Ambasada SUA la BucureștiUltima oră: Declarație surprinzătoare și ciudată a Ambasadei SUA în cazul CCR – Kovesi

Distribuie!by Un mesaj al Ambasadei care transmite două idei – dintre care una explică foarte clar că România nu e sat fără câini “strategici”. loading... Așteptată cu nerăbdare de opinia publică din România, reacția Ambasadei SUA a venit într-o formă ciudată. Mai mult, mesajul nu este unul oficial, ci vine […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un mesaj al Ambasadei care transmite două idei – dintre care una explică foarte clar că România nu e sat fără câini “strategici”.

loading...

Așteptată cu nerăbdare de opinia publică din România, reacția Ambasadei SUA a venit într-o formă ciudată. Mai mult, mesajul nu este unul oficial, ci vine ca un răspuns la o solicitare a agenției News.ro.


Precizăm că nu se știe nici cine anume de la Ambasadă a dat acest mesaj — și nici cum a fost formulată “solicitarea” agenției în cauză.

“Urmărim îndeaproape evenimentele. Aceasta este o problemă internă a României”.


Acesta e mesajul transmis de Ambasada SUA acum puțin timp. Aparent, mesajul „dă liber” României să-și rezolve singură problemele interne — dar, atenție, această “permisiune” este precedată de o atenționare “paternală” sau “patronală”: “Urmărim îndeaproape evenimentele”.

Ce înseamnă “îndeaproape”? Stau trimișii SUA mai aproape de televizor? Sau atenționează că sunt aici, gata de a interveni, că România nu e sat fără câini… strategici.

Reamintim că după decizia Curții Constituționale prin care se cere finalizarea procedurii de revocare a Laurei Kovesi, președinția nu a dat niciun mesaj clar. Totodată, opoziția și grupările #REZIST s-au manifestat dur la adresa CCR.

Read more: https://ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezvăluire șoc: noul premier, Sorin Grindeanu este fiul adoptiv al Monicăi Macovei și nepotul din flori al lui Dacian Cioloș – cu toții sunt artizanii Legii Big Brother
Surse: Trump a pregătit ordinul de anulare a sancțiunilor antirusești
Tăriceanu a pierdut în instanță
Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor
Presa britanică: Există un plan secret pentru aducerea în UE a 50 de milioane de africani
Scandal uriaș în Germania: Ministrul de interne propune instituirea unor sărbători publice musulmane
Pseudodisidenţa anticeauşistă şi deliciile postcomunismului
Deputat PSD, discurs incendiar: Nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat „Înalta Poartă” între timp cu Moscova și acum cu altă "„Înaltă Poartă”. Rachetele Patriot și avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecție?
Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?
Mircea Badea o acuza pe Esca de Fake News: „Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”
Singurătatea scurtează viața la fel ca 15 țigări fumate zilnic
Procurorul general Augustin Lazăr, fosila vie a stalinismului represiv este în continuare omul sistemului
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro