Aş vrea ca toţi cei cu creiere netede, care au ieşit în stradă crezând că şi de data asta eliberează România de politicienii corupţi şi instaurează democraţia,…

Distribuie!by înainte să se creadă mari REVOLUŢIONARI, să facă un inventar să vadă câţi militari, ofiţeri americani şi armament sunt staţionate pe teritoriul României. Să vadă ce fortăreaţă şi-au construit americanii în Băneasa, pe care ei o numesc ambasadă, dar care poate foarte bine să fie o filială CIA. Să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

înainte să se creadă mari REVOLUŢIONARI, să facă un inventar să vadă câţi militari, ofiţeri americani şi armament sunt staţionate pe teritoriul României. Să vadă ce fortăreaţă şi-au construit americanii în Băneasa, pe care ei o numesc ambasadă, dar care poate foarte bine să fie o filială CIA. Să îşi facă o idee, cam câţi agenţi CIA îmbrăcaţi în civil, trec pe lângă ei pe stradă, fără ca cineva să aibă habar. Cam câţi lunetişti pândesc pe acoperişuri, când ei fac pe protestatarii în centrul Bucureştiului. Credeţi voi,că tot acest uriaş aparat invizibil de control al României, vă lasă pe voi să faceţi ce vreţi în ţara asta?

loading...

Manifestațiile din România sunt produsul unei manipulări puse la cale de către anumite structuri ale serviciilor secrete. Mulți au spus că manipulez, că oamenii chiar vor schimbarea, că ei sunt în stradă pentru a schimba clasa politică, etc. De fapt, erau  grupuri prezene acolo care făceau parte din anumite Organizații, multe dintre ele finanțate de către stat. Iată cum Sistemul merge mai departe. Vor fi alți conducători, alt guvern, alegeri anticipate, etc. Ne-au dat cu praf în ochi, și-au pus planul în aplicare.

Acest sistem capitalist este bazat pe sclavie. În timp ce un grup relativ mic, aflat în fruntea societăţii, obţine averi uriaşe fără munca fizică sau intelectuală, cei de jos sunt puşi să munceasca din greu, pentru un străin, pe bani puţini. Din salariu iţi plăteşti facturile şi te duci la magazin, deci tot la un străin, să-ţi cumperi cele necesare. Tendinţa este ca salariul să se diminueze şi preţurile să crească. Asupra acestei tendinţe nu ai nicio influenţă, cu toate că ea poate avea urmări fatale pentru tine.

Eşti dependent de acest sistem, eşti prizonierul acestui cerc vicios şi eşti tratat mai rău decât un sclav. Aceasta dependenţă este dorită de sistem, şi asta pentru ca să ne ţină în sclavie.

Chiar şi cei care în acest moment se simt feriţi de sărăcie pot oricând să aibă surpriza de a-şi pierde poziţia actuală şi de a se vedea confruntati cu aceasta problemă. În afară de aceste aspecte mai este încă un lucru care îi priveşte chiar şi pe superbogaţi.

Justiția română “americanizată” este un instrument pentru a fi eficient care va reuși, resetarea geo-politică a României va lua locul sângeroasei lupte împotriva corupției care a ajuns să îi deranjeze masiv pe “investitorii” – pardon, coloniștii – străini. În ciuda a ceea ce își imaginează oamenii de bună credință care își strigă cu disperare de câteva zile frustrările legitime pe străzile Bucureștiului și ale altor orașe românești, ceea ce se resetează sub ochii noștri nu este politica României ci geografia politică a Europei centrale și de est.
Ce câștigă românii și România din această bătălie sau din aceste resetări complicate, complexe și… perverse? Pe cine mai interesează?!

În aceste momente asistăm la mișcări de stradă regizate pe modelul Revoluției portocalii și Primăverii arabe. Mare problemă este că tinerii noștri frumoși si liberi nu știu ce vor. Apostolii lui Soros au scos lumea în stradă, au făcut vâlvă, au dat jos guvernul și acum ce? Acum este instabilitate politică, iar România este într-un context regional mai mult decât complicat.

Din nou, interesele străine dictează agenda la București. Din nou, ne lăsăm manipulați și călcați în picioare de o mână de oameni, din nou renunțăm la demnitate pentru promisiuni irealizabile, din nou România votează cu dreapta dar nu înțelege că suveranitatea statului nu ține de doctrine politice și nici nu trebuie așezată pe eșicherul politic iar că ONG-urile finanțate din exterior nu ne vor binele, ne vor doar resursele.

O parte dintre apostolii lui Soros în România: Andreea Mungiu Pippidi, Vladimir Tismăneanu, Andrei Pleșu, Renate Weber, Alin Teodorescu, HR Patapievici, Sandra Pralong, Mircea Mihaieș, Mihai-Răzvan Ungureanu, Cristian Pârvulescu, Sabina Fati, Andreea Pora, Teodor Baconschi, Sorin Ioniță, Monica Macovei, Adrian Cioroianu, Rodica Culcer, Gabriel Liiceanu, Mircea Toma, Mihail Bumbeș, Claudiu Crăciun și lista poate continua.

Printre cele mai importante ONG-uri enumăr: “Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, ”Asociația Pentru Implementarea Democrației”, ”ActiveWatch”, ”Grupul pentru Dialog Social (GDS)”, ”Fundația Pentru o Societate Deschisă”, “Centrul pentru Dezvoltare Economică”, Fundația “Concept” , “Centrul pentru Drepturile Omului – București”, “Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, “Asociația “Pro Democrația”, “Societatea Academică Română”, “Soros Advising and Placement Center”, “Soros Educational Advising Center”, “Uniunea pentru Reconstrucția României” etc, care la rândul lor au “născut” alte ONG-uri care servesc acelorași scopuri ale miliardarului american de origine ungurească.

Ce luptă poate purta cineva, care habar nu are cum funcţionează lumea asta, nu ştie nici cum să lupte! Să ieşi în stradă şi să strigi ca prostu’ nu înseamnă luptă! România, ţară mare, plină de resurse naturale şi nod geostrategic important aflat la graniţa a două imperii! Sunt 3 centre de putere: City of London, Wasgington DC şi Vatican.

Dacă protestele din zilele astea erau pe bune şi fără autorizaţie de la Licurici, era mult mai rău decât în 2012, când te luau jandarmii de pe stradă şi te băgau la dubă, unde îţi luai pulane pe spinare. Se putea lăsa şi cu lunetişti ca în Ucraina. Dar totul a fost organizat de soroşişti cu aprobare de la Înalta Poartă.

Nu propun nimic. Nu sunt eu în măsură să fac propuneri la nivel naţional. Propun doar să nu ne mai comportăm ca nişte imaturi. Crezi că îi pasă cuiva din sfera puterii de atitudinea ta şi a altor câteva milioane ca tine?!

Este exact ca în decembrie 1989. Exact aşa s-a întâmplat şi atunci. Revoluţia este în esenţă satanistă. Schimbarea revoluţionară este modul de a acţiona al masoneriei, liberalismului şi are la bază doctrina cabalei iudaice. Crezi că îi pasă cuiva de mesajul sau atitudinea maselor? Crezi că ei nu ştiu că oamenii s-au săturat. Dar asta nu îi afectează pe ei cu nimic şi nici nu le împiedică planurile. În primul rând că marşurile de acum nu reprezintă masele şi voinţa maselor, ci doar nişte oameni manipulaţi sau plătiţi de nişte ONG-uri ca să facă scandal.

12190045_784343551711813_2102760194003728176_n

 

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!
Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment
Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic despre planurile Monarhiei si a ocultei mondiale cu Romania
5 medici au fost dati disparuti sau ucisi dupa ce au facut publice descoperirile lor despre vaccinuri! Disparitiile medicilor sus-mentionati au avut loc chiar inainte de anuntarea rezultatelor cu privire la vaccinuri.
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
Este uriasa colonizare a Europei cu imigranti islamici un atac organizat impotriva popoarelor Europei? ONU: "Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi" George Soros - "Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum"
Pustiirea Romaniei si pierderea identitatii. Țări românești ce se usucă pe picior, țări fără viitor: Cazul dramatic al Țării Oașului
EXCLUSIV/ Umbra Securităţii în afacerile lui Nicuşor Dan
Rusia, agentura evreiească și războiul subteran din SUA - război răbufnit chiar acum la vedere. Podesta Groupul pedofililor
Ungaria a BLOCAT o rezoluție a Consiliului Uniunii Europene prin care țările membre UE ar fi fost presate să facă pe plac lobby-ului LGBT
GHINION reloaded| sa vedem daca iese lumea la protest pentru asta| Cei care au credite in FRANCI si-au luat azi o palma uriasa din partea CCR
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro