Arafat despre PNL: Au destabilizat tot sectorul public de urgențe, de la ambulanță până la SMURD și UPU fără excepție!!!

Distribuie!by Raed Arafat: „(…) Nu înțeleg care a fost caracterul de urgență că să se ia astfel de decizii peste noapte, fără analiză reală de impact și fără dezbateri reale, luând măsuri fără precedent, care vor destabiliza tot sectorul public de urgență, de la serviciile de ambulanță până la SMURD […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Raed Arafat: „(…) Nu înțeleg care a fost caracterul de urgență că să se ia astfel de decizii peste noapte, fără analiză reală de impact și fără dezbateri reale, luând măsuri fără precedent, care vor destabiliza tot sectorul public de urgență, de la serviciile de ambulanță până la SMURD și UPU, fără excepție. Deschiderea accesului comercianților la bugetul de stat prin care este finanțat sectorul public de urgență este un pas care înseamnă că în câțiva ani vom împărți sumele cu toți care vor apărea pe piață în urmă acestei decizii aberante, ducând implicit la reducerea finanțării sectorului public în favoarea celui comercial. Oricum aceste demersuri în mod cert nu sunt în favoarea pacientului (…)”

loading...

După cum știm, în afara reglementării transportului cu trotinetele și rezolvării cazului Caracal, Marcel Vela încerca să scape de Raed Arafat. Nu a reușit.


Dar, pe surse, se vorbește că Raed Arafat este direct vizat în alt dosar despre intervenția de la Colectiv.

P. S. : Câți privați s-au implicat în tratatea victimelor de la Colectiv, sau a marilor arși în general?… Așa ziceam și eu.


Arafat revine, spre disperarea Guvernului 25 OUG

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Două mii de grădinari oferă gratuit semințe românești, pentru a salva gustul nostru vechi al legumelor și fructelor
Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri într-un pasaj din Brașov
SOROS A CREZUT CĂ VA CÂŞTIGA HILLARY CLINTON. George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA
„Călcat” de controale. Calvarul singurului antreprenor român dintr-un centru comercial: „Ce mă scoate din sărite este că vin câte trei deodată. Zici că m-au luat la țintă”
Iohannis NU renunță la casa din Sibiu pierdută în justiție
Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?
Din 2017 va fi reintrodusa Armata pentru tineri liberi si frumuseide peste 18 ani, cu durata de 3 luni, intra in vigoare din 1 ianuarie!
Bătălia pe informații secrete. De ce a fost sacrificat Florian Coldea
O orădeancă a aplicat pentru un job de asistentă medicală la o clinică privată. Ce i-a răspuns patronul neamț este umilitor! Dar asta sunt resursele umane pentru străini in România
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
Acordarea subvenţiilor agricole la timp încep să producă rezultate. Până la Petre Daea, niciun ministru al agriculturii nu a fost preocupat de acest aspect.
Ioan Munteanu, cel mai cutrămurător adevăr spus de la Tribuna Parlamentului României, de la 1945 încoace: „Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro