Ambasada SUA la BucureștiUltima oră: Declarație surprinzătoare și ciudată a Ambasadei SUA în cazul CCR – Kovesi

Distribuie!by Un mesaj al Ambasadei care transmite două idei – dintre care una explică foarte clar că România nu e sat fără câini “strategici”. loading... Așteptată cu nerăbdare de opinia publică din România, reacția Ambasadei SUA a venit într-o formă ciudată. Mai mult, mesajul nu este unul oficial, ci vine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un mesaj al Ambasadei care transmite două idei – dintre care una explică foarte clar că România nu e sat fără câini “strategici”.

loading...

Așteptată cu nerăbdare de opinia publică din România, reacția Ambasadei SUA a venit într-o formă ciudată. Mai mult, mesajul nu este unul oficial, ci vine ca un răspuns la o solicitare a agenției News.ro.


Precizăm că nu se știe nici cine anume de la Ambasadă a dat acest mesaj — și nici cum a fost formulată “solicitarea” agenției în cauză.

“Urmărim îndeaproape evenimentele. Aceasta este o problemă internă a României”.


Acesta e mesajul transmis de Ambasada SUA acum puțin timp. Aparent, mesajul „dă liber” României să-și rezolve singură problemele interne — dar, atenție, această “permisiune” este precedată de o atenționare “paternală” sau “patronală”: “Urmărim îndeaproape evenimentele”.

Ce înseamnă “îndeaproape”? Stau trimișii SUA mai aproape de televizor? Sau atenționează că sunt aici, gata de a interveni, că România nu e sat fără câini… strategici.

Reamintim că după decizia Curții Constituționale prin care se cere finalizarea procedurii de revocare a Laurei Kovesi, președinția nu a dat niciun mesaj clar. Totodată, opoziția și grupările #REZIST s-au manifestat dur la adresa CCR.

Read more: https://ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Resursele pleaca din tara in schimb primim gunoaiele Europei |BOMBĂ CU CEAS | Sute de mii de tone de GUNOAIE din Napoli iau drumul ROMÂNIEI
Cazul senatorului Antonie Iorgovan care în urma dezvăluirilor despre masonerie și serviciile secrete românești s-a topit în doi ani de cancer
Gral. Iliescu, acuzații șocante contra SRI și SUA, Dragnea are dreptate!
Prof. dr. Teofil Lungu: „Serviciile au oameni în spitale ca pe vremuri. Se știe cine, ce face”
Radu Moraru face o dezvăluire incendiară! Cu ce „GREU” din SRI ar fi fost prieten șeful FBI demis de Trump
Proiectul legii impozitarilor pe gospodarie reprezinta distrugerea totatal a taranului roman si sustinerea puturosilor !!!
Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor.
Copii orfani traficaţi sexual după ce au fost păcăliţi că vor fi înfiaţi. Minciuna oribilă a abuzatorului: „Fiecare copil merită o şansă la viaţă“
Tăriceanu: Barna a pozat într-un fel de nou-născut şi când colo i-a făcut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
Profesorul Ion Coja: „Eu am cu ce să conving electoratul să nu-l mai voteze pe Iohannis!”
UNICEF: ÎNCEPÂND DE LA 10 ANI, COPIII AU DREPTUL LA SERVICII SEXUALE CONFIDENȚIALE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro