Aparatură medicală, donată Spitalului Grigore Alexandrescu

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La începutul acestei luni, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, Secţia Clinică Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) Nou Născuţi, aparatură medicală în valoare de23465,58 lei.

Donaţia constă în două Seringi Automate dedicate pentru neonatologie Alaris, o pompă Volumetrică model Alaris, dar şi alte consumabile.


Doamna Doctor Ana Maria Brădeanu, şef de Compartiment Secţia Clinică ATI a Spitalului „Grigore Alexandrescu”,  a declarat că această donaţie este foarte importantă şi foarte necesară.

„În secţia noastră ajung, în medie, 200 de copilaşi pe an, unii dintre aceştia se nasc prematuri sau sunt foşti prematuri. În acest moment, avem opt paturi pe secţie, iar rulajul de pacienţi este extrem de mare. Toţi au nevoie de îngrijire specială şi aparatura este foarte importantă. Noi am primit două Seringi Automate dedicate pentru neonatologie Alaris, o pompă Volumetrică model Alaris, şi alte consumabile, ceea ce pentru spital şi pentru noi înseamnă foarte mult, vrem să le mulţumim voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului şi, mai ales, părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru pentru că s-au gândit la noi şi la sufletele firave pe care le îngrijim şi pentru care facem tot ce putem să le salvăm. Prin aceste pompe de perfuzie şi injectomate, se administrează perfuzia de reechilibrare, medicația, uneori şi nutriţia. Donaţia aceasta completează ceea ce avem noi, dar necesarul este mai mare, un pacient poate avea nevoie simultan şi de trei sau patru injectomate. Încă odată, vă mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru spitalul acesta.”

Nu este prima donaţie pe care aceşti voluntari o fac la iniţiativa şi sub coordonarea părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru. În luna august a anului 2015, a mai fost donată aparatură medicală la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, dar şi la Spitalele „Marie Curie” şi „Elias” din Bucureşti. Valoarea donaţiei din 2015 a fost de60.000 de euro.


loading...

Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, slujitor al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, ne-a declarat că ceea ce voluntarii fac de fiecare dată când se implică în astfel de acţiuni „este un gest normal, uman şi cât de poate de firesc pentru că nu putem trece nepăsători pe lângă suferinţa semenilor noştri. Noi, ne-am gândit să îi ajutăm pe cei mai neputincioşi pacienţi, copiii. Pentru fiecare suflet omenesc, starea în care se află aceştia, creează cea mai mare sensibilitate cu putinţă şi nu putem rămâne indiferenţi”.

„Noi, cei care putem, trebuie să îi ajutăm, mai ales că în perioada aceasta a postului încercăm să fim mai îngăduitori, mai buni, mai atenţi la cei din jurul nostru, dar milostenia este cea care încununează aceste eforturi ale noastre. De multe ori, am văzut că cu puţin de la fiecare se pot face lucruri extraordinare. Ne bucurăm când suntem anunţaţi că încă o viaţă a putut fi salvată datorită dragostei fiecăruia dintre cei care vor să se implice în aceste acţiuni umanitare”, a mai spus Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Activitatea misionară a grupului de voluntari pe care îi coordonează părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru mai cuprinde şi alte activităţi umanitare, toate fiind realizate cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Pe Raed Arafat il asteapta 100.000 de Euro in Germania daca poate dovedi existenta virusului rujeolic| Curtea Suprema din Germania: virusul rujeolic nu exista, vaccinarea s-a facut din motive sinistre

In scandalul provocat din cauza afirmatiilor Oliviei Steer cu privire la existenta virusului rujeolic (pojar), amintind verdictul Curtii Supreme din

ISIS NU LUPTA pentru ISLAMISM, ISIS lupta pentru NOUA ORDINE MONDIALA!!!!

Un post pentru copii difuzează desene animate în care apare un cuplu de “părinți” homosexuali

"Time to make history" (E momentul să facem istorie). Aceasta a fost replica din serialul de desene animate al Nickelodeon

Un cuplu din New York s-a sinucis din cauza costurilor medicale pe care nu şi le putea permite

Un cuplu din Manhattan, soţ şi soţie, s-a sinucis vineri dimineaţa, lăsând în urmă doi copii şi două bilete prin

COMBINATIA SURPRINZATOARE CARE ITI VINDECA ORGANISMUL IN INTREGIME! ESTE MEDICAMENTUL UNIVERSAL AL TIBETANILOR

Tibetanii folosesc o combinația miraculoasa care vindeca organismul in intregime. Ingredientele le gasesti in bucatarie. Pentru a beneficia de „medicamentul”

Dan Diaconescu- DETINUT POLITIC- condamnat la un deceniu de tacere

JUSTIȚIA(POLITICĂ) ROMÂNĂ l-a decretat ȘANTAJIST pe celebrul jurnalist DAN DIACONESCU! Oameni BUNI, Fiți Jurați si Judecați, nu puteți CREDE așa

Închide