Analistul Dan Diaconu despre folosirea cazului de la Caracal de protestatarii din 10 august: Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu sau figura bizară a lui Klemm în pelerinaje pe la MAI

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Economistul Dan Diaconu comentează protestul de sâmbătă, din 10 august, amintind faptul că cei care au ieșit în Piața Victoriei și-au găsit acum ca pretext cazul de la Caracal, pe parcursul protestului, mulțimea scandând în mai multe rânduri numele Alexandrei Măceșanu. „Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului”, scrie Diaconu, care sugerează că în spatele fotografiilor Alexandrei și Luizei se conturează pregnant baza de la Deveselu, dar și imaginea ambasadorului SUA, Hans Klemm. „Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului”, scrie analistul.
Acesta este textul postat de Diaconu:
Neavând împotriva a ce să protesteze, imbecilii ăia din piață o fac pe spatele cadavrelor bietelor fete din Caracal. E pregătită narațiunea încă de la Untold.
Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului.
Poate că ar trebui să ne uităm în spatele acelor poze și să vedem majorările de buget de aproape 1 miliard pentru serviciile secrete. Majorări care nu puteau fi făcute fără tăieri de la alte ministere. Tăieri pe care Veorica serviciurilor le-a efectuat fără crâcneală, permițând lătrăilor de serviciu s-o dea înainte cu „se taie bani de la investiții”, fără a explica o chestie simplă: pe frontispiciul fiecărei covergi securiste, pe spatele fiecărui slugoi al sistemului ar trebui să scrie „Aici sunt banii dumneavoastră!”.
ADVERTISEMENT
Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu, unde DeepState-ul american îi ajută pe puștanii ăia cărora le spun militari să-și descarce banii prin femei – majoritatea minore – droguri și băutură. Toate intermediate de interlopii „dă bine” din zonă.
Poate ar trebui să ne uităm în spatele acelor fete despre care numai Dumnezeu știe pe unde zac și să ne gândim la sutele de „transporturi speciale” constând în femei semi-conștiente împachetate de-aici pentru uzul armatei americane de aiurea.
Poate ar trebui să ne uităm mai atent și să vedem figura bizară a lui Klemm făcând pelerinaje pe la Ministerul de Interne și transmițând directiva „să se acopere rapid povestea asta”.
Și dacă tot vă uitați la pozele fetelor acelea, ar trebui să vă uitați și la Poza lui Epstein, acest mega-Dincă de peste Ocean care tocmai ce-a fost sinucis. Epstein pe care site-ul de ticăloșii al companiei Digi îl prezintă ca „prieten al lui Trump”, în cida faptului că perversul se încura cu toți imbecilii Partidului Democrat, în frunte cu Clinton. Și-n ciuda evidenței că Epstein avea interzis în orice cazino al lui Trump.
Hai, faceți un exercițiu: ieșiți din narațiunea oficială și uitați-vă cu milă la vitele acelea din piață. Dacă scoți dintre ele minoritatea ticăloșilor care se află în spatele afacerii, rămân exemplarele cele mai precare din punct de vedere intelectual ale nației. E vina noastră că ăștia, în loc să vidanjeze, să tragă la plug sau să termine Canalul Dunăre-București fac dezordine în piață. E doar vina noastră!”
https://www.activenews.ro/stiri/Analistul-Dan-Diaconu-despre-folosirea-cazului-de-la-Caracal-de-protestatarii-din-10-august-Poate-ar-trebui-sa-ne-uitam-in-spatele-pozelor-acelor-fete-si-sa-vedem-conturul-bazei-de-la-Deveselu-sau-figura-bizara-a-lui-Klemm-in-pelerinaje-pe-la-MAI-157326?fbclid=IwAR0vEnzdct6vCKmw5c67ba0QkpbrV8ftgjgCLCfISdR0dJHWVK8z4TNOMqk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
"Fluierul.ro": Ce se-ntâmplă cu România? Confuzie sau manipulare ? Pentru că mai mulți cititori s-au arătat CONFUZI pe bună dreptate legat de ceea ce se-ntamplă în acest moment în România iată care este înțelegerea pe care o avem asupra situației actuale
ARME si MUNITII. Ce se afla intr-un container cu „ajutoare” pentru REFUGIATII din Grecia – VIDEO
Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi?
Cel mai citit ziar din Rusia sugerează că Macron e „gay” şi „psihopat” | „Francezii nu-şi merită democraţia plătită cu preţul vieţii de mii de soldaţi sovietici”
O nouă mizerie marca Dragnea: "Fond Suveran" cu capital Israelian. Cum nu putem crede că Dragnea nu ştie ce-nseamnă SUVERAN şi FOND SUVERAN înseamnă că Dragnea e în stare să-şi BATĂ JOC DE ORICE.
România furată: Dosarul Petromidia/Rompetrol. Năstase, Tăriceanu și Ponta ar trebui ARESTAȚI pe loc!
EXCLUSIV NAȚIONAL Se întorc americanii! | Serviciile secrete internaționale au declanșat „Bătălia pentru România”
Protocoalele secrete ale SRI
O VIZITA BENEFICA LA WASHINGTON. DAR, NU PENTRU NOI…
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE | Ritual „Cosa Nostra” la vârful MAI! Daca asa se procedeaza in tara asta nici nu e de mirare unde s-a ajuns!
Termitele Schweighofer distrug padurile romanesti
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Close
Citește mai multe:
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste

Mihai Pleşa, un elev de 16 ani, olimpic. La Religie, îi explică unui ateu CE ESTE DUMNEZEU: „E foarte bine că nu crezi, dar eu cred. Pot dovedi absolut pe orice cale că Dumnezeu există”

BOMBA LUI GHITA: IN SRI LUCREAZA OFITERI STRAINI

Iata super-ARMELE din dotarea armatei TURCIEI, Nu-i de mirare ca RUSIA este precauta. – Galerie FOTO

Serviciile încearcă să confiște revolta populară !!

Închide