„Analistul financiar și isteț” Moise Guran agentul miliardarului american George Soros care loveşte Ortodoxia pe banii românilor

Distribuie!by   Stiati ca Moise Guran a lucrat la Academia Catavencu? Academie care a primit donatii de la George Soros ateul evreu ungur colaborator al SS-ului nazist, speculant de meserie si ucigas, distrugator de tari, sisteme politice etc ca un hobby personal. De ce Moise Guran injura Ortodocsii si e […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Stiati ca Moise Guran a lucrat la Academia Catavencu? Academie care a primit donatii de la George Soros ateul evreu ungur colaborator al SS-ului nazist, speculant de meserie si ucigas, distrugator de tari, sisteme politice etc ca un hobby personal.
De ce Moise Guran injura Ortodocsii si e obsedat de Biserica pe banii nostri la TVR?! Asta e alta problema.
Sistemul merge asa. ONG-istii, capii anticrestinismului si-au pus slugi si oameni in fiecare palier al societatii. Aparent nu au nimic in comun. Chiar se cearta intre ei. Insa toate slugile joaca dupa cum li se spune.
A nu se intelege ca spun ca Moise Guran e platit sa cante antiBiserica. Nu stiu. E posibil. Este foarte adevarat ca unii sunt atei din convingere. Cert este ca pe toate canalele de televiziune sunt agitatori anticrestini care mint si dezinformeaza. Nu cred ca unii sunt atat de prosti sa nu realizeze cum sta treaba cu impozitarea, spitalele, scolile si Bisericile construite. Refuz sa cred ca un om cu studii superioare e atat de prost incat sa nu isi dea seama ca totul este o propaganda mincinoasa ASUR sau alte ONG-uri.
Guran se declara agnostic. Asa cum eram si eu. Mi se pare penibil si arogant sa te declari ateu/agnostic intr-o tara Ortodoxa. „Guran, cauta si vei gasi”

loading...

 

 
1409281234_moise-guran-biziday-tvr11-e1421918449835
BOR: Moise Guran MINTE


Moise Guran recidivează, acuzând de această dată BOR că deschide cabinete de religie în şcoli, care ar urma să se extindă în întreaga ţară. Două unităţi de învăţământ din Capitală, Şcoala Gimnazială nr. 50 „Maica Domnului” şi Liceul Teoretic „Grigore Moisil” au cabinet de religie, iar la Şcoala Gimnazială, nr.178 din sectorul 1 există o sală multidisciplinară pentru limba română, istorie şi religie, informează Patriarhia Română.
Moise Guran a publicat pe blogul personal biziday.ro în ziua de 18 martie 2015 un articol de opinie care cuprinde un amalgam de dezinformări, atacuri la persoană şi clişee mediatice, fără nici o legătură cu realitatea. Autorul imaginează planuri naţionale de extindere a cabinetelor de religie prin care şcoli fără apă curentă vor primi totuşi bani pentru un laborator de religie„, precizează Biroul de Presă al Patriarhiei Române, potrivit basilica.ro.
Cabinetele de Religie în şcoli sunt excepţii, nu regulă

Pentru corecta informare precizăm că, o dată cu reintroducerea Religiei în sistemul de învăţământ public, în mod similar altor discipline şcolare (limba şi literatura română, istorie, geografie, limbi moderne, informatică, biologie, fizică, chimie etc.), în unele şcoli au fost amenajate cabinete de Religie.


„Cabinetele de Religie în unităţile de învăţământ din România sunt excepţii, iar nu o regulă, fiind înfiinţate la iniţiativa şi cu sprijinul financiar al părinţilor, cu acordul inspectoratelor şcolare. Materialele didactice folosite au intrat în inventarul şcolii”, arată BOR.

De exemplu, în Bucureşti, la iniţiativa părinţilor au fost înfiinţate două cabinete de religie, unul la Şcoala Gimnazială nr. 32 „Maica Domnului”, amenajat împreună cu cabinete pentru alte discipline şcolare şi o sală de sport modernă, iar al doilea la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din sectorul 6. La Şcoala Gimnazială, nr. 178 din sectorul 1, există o sală multidisciplinară pentru limba română, istorie şi religie.

„Pentru orice disciplină şcolară, cabinetul este un centru de resurse cu semnificaţie didactică, cu rol motivaţional pentru elevi. Cabinetul de Religie nu afectează procesul didactic sau repartizarea pe săli de studiu, existenţa acestuia fiind apreciată pentru contribuţie la prestigiul unităţii de învăţământ.

În ceea ce priveşte „pseudo-referendumul la care face referire autorul articolului, reamintim că peste 91% dintre părinţi şi-au înscris copiii la ora de Religie, rezultatul fiind o chemare a Familiei, Şcolii şi Bisericii la dialog, coresponsabilitate şi cooperare pentru promovarea unei educaţii integrale, care uneşte formarea spirituală cu informarea ştiinţifică a elevilor.

 

Sursa articol : activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
Ieșiți din UE, sfatul unui laureat Nobel
Străinii nu mai cumpără terenuri în România cu hectarul ci cu zecile de mii de hectare Secretele solului-minune din România. Cernoziomul din care ies producţii uriaşe, vândut pe nimic şi vânat de străini. Cum ne-au deposedat de Pamantul Tarii prin Constitutia de azi, aprobata in 2003
Mircea Dinescu: Iohannis a numit ambasadorii in strainatate si da vina pe PSD ca nu a putut vota lumea!
Cum ne spioneaza serviciile secrete prin aplicatiile smartphone-urilor
Un jurnalist Pro TV a generat un fake-news uriaș: Ăștia sunt formatorii de opinie care spală mințile tefeleilor. Astea sunt procedurile de bune practici ale vestitei instituții deontoloage Pro TV
Sorina, luată cu mascații de acasă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?
STENOGRAME EXPLOZIVE ALE AMBASADEI SUA LA BUCUREȘTI: Un ministru de externe, INFORMATOR al americanilor /LISTA POLITICIENILOR ROMÂNI TURNĂTORI LA AMBASADA SUA plus Kovesi
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
Senatul a decis: SRI poate verifica orice calculator fără mandat
Avertisment teribil de la NATO: Vremea păcii în Europa a trecut!
A EXPLODAT BOMBA: Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro