Anticoruptul Liiceanu si Cruella de la Bruxelles

Distribuie!by Daca actualul ministru al Culturii (un zevzec, de altfel) i-ar da celui mai bun prieten un muzeu, iar prietenarul ar privatiza muzeul, zevzecul ar fi plimbat in catuse. In ’90, ministru al Culturii era Plesu. Sau Liiceanu, ca pe astia ii confund intre ei si pe amandoi cu Arsinel. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca actualul ministru al Culturii (un zevzec, de altfel) i-ar da celui mai bun prieten un muzeu, iar prietenarul ar privatiza muzeul, zevzecul ar fi plimbat in catuse.


In ’90, ministru al Culturii era Plesu. Sau Liiceanu, ca pe astia ii confund intre ei si pe amandoi cu Arsinel. Sa ne concentram, totusi. Plesu i-a oferit lui Liiceanu editura cu patrimoniul cel mai dolofan (Editura Politica), iar Liiceanu a devenit, hocus-pocus, proprietarul ei.

loading...

Astazi, ambii provocatori care il iscodeau (cultural, desigur) pe Noica sunt anticoruptii de elita ai patriei. Plesu – mai relaxat si mai talentat. Liiceanu – ca un ardei iute care s-a uscat pe unde a fost introdus si a explodat pe chipul pamantiu, desi anticoruptul foloseste crema Molton Brown, dupa cum a marturisit in capodoperele sale. Domnule Liiceanu, nu tine nici cu alifie! N-are cum sa apara lumina de sub vineteala decat daca esti pictorul renascentist Filippo Lippi, care punea un strat de ocru sub orice vopsea. Intreaba-l pe Plesu, care e istoric al artei! Si estetician. Daca se supara, isi scoate singur silicoanele.


In calitatea sa de filozof, de proprietar de editura, asadar de umanist, Liiceanu s-a dus la Bruxelles alaturi de Malin Bot, colegul sau de idealuri. Dar nu pentru a vorbi despre regimul de exterminare din penitenciarele romanesti. Liiceanu a imbratisat, in Parlamentul European, generoasele teze despre represiune ale Monicai Macovei. N-ar face ei mai bine sa se imbratiseze intre ei? Ca iubirea dintre Cruella si ucenicul-povestitor al lui Noica e devoratoare. Sa-si uneasca singuratatile si rautatile intr-un partid si sa lase restul Romaniei in pace! Nunta la Vama Veche, domiciliul porumbeilor in Piata Victoriei. Alaturi de alaiul din partid. Maximum 100.000 de petrecareti rezistenti. Tot atatea voturi ar strange.

Constipatule, vrajitoareo, nu pot sa va mai suport! Din cauza voastra, uneori imi e scarba de mine, pentru ca am ajuns sa gandesc ca un pesedist! Dar sa nu dramatizam! Va fi frumos cand va incepe scandalul, ca in USR. Liiceanule, sa nu te plangi de violenta conjugala!


                                                                                                                                   

Sursa:  national.ro, justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum citim rezultatele votului din 2016? MÂNIE POPULARĂ. Iohannis şi Cioloş cu întreaga lor rețea de progresişti, ONG-iști şi SOROS-işti au nenorocit țară într-un an de guvernare cât alții în zece.
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
NOAPTEA MINȚII. Moscheea de la București va fi construită. Iohannis zice că ea oferă mai multe garanții de securitate
Avioane charter pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Românii pleacă să culeagă recolta germanilor
Gorghiu își scapă fostul iubit, Bogdan Olteanu, de executarea celor 7 ani de închisoare / presă
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
Nicuşor Dan are mai puţină minte decât copilul din braţele lui
Kovesi știa ce urmează după acea noapte. Știa că urmează altceva decât votaseră oamenii / Presă
VIDEO - Ce au in comun Musulmanii, Masonii (Casa Regala), Satanistii si LGBT-istii ? Ce fac toate aceste grupari cu obiectele de cult creştine, si care este planul lor fata de creştini ?
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI AMERICANE ameninta RUSIA si anunta inceperea celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !
România „ne-resetabilă“ şi moştenirea „neamului prost“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro