Anton Lixandroiu, românul care a cerut socoteală Ungariei care și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust

Distribuie!by Anton Lixandroiu, cetatean american si roman a obtinut dupa ani de procese , ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena. loading... Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca ” nu pot lua in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman a obtinut dupa ani de procese , ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

loading...

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca ” nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International, dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal”


Dupa acest raspuns imbecil si aiuritor ,Anton Lixandroiu s-a adresat O.N.U, cerand ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial ,inclusiv Hitler ,Mussolini ,Horty sa fie reabilitati ,deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba a fost ca: UNGARIA A CERUT IERTARE IN PLENUL O.N.U , PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.


O premiera !

In Romania ,stirea a fost lasata deoparte ,sa nu supere U.D.M.R-ul ,sa nu deranjeze stabilitatea unei guvernari maiestre si dolce far niente printr-o presa asertvita si obedienta FELICITARI ANTON LIXANDROIU !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”
Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!
Șefa DNA, făcută praf de o judecătoare: Kovesi minte cu nerușinare
OFICIAL ! Justitia a decis ! Iohannis a furat casa NOAPTEA CA HOTII !
„Privatizarea“ şi falimentarea industriei bucureştene (1990-2010). Ce aveam în decembrie 1989
Fostul ambsador al SUA Mark Gitenstein a ajuns consilierul lui Dan Adamescu
Directorul Ateneului din Focșani a dat de pământ cu Ambasada SUA și activiștii LGBT, care veniseră să promoveze ideologia gender unor elevi: „Eu nu admit în Ateneu să se discute despre homosexualitate, despre lesbianism, despre transgender”
S-a vândut cel mai mare producător român de lactate, la reverede brandurile romanesti... cumparam doar de la piata !!
Salariul lui Sevil Shhaideh: 8000 de euro pe lună. Tăcerea la DNA: neprețuită!
Doru Buscu: Comisia Europeană nu mai alocă grosul la infrastructură, ci la mediu, taman la timp cît să mai pierdem zece-douăzeci de ani pe Valea Oltului...subdezvoltații sînt condamnați la subdezvoltare, limitați de un deficit care face imposibilă recuperarea, după ce, decenii la rînd, statele bogate s-au dezvoltat cu deficite de două cifre.
Toți jurnaliștii președintelui sunt antifamilie și PRO/LGBT, denigratori ai referendumului pentru familie al "infatuaților" și al "fanaticilor religioși"
Va stopa guvernul Orban finanțările ilegale pentru pretinsa casă regală din REPUBLICA România ca să plătească alocațiile copiilor?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro