ANDREEA SAVA, DESPRE CE 4 DOSARE CU KOVESI NETRIMISE LA SECȚIA SPECIALĂ ȘI LEGĂTURA CU IOHANNIS

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Andreea Sava a vorbit la emisiunea ”Descoperiți”, despre cele patru dosare ale lui Kovesi care nu au ajuns la Secția Specială.

loading...
Andreea Sava, despre ce 4 dosare cu Kovesi netrimise la Secția Specială și legătura cu Iohannis

Andreea Sava a vorbit la emisiunea ”Descoperiți”, despre cele patru dosare ale lui Kovesi care nu au ajuns la Secția Specială.


Ca să slăbești și să porți hainele preferate, bea înainte de masă rădăcină…

De ce să dai bani pe produse cosmetice scumpe, există un analog practic gratuit!


Tensiunea este 140/90, curățați urgent vasele. Dimineața luați 30 de grame…

”Există un comunicat de la Secția pentru magistrați, cu cele 18 dosare ale Laurei Codruța Kovesi. Ce nu există în acele 18 dosare, există patru dosare foarte importante. S-au făcut trei plângeri privind protocoalele secrete ale lui Daniel Dragomir, Sorin Roșca Stănescu și Sorin Strutinsky. Luju.ro a făcut o solicitare la Secția pentru magistrați și s-a răspuns foarte clar că aceste dosare nu au ajuns la ei.

Cel mai important este dosarul înregistrării cu Traian Băsescu cel în care povestea cum au fost scoși judecătorii. Pe acesta au încercat să îl îngroape. Săptămânile trecute o instanță a decis că nu se poate închide, iar cercetarea trebuie completată”, a susținut Andreea Sava.

Jurnalista Antena 3 a mai dezvăluit la emisiunea ”Descoperiți” că operațiunile dintre Kovesi și Sistem se plănuiau la petreceri.

”Kovesi este acum amenințată și mai multe filmări din timpul evenimentelor au fot prezentate anchetatorilor.În regimul lui Traian Băsescu membrii cei mai de vază a ceea ce numim azi Stat Paralel erau ca o adevărată familie. Așa reiese din povestirile lui Ghiță și Udrea, dar și din filmările prezentate.

Coincidențele se țin scai în desfășurarea evenimentelor dacă ai răbdare să analizezi cronologia faptelor. În mod evident, războiul total din sistem s-a declanșat odată cu înființarea chinuită a secției pentru magistrați, pe 23 octombrie 2018.

Imediat după ce au început să vină dosarele, Adina Florea s-a apucat de treabă și a început cu scandalul elitei DNA Ploiești. În paralel, Toader și-a anunțat finalizarea îndelungatei evaluări a activității lui Lazăr. Atunci, se auzisese pe surse că soția președintelui, Carmen Iohannis, a fost citată de Parchetul general”, a mai spus jurnalista.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

E oficial: Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute
Muncitorii străini iau cu asalt România. Peste 4.300 au ajuns în țară în primele șapte luni
Vicele Societății Naționale de Medicina Familiei, răspuns șocant după ce a fost chestionată pentru ineficiența vaccinului anti tuberculoză (BCG): „Vaccinul BCG nu se administrează pentru eradicarea tuberculozei!” Prospectul o contrazice...
Cunoscut economist: ”Dovada că Isărescu a decartat 1 miliard pentru Operațiunea Iohannis”
Președintele României este acuzat că are informații despre mafia traficului de persoane
Alina Petrescu rade pe seama celor 20 de ministri. Au copiat unii de la altii cu aceeasi greseala gramaticala
Multinaţionalele nu vor mai avea cum să evite impozitarea profiturilor
Decan al facultății SRI: ”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității, angajatul lor 100%”
Iohannis, la masa țărilor care dau 2% din PIB pentru Apărare. Trump: poate creștem la 4%- Adio, școli, autostrăzi, spitale în România
Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro ! Pădurarii spun că s-au furat, în total, 120 de milioane de metri cubi de lemn, în valoare de 36 de miliarde de euro, adică jumătate din datoria externă a României în acest moment! Cine au benefeciat de banii acestia ? Firmele austriece Schweighofer, Kronospan etc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite