Anton Lixandroiu, românul care a cerut socoteală Ungariei care și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust

Distribuie!by Anton Lixandroiu, cetatean american si roman a obtinut dupa ani de procese , ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena. loading... Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca ” nu pot lua in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman a obtinut dupa ani de procese , ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

loading...

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca ” nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International, dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal”


Dupa acest raspuns imbecil si aiuritor ,Anton Lixandroiu s-a adresat O.N.U, cerand ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial ,inclusiv Hitler ,Mussolini ,Horty sa fie reabilitati ,deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba a fost ca: UNGARIA A CERUT IERTARE IN PLENUL O.N.U , PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.


O premiera !

In Romania ,stirea a fost lasata deoparte ,sa nu supere U.D.M.R-ul ,sa nu deranjeze stabilitatea unei guvernari maiestre si dolce far niente printr-o presa asertvita si obedienta FELICITARI ANTON LIXANDROIU !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Aria autonomiei, la Congresul UDMR: „Cheia e legalizarea”
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
Premeriul Ungariei incepe sa dea bani familiilor care vor copii
Mai este Romania un stat suveran?
Trusturile de presă mainstream au început atacurile împotriva referendumului pentru căsătorie! Intreaga presă oficială e trompeta masoneriei care dorește distrugerea țării!
AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci...expune Saccsiv – Weblog (VIDEO)
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
CONDAMNARI DE OCHII LUMII – Inalta Curte recidiveaza cu pedepse blande in dosarul "Microsoft". Anii de inchisoare aplicati lui Cocos, Pinalti, Niro si Sandu acopera perioada de arest preventiv si ii mai tin pe inculpati doar cateva luni dupa gratii, in conditiile in care prejudiciul este de circa 27 milioane euro. Cocos a primit 2 ani si 4 luni, Gabriel Sandu 3 ani, iar Pinalti, care are 63 de ani si va executa doar o treime din pedeapsa, 6 ani de inchisoare
PAMFLET Conspiraţia mondială ajută, în sfârşit, România. Devenim cea mai sigură ţară din Univers!
Au călcat pe cadavre pentru audiență: Jurnaliști au inventat o știre despre un preot care ar fi cerut bani să înmormânteze o victimă de la Colectiv. Pr. Stăncescu: Băiatul juca fotbal cu fiul meu. Ce fel de oameni pot scrie așa ceva?
Şacalii Europei in România, |Şeful BEI (Băncii Europene de Investiții), Werner Hoyer, întâlniri cu Iohannis şi Cioloş
Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro