Arafat a amuțit! Alianța Medicilor susține protestul de la Floreasca

Distribuie!by Unii piloti din Elvetia sustin afirmatia lui Arafat, cum ca a da elicopterul cu spatele, langa un munte este un act de inconstienta – desi victima a fost salvata. Pai, pe principiul asta, orice pompier care intra in foc dupa victime, orice scafandru care sare in valuri ca sa recupereze […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unii piloti din Elvetia sustin afirmatia lui Arafat, cum ca a da elicopterul cu spatele, langa un munte este un act de inconstienta – desi victima a fost salvata. Pai, pe principiul asta, orice pompier care intra in foc dupa victime, orice scafandru care sare in valuri ca sa recupereze oameni, orice salvamontist sau speolog care isi risca viata ca sa aduca accidentatii la suprafata de sub pamant, sunt inconstienti!
Arafat nu ar trebui sa citeze “niste piloti” – daca tot o dam in citate despre elicoptere – ci pe cine a inventat elicopterul: Igor Sikorsky! El a zis asa:

loading...

“Elicopterul nu va inlocui niciodata avionul! Dar sunt niste lucruri pe care le va putea face numai el!”. De pilda sa dea cu spatele!


După ce ne-a anunțat în urmă cu câteva luni că SMURD e armata internă a țării aflată sub conducerea lui, Raed Arafat nu scoate niciun sunet astăzi când 17 medici UPU-SMURD forțează demiterea managerului de la Floreasca, Sorin Constantin Păun, soțul consilierei prezidențiale Loreta Păun. E clar că Arafat nu îi mai gestionează și medicii nu îl mai ascultă, mai ales că și alți colegi îi susțin. Vă dați seama ce supărat e președintele Iohannis pentru faptul că se forțează demiterea soțului consilierei sale de către medicii care se presupunea că sunt sub papucul lui Arafat? Ca să abată atenția de la eveniment, Arafat s-a hotărât să iasă la Antena 3 pe subiectul: „scandal uriaș-pilotul este erou sau inconștient”, încercând să transforme succesul pilotului privat Apăvăloaie într-un posibil act de inconștiență, Arafat citând niște piloți din Elveția care au spus că ei n-ar fi dat niciodată cu spatele în fața unui munte și că ei n-ar fi făcut niciodată asta. Așa, și? Este incredibil tupeul lui Arafat! Reamintim că viața turistei a fost salvată.

CITEȘTE ȘI Promovarea intensă a lui Arafat la Antene, efectul legăturii lui Voiculescu cu palestinienii?

Un număr de 17 medici de la Departamentul UPU – SMURD al Spitalului de Urgență Floreasca au demisionat miercuri. Actualul manager de la Floreasca, Sorin Constantin Păun, soțul consilierei președintelui Iohannis, ar avea o viziune “aparte” legată de activitatea medicilor “din afara spitalului, adică de la SMURD”, el considerând că nu trebuie să aibă legătură cu unitatea medicală. “A încercat în diverse moduri ca această activitate să fie limitată, sub diverse pretexte”.

Colegii medicilor îi susțin
„Alianța Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical susţine mișcarea de protest a medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bucureşti. La urma urmei, totul trebuie să înceapă de undeva. Începe cu una dintre cele mai mari probleme din sistem: problema puterii discreţionare.
Din păcate, așa stau lucrurile în Sănătate. Sunt două categorii: şefii și restul.
Şefii care iau decizii pentru care nu dau nimănui socoteală și restul, care trebuie să facă imposibilul.
Şefii care nu trebuie să răspundă solicitărilor subordonaţilor, dar care îi pot trage la răspundere în orice moment.
Şefii care întotdeauna, în hăţişul legilor și regulamentelor din sistem, își găsesc negreşit legile favorabile pe care le interpretează cum doresc, făcând oficiul de judecător, procuror și juriu, fiindcă democraţia încă nu a apărut şi în spitalele din România.
De la un astfel de comportament pornește revolta medicilor de la Floreasca, dar trebuie spus că așa e peste tot (sau în majoritatea locurilor, ca să nu fim pasibili de o generalizare) și, din păcate, situația convine, și nu se face niciun efort vizibil spre a fi schimbată. Toată lumea se întreabă de ce medicii tac. Medicii tac fiindcă trăiesc încă în dictatură – Oferiţi-le democrație și vor vorbi!
Medici, susţineţi protestul, dacă vă doriți libertate!
Pacienți, susţineţi protestul – este pentru voi!
Domnule ministru, aveți ocazia de a democratiza sistemul, dacă vă doriți!” anunță printr-o scrisoare semnată de dr. Bogdan Tănase, preşedintele Alianţei Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical.

UPDATE ora 23.00: Întrebat despre situația de la Floreasca, Raed Arafat se scuză la Antena 3 că nu a știut despre cele 17 demisii decât după acestea au fost scrise și depuse.

 

Sursa: curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor vrea, în unanimitate, organisme modificate genetic în România. Deputat PSD, poziţie slugarnică în faţa Monsanto. Pericolele OMG-urilor, doar "legende"
Scandal in UE: Microciparea angajaţilor
Fost prezentator radio-TV vorbește despre mecanismele demonice ale mass-mediei și Uniunii Europene
Doamna Pellea, e adevărat că ați luat un credit preferențial de la Raiffeisen Bank, peste limita obișnuită de aprobare, cu acordul direct al distinsului domn civil von Groningen?
Avocat şi expert anticorupţie american: practicile abuzive ale DNA pun în pericol democraţia din România
O întrebare simplă. Pentru ce au murit atâţia tineri la Revoluţie?
Patronii colectiv acuza ca incendiul ar fi fost provocat
Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza
Donald Trump, REVOLUȚIA celor 7 zile. Și e doar începutul! Niciun președinte din istoria modernă a SUA nu și-a început mandatul cu atâtea inițiative într-un timp atât de scurt
Le Figaro. Putin dezvăluie cine conduce cu adevărat America și NATO - video
Primul lot de tractoare cu licenţă de Braşov pleacă spre Egipt | Tractoare U650 sub licenţă de la Braşov, pentru armata egipteană
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro