Americanii, loviți de cel mai puternic uragan din ultimul deceniu. În Texas a început evacuarea populației.„OCEANUL A DISPĂRUT!” Fenomenul rar provocat de uraganul Irma

Distribuie!by loading... Populaţia din SUA, mai exact din Florida, a fost sfătuită să îşi lase în urmă casele, să îşi ia familia şi sa fugă din calea urganului care va lovi în curând cu rafale de vânt de peste 250 de kilometri pe oră. Autorităţile din SUA au avertizat toată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Populaţia din SUA, mai exact din Florida, a fost sfătuită să îşi lase în urmă casele, să îşi ia familia şi sa fugă din calea urganului care va lovi în curând cu rafale de vânt de peste 250 de kilometri pe oră.

Autorităţile din SUA au avertizat toată populaţia în legătură cu urganaul ce urmează să lovească coasta de sud-est a americii, iar peste 5,6 milioane de locuitori au fost sfătuiţi să evacueze statul Florida.


Deşi se mai calmase, uraganul Irma a ajuns din nou la un nivel foarte ridiact de pericol, acesta fiind unul de categoria 5, adică cel mai înalt nivel.

Irma urmează să lovească statul american Florida sâmbătă seară şi duminică dimineaţă, îndreptându-se întâi spre arhipelagului Keys, înainte de a ajunge în Miami, cu vânturi ce vor avea viteze prognozate la 240 de kilometri pe oră, informează National Hurricane Center.


„Este o furtună cu efecte catastrofale, de o intensitate pe care statul nostru nu a cunoscut-o niciodată în trecut”, a subliniat vineri guvernatorul din Florida, Rick Scott, care a îndemnat populaţia să părăsească zona cât mai repede.

Deşi cei mai mulţi oameni au ales să plece din calea morţii, unele persoane au rămas şi şi-au reconsolidat casele, dar autorităţile sunt sceptice în privinţa siguranţei oferite de aceste improvizaţii, scrie New York TImes.

Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro