ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA!

Distribuie!by ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA! loading... CANCELARUL GERMANIEI, ANGELA MERKEL VA FACE O VIZITĂ CHIAR ÎN ORAȘUL DE REȘEDINȚĂ AL LUI KLAUS IOHANNIS, CU SCOPUL DE A ARĂTA SUȚINEREA PENTRU ACESTA ÎN CURSA SA DE A A […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA!

loading...

CANCELARUL GERMANIEI, ANGELA MERKEL VA FACE O VIZITĂ CHIAR ÎN ORAȘUL DE REȘEDINȚĂ AL LUI KLAUS IOHANNIS, CU SCOPUL DE A ARĂTA SUȚINEREA PENTRU ACESTA ÎN CURSA SA DE A A AJUNGE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI.

Potrivit unor surse citate de Ziar de Cluj, intre turul unu si doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, “cu totul intamplator”, vizita privata a cancelarului german Angela Merkel, care doreste astfel sa dea un semnal electoratului ca Germania este alaturi de Iohannis si ca il sustine pentru Cotroceni.


Vizita ce va avea loc la Sibiu a bagat deja in alerta serviciile secrete. “Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, a declarat sursa din PNL pentru Ziar de Cluj.

Sursa:http://www.oradesibiu.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ABERAȚIE URIAȘĂ: Politicenii „Secuii” au inițiat autonomia Ținutului Secuiesc. Textul a apărut în… Monitorul Oficial. Cu toate acestea, în România nu mai există secui, conform recensămintelor
Cotele obligatorii de teroriști și violatori musulmani ar trebui trimise la Alina Mungiu acasă
ALERTA: Astazi, Parlamentarii PSD – PNL ard tacit padurile, deseurile, sanatatea si viitorul Romaniei
De 15 ani occidentul a preluat România în NATO și UE și, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!
Pentagonul a încălcat armistiţiul în Siria. Rusia şi SUA, la un pas de război
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
SOROS NU SE LASĂ. ONG-urile lui SOROS și activiștii Rețelei Progresiste sunt din nou în stradă. Realitatea TV - alias SRI TV l-a chemat pe unul dintre capii Rețelei Soros din România - Mircea KIVU să ne explice "Ce VREA ȚARA" = "ȚARA LUI SOROS" bineînțeles
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Vina de a fi unicat în România. Cum este sabotat de statul român singurul producător autohton din irigaţii
Siria: Statul Islamic bombardează biserica chiar în timpul slujbei de Florii. Credincioșii NU se clintesc (VIDEO)
EXPLOZIV/Prințu' lu' Pește Prăjit și Filiera Evreaiască, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ! Amănunte INCENDIARE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro