Armata rusă atacă Pentagonul | Care este teatrul ”războiului rece” dintre americani și ruși

Distribuie!by loading... Ministerul Apărării rus a acuzat sâmbătă Statele Unite că „ascunde” traficul de petrol spre Turcia din zonele controlate de organizația Statul Islamic în Siria, după ce un înalt oficial al Departamentului de Stat al SUA a declarat că aceste cantități sunt „nesemnificative”. Războiul declarațiilor dintre cele două puteri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

armata rusa

loading...

Ministerul Apărării rus a acuzat sâmbătă Statele Unite că „ascunde” traficul de petrol spre Turcia din zonele controlate de organizația Statul Islamic în Siria, după ce un înalt oficial al Departamentului de Stat al SUA a declarat că aceste cantități sunt „nesemnificative”. Războiul declarațiilor dintre cele două puteri militare s-a mutat pe o rețea de socializare.

„Când oficialii americani spun că nu văd cum petrolul teroriștilor este transportat în Turcia prin contrabandă, nici măcar nu mint, ei vor să ascundă aceste acte”, a scris Ministerul Apărării pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

„În ultima vreme, declarațiile Pentagonului și ale Departamentului de Stat sunt legate de un teatru al absurdului”, adaugă ministerul rus, sfătuind Washingtonul „să se uite la înregistrările video făcute de dronele sale care sunt acum de trei ori mai multe ca înainte la frontiera turco-siriană și deasupra zonelor petroliere”.

De la distrugerea unui bombardier rus la 24 noiembrie de către aviația turcă la frontiera cu Siria, Rusia acuză Turcia că profită de pe urma contrabandei cu petrol ce provine de la jihadiști. Pe baza unor fotografii prin satelit și înregistrări video, armata rusă a prezentat miercuri ceea ce ea consideră a fi dovezi ale acestui trafic și l-a acuzat personal de implicare pe președintele Recep Tayyip Erdogan și familia sa, amintește AFP.

„Cantitatea de petrol introdusă prin contrabandă este extrem de scăzută, s-a redus cu timpul și este nesemnificativă ca volum, de petrol și venituri”, a declarat Amos Hochstein, coordonator pe probleme de energie internațională în cadrul Departamentului de Stat al SUA.

Potrivit responsabililor americani, campania de bombardamente aeriene a avariat considerabil infrastructura petrolieră a jihadiștilor care controlează largi teritorii în Siria și Irak.

Contrabanda petrolieră este una dintre principalele surse de finanțare ale organizației ultraradicale care obține, potrivit estimărilor, venituri de 1,5 milioane de dolari pe zi, amintește France Presse.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Incredibil : "Uniți îl Salvăm pe SOROS" și Universitatea lui SOROS de la Budapesta. MARȘ PENTRU SOROS la București, PNL-iștii Falcă și Bolojan vor să aducă Universitatea lui SOROS la Arad și Oradea. ONG-urile, Digi, Ziare.com, Hotnews, Realitatea MOR de grija lui SOROS
Statul abandonează sănătatea oamenilor de la sate: un cabinet deservește 90.000 de oameni în Maramureș
Nu s-a facut nimic pentru initiativa de Modificare a Constitutiei pentru Nationalizarea Resurselor, pentru Oprirea Concesionarilor pe Nimic, pentru Oprirea Vanzarii Pamanturilor la Straini si pentru Crearea Fondului National al Romaniei
FMI a sărit ca ars când a văzut proiectul legii falimentului personal şi posibila conversie a creditelor în valută
Violente GRAVE cu anti-musulmani de ziua lui Hitler in Germania. 15 politisti raniti – VIDEO
Pentru identitatea și istoria neamului se mișcă țara!
Ce mai fac refugiatii cazati la noi in tara? Intrebati daca isi cauta servici raspund ca nu. VIDEO
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
Atac “artistic” frontal la Biserica Ortodoxă Română şi Patriarhul Daniel. Trupa Taxi, cu Cărtărescu în faţă şi câţiva artişti autentici în spate, contra Catedralei Mântuirii Neamului. VIDEO
Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"
Cine sunt milionarii israelieni pe care DNA îi vrea după gratii
Guvernul vrea pedeapsa cu închisoarea pentru "sentimentul" de dispreț exprimat public față de însemnele autorității
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro