Arabia Saudită ȘANTAJEAZĂ America: | Dacă ne anchetați pentru 11 septembrie, suntem nevoiți să retragem 750 de miliarde de dolari

Distribuie!by   loading... Arabia Saudita ameninta cu represelii daca Congresul american va valida o lege prin care SUA ar putea trage la raspundere guvernul saudit pentru implicarea in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Relatia dintre Arabia Saudita si SUA continua sa fie tot mai tensionata. Publicatia New York Times […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61795480

loading...

Arabia Saudita ameninta cu represelii daca Congresul american va valida o lege prin care SUA ar putea trage la raspundere guvernul saudit pentru implicarea in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

Relatia dintre Arabia Saudita si SUA continua sa fie tot mai tensionata. Publicatia New York Times noteaza ca ministrul de externe al Arabiei Saudite, Adel al-Jubeir a avertizat cu privire la acest proiect de lege si a anuntat ca daca va fi aprobata, arabii vor fi nevoiti sa vanda activele si afacerile pe care le detin in SUA, in valoare de 750 de miliarde de dolari, inainte ca instanta sa decida blocarea lor.

saudi

In acelasi timp, oficialul sublineaza ideea ca aceasta decizie ar putea pune in pericol relatiile diplomatice si economice dintre cele doua tari.

Cincispreze dintre cei nouasprezece teroristi care au deturnat cele patru avioane implicate in atacurile de la 11 septembrie 2001 erau cetateni din Arabia Saudita, insa autoritatile saudite au negat intotdeauna orice posibila implicare in atentatele sangeroase petrecute in New York si Washington.

In schimb, administratia Obama face lobby in Congresul American ca acesta lege sa fie respinsa, invocand dezastrul economic care ar duce la prabusire in urma acestei decizii. Acest proiect legislativ are ca scop stabilirea dispozitiilor privind imunitatea legala acordata statelor straine, astfel incat aceasta sa nu fie aplicata in cazul statelor despre care se demonstreaza in instanta ca au avut legatura sau au participat la atacuri terosiste impotriva Statelor Unite ale Americii.

In urma atentatelor de la 11 septembrie, mai multe familii ale victimelor care si-au pierdut viata au intentat proces impotriva guvernului, dar procesul a fost respins dupa ce un judecator a decis ca regatul saudit este sub protectia imunitatii, noteaza CNN, citat de stirileprotv.ro.


– See more at: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soros joaca tare.Reprezinta societatea civila din Romania. Si o conduce prin tehnocrati meritocrati
Statul român ar fi fost prejudiciat de băncile pentru locuințe ale Raiffeisen și BCR. Daniel Zamfir: Am fost înjurat pentru că mi-am permis să constat ipocrizia personajului care a ieșit în Piața Victoriei
Polonia a blocat OFICIAL declarația finală a summit-ului UE de la Bruxelles și acuză: Decizia realegerii lui Tusk arată că Uniunea Europeană este dominată de Germania
Cea mai mare putere militară a lumii devine invincibilă. Google se implică în afaceri militare. Angajații nu sunt de acord!
​Guvern de tranziție spre GROTA ISTORIEI
Metode prin care UE extrage bogăție din România
SUA critică România, în raportul despre drepturile omului: "hărţuirea romilor şi deţinuţilor de către Poliţie şi Jandarmerie",'discriminarea romilor","ideile antisemite, rasiste, xenofobe şi naţionaliste sunt răspândite în continuare online în ţară"
RUSIA se pregateste de RAZBOIUL TOTAL cu SUA:
Coreea de Nord a testat o bombă nucleară și a provocat un cutremur de 6,3 grade
Guvernul Cioloș au închis instituții importante din sănătate. Comuniștii n-au îndrăznit s-o facă
Radu Banciu după ce Iohannis i-a ignorat pe românii din Harghita și Covasna: ""Un om fără scrupule, fără nicio valență politică, un om neinteresat și neimplicat, un om prost pregătit, o stârpitură politică acest Klaus Iohannis"
Cititi declaratia care a transformat-o pe Laura Kovesi in invinuita pentru infractiunea de marturie minicioasa: "Pe Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri" (Document)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro