Alexandru Petria: ”Problema catalană, că ne convine sau nu”

Distribuie!by Dacă e vorba de un proiect național, bastoanele jandarmilor sunt tocmai ingredientul eficace pentru nașterea unei mitologii fondatoare, cu suferința inevitabilă. loading... Cutia Pandorei a fost deschisă în Europa cu Kosovo, prin complicitate americano-germană. În față cu precedentul, argumentele raționale sunt eclipsate. Atitudinea Madridului e cea mai nefericită, dintre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacă e vorba de un proiect național, bastoanele jandarmilor sunt tocmai ingredientul eficace pentru nașterea unei mitologii fondatoare, cu suferința inevitabilă.

loading...

Cutia Pandorei a fost deschisă în Europa cu Kosovo, prin complicitate americano-germană. În față cu precedentul, argumentele raționale sunt eclipsate.


Atitudinea Madridului e cea mai nefericită, dintre cele posibile, în problema referendumului catalan de independență. Violența nu e un argument pentru o Spanie unită, nu e o demostrație de libertate democratică.

Cu cât sunt mai agresive forțele de ordine în Catalonia, cu atât crește cota separatiștilor, prin radicalizarea populației. Primejdia coagulează, nu dă loc pentru jumătățile de măsură.


E nevoie de victime, cinic vorbind, pe logică secesionistă.

Unde ați văzut stat să-și obțină independența fără vărsare de sânge?

Că ne convine sau nu, când determinarea o să umple paharul majorității populației, independența catalanilor e doar o chestiune de timp, în absența altei abordări a guvernului spaniol. Desigur, nu de zile, ci de ani.

Autor: Alexandru Petria

Sursa: Alexandru Petria

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum sa te eliberezi de sistem si de stereotipurile sistemului de consumerism !
SRS, despre proiectul mega-moscheei din București | Două detalii cheie și legătura halucinantă cu genunchiul lui Ponta
Teroristul ISIS care a decapitat-o pe Rehana a ajuns în Europa/ A fost fotografiat intrând în Ungaria
La Colectiv a fost atentat terorist? Relatarea unui pompier şi opiniile unor specialişti: tinerii “au ars ca la crematoriu”
A ÎNNEBUNIT LUMEA! Vrăjitoarele din întreaga lume s-au unit împotriva lui Donald Trump | Vor face o vrajă împotriva Președintelui american
Distrugerea economiei si a pietelor romanesti.... Cine se află în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România. "Ne mănâncă de vii. Nu mai putem continua aşa"
"Semnul fiarei"/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare
Bazele SUBTERANE de rachete ale Iranului. Video
2000 de soldati rusi asteapta sa plece spre Siria pentru a sprijini regimul Bashar al-Assad in lupta cu gruparile teroriste sprijinite de SUA si acolitii ei
Ce au făcut românii pe terenul pe care se va ridica mega-moscheea Video
Ilie Serbanescu: “Pentru bietele tari coloniale presiunea a ajuns insuportabila. Stau sa explodeze. Situatia nu se va putea rezolva decat cu pusca. O vor folosi, intr-o prima faza, chiar asupritorii contra asupritilor, iar, intr-o a doua faza, va fi invers!”
”Revoluția” din 1989 și Războiul din 1999 din Iugoslavia - două momente cu un numitor comun. Ambele țări au fost ocupate de agenturi străine și făcute praf și pulbere, după ocupație, jefuite și nimicite.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro