Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi

Distribuie!by Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi fără să ştie…oferit de imperialisti … loading... Mulţi români cumpără acest „lucru” fără să ştie, alte ţări ştiind însă exact despre ce este vorba. Carnea dezosată mecanic – MDM (Mechanically Deboned Meat) este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi fără să ştie…oferit de imperialisti …

loading...

Mulţi români cumpără acest „lucru” fără să ştie, alte ţări ştiind însă exact despre ce este vorba.

Carnea dezosată mecanic – MDM (Mechanically Deboned Meat) este un aliment compus din resturile care au rămas pe carcase, ghiare, oase măcinate, grăsimi. Această carne este folosită mult de procesatorii mari pentru preparate de tip mezeluri. În cantitate prea mare, MDM poate perturba echilibrul dintre calciu şi fosfor al organismului, deoarece are în compoziţie un exces de fosfor.


Risc pentru sănătate 

După cum notează specialiştii, în ţările civilizate, MDM nu este folosit decât la conservele pentru câini şi pisici, deoarece este un subprodus care nu este nici măcar proteic, cu efecte nocive asupra sănătăţii.

 

Potrivit obiectiv.info, în Uniunea Europeană şi SUA, MDM-ul este folosit în cantităţi foarte reduse, de regulă de ordinul câtorva procente. În plus, este interzisă congelarea şi transportarea de la locul de producţie spre alte locuri, deoarece este foarte perisabil, riscul pentru sănătatea consumatorilor fiind  mare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Otravă pe bani: 68% din apa plată vândută colcăie de bacterii
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
Implicații strategice pentru nimicirea oieritului şi în regimul lui Iohannis !
Capcana in care cad tinerii de la țară când aleg să-și facă nunta la restaurant în oraș
Parlamentul European vrea ca doar statele puternice sa decida pentru migrație si politica externa a UE.
Brexit MEGA SCANDAL | Iohannis ESTE DE ACORD cu tăierea alocațiilor copiilor românilor din Diaspora
Despăgubirile de război pentru Polonia din partea Germaniei sunt o problemă reală nerezolvată (președintele polonez)
Preotul Sorin Zahiu, amintiri despre Pro TV: Îmi aduc aminte când s-a înființat, în 1995. Am rămas șocat când am văzut că, toată ziua de 1 decembrie, ăia n-au zis nimic de România. Și era Ziua Națională! Atunci mi-am zis: domnule, nu e normal!
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
Copiii nu aparțin părinților lor. Ei aparțin Statului
VICTORIA NULAND, FEMEIA CARE A BĂGAT SPAIMA ÎN ROMÂNIA E FĂCUTĂ PRAF DE ZIARISTUL ROBERT PARRY | „VICTORIA NULAND GENEREAZĂ RĂZBOAIE ŞI SOŢUL EI CONVINGE CONGRESUL SĂ CUMPERE ARME”
Polonia dă de pământ cu Mitul Investitorului Străin. Ministrul polonez al Educației și al Științei "S-a terminat cu tratamentul privilegiat și cu ajutoarele acordate firmelor străine. Vom lupta mai presus de toate pentru interesele firmelor poloneze"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro