Aristotel Căncescu: ”Numai piedici au fost la Aeroportul Brașov. Iohannis nu dorea”, ca încurca aeroportul Sibiu

Distribuie!by   Brasovul era mai indicat sa devina si Capitala Culturii Europene insa Iohannis si mafia lui masonica s-au bagat peste, de asemenea fix in acel an s-au apucat de reparatia drumului national Sibiu-Brasov, tocmai ca turistii sa ajunga foarte greu in Brasov si sa isi dea seama ca Brasovul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Brasovul era mai indicat sa devina si Capitala Culturii Europene insa Iohannis si mafia lui masonica s-au bagat peste, de asemenea fix in acel an s-au apucat de reparatia drumului national Sibiu-Brasov, tocmai ca turistii sa ajunga foarte greu in Brasov si sa isi dea seama ca Brasovul era mai frumos.

loading...

Dezvăluri incendiare despre Aeroportul Ghimbav-Brașov. Un fost președinte al Consiliului Județean Brașov susține că nici fostul președinte Traian Băsescu și nici actualul președinte Klaus Iohannis nu și-au dorit să fie construit un aeroport la Brașov.


Totul s-a făcut la aeroport datorită ambiției mele. Numai piedici au fost. Iohannis nu dorea, Băsescu nu dorea, opoziția nu dorea, nimeni nu a vrut acest aeroport. Din păcate, după ce am plecat eu de la conducerea Consiliului Județean, la aeroport nu s-a mai făcut nimic. Este aproape la fel cum l-am lăsat eu. Cine merge acolo se poate convinge. Regretul meu este să văd că nimic nu s-a făcut nou la Brașov, iar ce s-a realizat în mandatul meu se degradează”, a declarat Aristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov.

Aristotel Căncescu: ”Numai piedici au fost la Aeroportul Brașov. Iohannis nu dorea, Băsescu nu dorea, nimeni nu a vrut acest aeroport”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dan Puric, mesaj emoționant către PNL:ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Şmecheria are un nume: Electrica Furnizare SA
Mugur Isărescu, acuzat de DIICOT că a făcut jocurile unui grup infracțional: Nu a acționat în interesul statului român
O perspectivă ce se conturează – Lumea fără Israel
Prima zi de Referendum nu a fost lipsită de incidente. Un tânăr a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a putea vota.
Khazara Nuland: „Vin sa inspectez colonia Romania…”. Carpelor de sters pe picioare de la Bucuresti, ati pregatit raportul catre stapana?
Reprezentanta Comisiei Europene la București de la lucrătoare la abator la Soros și tefeliști
GUVERNUL MONDIAL EXISTA DE MULT TIMP ! GUVERNUL MONDIAL NU A FOST INCA RECUNOSCUT IN PUBLIC !
Ce dovezi mai vreţi, românaşilor? Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989
Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase
Imigranții aduși în România sunt un secret? Autoritățile tac ca să nu irite alegătorii?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro