Alina Gorghiu susține avortul (negarea vieții) într-o demografie românească în picaj

Distribuie!by “A susține avortul în ziua de azi când demografia românească e în picaj e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Pe Alina Gorghiu, liderul PNL, a luat-o gura înainte de rațiune. Am putea spune că tânăra lideră liberală, fără experiență și fără cultură maternă (și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“A susține avortul în ziua de azi când demografia românească e în picaj e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Pe Alina Gorghiu, liderul PNL, a luat-o gura înainte de rațiune. Am putea spune că tânăra lideră liberală, fără experiență și fără cultură maternă (și nu numai) a vorbit fără cap, atunci când zilele acestea a emis o declarație în care susține mitingul polonezelor care au ieșit în stradă pentru a promova dreptul de a face avort, adică de a ucide fătul din pântecele mamei. Guvernul polonez care consideră avortul o crimă și vrea să-l interzică are perfectă dreptate. Într-o Europă în care cuplurile caucaziene creștine dau naștere pe minus, în medie circa 1.3 copii, iar cele de imigranți musulmani o medie, pe plus, de 8.9 copii pe familie, este evident că în 50 de ani continentul nostru va deveni un Califat islamic în care vor predomina moscheile în locul catedralelor, iar legea Șaria le va pune protestatarelor de profesie pentru avort burka pe gură. Prin susținerea protestatarelor poloneze, multe dintre ele finanțate de fundații soroșiste, Alina Gorghiu dovedește că nu înțelege nimic din spiritul Europei și ceea ce se întâmplă astăzi pe continentul nostru, unde asistăm la o destructurare a familiei și a tradițiile iudeo-creștine, în favoarea islamului, care impune legile restrictive ale Șariei, cu sprijinul interesat financiar al neo-marxiștilor. Guvernul polonez face eforturi disperate să salveze demografia și familia conservatoare catolică într-o Europa diluată de conținut și substanță, pervertită de un multiculturalism prost înțeles, care va duce la dispariția Europei greco-romane și iudeo-creștine așa cum o cunoaștem.

loading...

Alina Ghorghiu ar trebui să aibă grija maternă de a naște prunci și a contribui la demografia românească nu să susțină dreptul de a ucide feți nenăscuți încă. E și o atitudine anticreștină să susți avortul, care este nedemn pentru o mamă și o crimă. Dar ce mă mir, când majoritatea parlamentarelor noastre au pe ultimul loc prioritatea de a susține familia și nașterea de prunci, într-o țară care din 1990 au avut loc 18 milioane de avorturi, încă o posibilă Românie dacă nu ar fi existat aceste chiuretaje. Populația România, datorită avorturilor și lipsei unor legislații parlamentare de sprijinire a familiei și nașterii de prunci, (dar cu astfel de anti-lideri femei care nu nasc prunci și promovează uciderea de feți nenăscuți), a ajuns la 18 milioane de locuitori, iar în 30 de ani conform statisticilor țara noastră se va scrie cu doi de ”rr” sau va fi o colonie de sirieni, irakieni sau afgani.


În Polonia o politiciană ca Alina Gorghiu, care ar susține avortul ar fi fost linșată moral de opinia publică, la noi în schimb conduce un partid care are 25 la sută din sufragii în sondaje, dar pe care îl ajută cu râvnă și ignoranță să atingă doar 15 la sută din electori pe 11 decembrie, cu astfel de declarații împotriva demografiei românești și a dreptului la viață a pruncilor români.

Cred că cel mai bun proiect de lege pe care îl poate face o parlamentară este de a fi cu burta la gură, nu să dea sterp povețe economice la televizor, când vilele de la țară și din București stau goale fără prunci.


Ca lideră de partid, Alina Gorghiu ar trebui să dea un exemplu românilor și să fie o mamă model cu trei copiii, numai astfel România și Europa se mai poate salva de la pieire, nu cu gargară demagogică și fițe libertine de care românii sunt sătui din 1990 încoace.

gorghiu_36518500

Alina Gorghiu ar trebui să propună o lege în parlament pentru sprijinirea familiilor care nasc și cresc pui de români, nu să sprijine dreptul polonezelor de a ucide prunci în pântece. Cine nu sprijină dreptul la viață nu are niciun viitor, nici în politică, nici pe lumea aceasta și nici pe cealaltă. Posibil ca ea să nu creadă?

Ionuț Țene“[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/10/alina-gorghiu-sustine-avortul-negarea-vietii-intr-o-demografie-romaneasca-in-picaj.html
  2. Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Raportul exploziv al fostului șef MI6: Merkel a ordonat arestările din România
Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență
Vâlcov: „Nu numai aurul se află în afara graniţelor, ci şi cealaltă rezervă, de 30 de miliarde de euro, se află în diferite titluri de stat, aşa cum a considerat BNR”
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Minerii s-au întins pe jos în faţa Guvernului
Tatăl Laurei Codruţa Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu, cel care i-a denunţat pe spionii israelieni | Telefoane în toiul nopții la fostul soț și fratele șefei DNA
CUTREMURUL vine de la Curtea de Conturi | HOȚII din ENERGIE (imperialisti) ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE! Electrica (Rothschild) , Enel (Italia), E-ON(Germania), CEZ ( companie cehă )
IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale!
Cât de mare este SRI faţă de serviciile din alte ţări
Un bărbat și o femeie, crescuți de cupluri lesbiene, aruncă în aer comunitatea homosexuală
Deutsche Welle: politia germana a primit ordin anul trecut sa ascunda infractiunile migrantilor musulmani
Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro