Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia

Distribuie!by Are miliarde în conturi, dar acest lucru nu îl face pe Mark Zuckerberg să devină un icon-fashion. Dimpotrivă, fie că merge la job, fie că este cu prietenii sau la o plimbare romantică cu soţia, CEO-ul Facebook-ului poartă acelaşi model de tricou, unul gri, simplu. Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Are miliarde în conturi, dar acest lucru nu îl face pe Mark Zuckerberg să devină un icon-fashion. Dimpotrivă, fie că merge la job, fie că este cu prietenii sau la o plimbare romantică cu soţia, CEO-ul Facebook-ului poartă acelaşi model de tricou, unul gri, simplu.
Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat că poartă acelaşi gen de tricou gri în fiecare zi pentru că vrea să îşi simplifice viaţa şi să nu îşi risipească energia “pe lucruri stupide şi frivole”, precum alegerea hainelor cu care se îmbracă. “Chiar vreau să îmi simplific viața, așa că trebuie să iau cât mai puține decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunități”, a declarat Zuckerberg, adăugând că deține numeroase tricouri gri asemănătoare.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Mark Zuckerberg, cofondator şi director executiv al Facebook, a participat vineri la prima sa sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia a abordat numeroase subiecte.

Mai mult, Zuckerberg nu este prima personalitate din domeniul tehnologic care și-a creat propria uniformă. Co-fondatorul firmei Apple Computer, Steve Jobs purta mereu bluză neagră pe g Issey Miyake și blugi din comoditate și confort zilnic.

Warren Buffet, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și considerat a fi cel mai de succes investitor al secolului 20, poartă același model de costum tot din dorință de a nu mai pierde timp alegându-și ce să îmbrace.

loading...

https://www.unica.ro/mark-zuckerberg-tricou-47150


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ROMANIA SUB ASEDIU
Cine sunt jurnaliștii propagandiști români care denigrează România în presa străină? Ce e mai josnic decât să îți denigrezi propria țară?
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
Încă un ATAC la Istanbul. Oameni împuşcaţi într-o moschee
Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici cere DEMISIA de onoare a procurorului general
Pilotii militari ai Turciei, la fel de lipsiti de onoare ca ISIS?
E GROASĂ nea Ioane? Țiriac NU GLUMEȘTE, VINDE TOT și FUGE!
Fara nicio exagerare: dupa 1990 Romania ar fi ajuns cea mai bogata tara din LUME si locuitorii ei mai prosperi decat arabii, dupa 25 de ani de munca asidua, de aceea marile puteri l-au inlaturat pe Ceausescu
Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019: 1. Cum se calculează aria cercului? Se pare ca analfabeții funcționali care o criticau pe Dăncilă habar nu aveau de fapt cum se calculează aria cercului!
Spitalele din Romania -> lagare de exterminare prin bacterii deosebit de periculoase iar lumea se concentreaza pe lupta PSD-Iohannis
BILANT FALSIFICAT – DNA a intoxicat tara cu minciuna ca ar avea doar 10,5% achitari, in loc de 15,2%. DNA a raportat smechereste cifra de 134 de achitati la cei 1.271 inculpati trimisi in judecata, in loc sa raporteze achitarile la cei 879 de condamnati. Rata de achitari e cu 5,4% mai mare decat in 2016. Pentru ca lumea sa nu bage de seama, achitatii au fost impartiti pe doua categorii: 74 la structura centrala si 60 la unitatile teritoriale. 15,2% este „recordul” absolut al DNA (Raportul)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro