Aprozăreasa a inițiat noi prevederi: trei țigări pun lacătul pe apartamentele noastre și pe orice multinațională

Distribuie!by   Zilele trecute, ziarul Adevărul a publicat un draft al unui document (norme, ghid, încă nu e clar) care circulă interministerial și care „clarifică” nou-votata lege anti-fumat ce urmează să intre în vigoare pe 17 martie 2016. Pe baza acestui draft inițiat tot de aprozăreasa Aurelia Cristea după cum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Zilele trecute, ziarul Adevărul a publicat un draft al unui document (norme, ghid, încă nu e clar) care circulă interministerial și care „clarifică” nou-votata lege anti-fumat ce urmează să intre în vigoare pe 17 martie 2016. Pe baza acestui draft inițiat tot de aprozăreasa Aurelia Cristea după cum se lăuda chiar ea în urmă cu o lună la Mediafax (DETALII AICI), vă prezentăm ce inepție a putut scoate această submediocră agramată care se crede buricul pământului dar care este amanta celebrului fost milițian Teodor Pop Pușcaș, cel care a și lansat-o în politica mare. Noul document inițiată de Manuela Mitrea la care ea a adus amendamente este așa cum spuneam AICI neclară. Așa că ce s-a gândit ea, acum candidată la Primăria Clujului pe care declară că o va câștiga deși Emil Boc are în sondaje 56% din partea oricărui partid s-ar prezenta la alegeri? „Să lămurim domne legea asta”. Și iată ce a ieșit:

loading...

Conform articolului 3 alin.1) din lege „Se interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. De la prezentele prevederi fac excepţie celulele pentru deţinuţi din penitenciarele de maximă siguranţă.”


Adevărul susține că sintagma „spațiile închise de la locul de muncă” s-a extins și asupra locuinţei proprietate privată în care se desfăşoară şi activităţi economice la sediul social chiar dacă doar într-o cameră și se interzice fumatul în tot apartamentul (baie, bucătărie, dormitor etc).

(Nu același lucru se întâmplă în camera de hotel unde poți fuma, spre deosebire de dormitorul situat lângă sufrageria unde este sediul PFA-ului tău. Cristea a vut grijă de hotelieri că amantul ei deține hotelul Royal-Classic după cum scrie presa din Cluj).


Dar să vedem ce se întâmplă dacă fumezi în respectivul dormitor sau în bucătărie.

În primul rând aprozăreasa susține că vei fi obligat să deschizi ușa oricărui polițist care o să vină să-ți miroasă dormitorul fără mandat de percheziție. (ceea ce desigur, este o prostie!
Dar după ce dai drumul la ușă de trei ori și în dormitor sau în baie sau pe balcon miroase a țigară, conform art.10 b) din lege,pentru persoanele juridice care nu respectă art.3 aliniatul 1) amenda este de 15.000 lei şi se aplică și „sancţiunea complementară de închidere a unităţii”. Adică întreg apartamentul pe care aprozăreasa, cu mintea ei, l-a declarat „spațiu închis de la locul de muncă”. (În mod evident nu poate fi vorba de o persoană juridică ce fumează, ci de persoane fizice ce fumează în spațiul închis de la locul de muncă!!!!!)

O altă inepție a aprozăresei este cea cu mașina de serviciu care e și ea considerată „spațiu închis de la locul de muncă). Vă imaginați că prinși de trei ori, angajați de la o multinațională fumând în mașinile de serviciu inscripționate vor duce la „închiderea unității” adică a multinaționalei? Nici nu știm dacă să plângem sau să râdem.

 

Citiți mai mult pe curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro