Alertă la baza militară Kogălniceanu! Avioane ruseşti interceptate!

Distribuie!by loading... Sistemul de supraveghere aeriană NATO a detectat prezența a două avioane de tip  bombardier Tu-22 Backfirear non-NATO, care zburau deasupra Mării Negre. Incidentul a alertat efectivul militar din baza aeriană Mihail Kogălniceanu. Forţele NATO au luat decizia de a ridica de la sol un avion de vânătoare aparţinând […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Sistemul de supraveghere aeriană NATO a detectat prezența a două avioane de tip  bombardier Tu-22 Backfirear non-NATO, care zburau deasupra Mării Negre.

Incidentul a alertat efectivul militar din baza aeriană Mihail Kogălniceanu. Forţele NATO au luat decizia de a ridica de la sol un avion de vânătoare aparţinând armatei britanice care să supravegheze traiectoria celor două bombardiere ruseşti.


Avionul de vanatoare britanic, care este capabil sa atinga o viteza de pana la 2.400 de km/ora, a decolat de la baza militara Mihail Kogalniceanu. Potrivit surselor din cadrul bazei militare, la scurt timp după interceptarea reciprocă a avioanelor militare, bombardierele ruseţti s-au îndepărtat de spaşiul aerian NATO de deasupra mării negre schimbând direcşia de zbor spre sud.

Avioanele ruse şi britanice s-au interceptat reciproc şi în luna februarie atunci când mai multe bombardiere ruse au fost interceptate la vest de ţărmurile Scoţiei şi Irlandei.


 

Sursa: ghidularadean.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro