Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin periculos pentru nou-născuţi iese la iveală

Distribuie!by Franţa se confruntă, în momentul de faţă, cu o pretinsă “penurie” a vaccinului DT-Polio, un vaccin care, totuşi, este obligatoriu. Realitatea este că ar putea fi vorba despre o manipulare odioasă. Adevărul despre toată această situaţie extrem de gravă este dezvăluit de Profesorul Henri Joyeux, Doctor în medicină, într-un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Franţa se confruntă, în momentul de faţă, cu o pretinsă “penurie” a vaccinului DT-Polio, un vaccin care, totuşi, este obligatoriu.
Realitatea este că ar putea fi vorba despre o manipulare odioasă. Adevărul despre toată această situaţie extrem de gravă este dezvăluit de Profesorul Henri Joyeux, Doctor în medicină, într-un video exploziv, pe care-l puteţi viziona AICI:
“Ce aţi face dacă ar trebui să vă vaccinaţi bebeluşul pentru a-l proteja de boli grave? Dar când vaccinul normal, eficient şi sigur, nu ar mai fi disponibil şi când singurul produs pus în vânzare ar fi un pretins supervaccin, netestat suficient, ce conţine aditivi neurotoxici şi probabil cancerigeni?
Acest coşmar absurd este o realitate pentru câteva sute de mii de părinţi din Franţa. Începând din 2008, laboratoarele au încetat, fără vreun motiv anume, să comercializeze vaccinul DT-Polio.
Astfel, părinţii care vor să-şi vaccineze copiii sunt obligaţi să recurgă la acest aşa-zis supervaccin – Infanrix hexa -, ce conţine, faţă de DT-Polio, şi 3 tipuri de vaccin care nu sunt obligatorii, în plus aluminiu (neurotoxic), formaldehidă (cancerigenă) şi antibiotice care nu sunt necesare unui nou-născut.
Acest vaccin este de 7 ori mai scump decât clasicul DT-Polio, de altfel de negăsit: 40 de euro faţă de 6,34 euro.
Supervaccinul, singurul disponibil pe piaţă, este mult prea riscant” – este semnalul de alarmă tras de Profesor Doctor Henri Joyeux, care îndeamnă cetăţenii francezi să se mobilizeze şi să semneze petiţia adresată ministrului Sănătăţii din Franţa. Petiţia a fost semnată, până acum, de 144263 de părinţi revoltaţi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Căsătoriile homosexuale și descreștinarea Europei
Cine sunt dezinformatorii PRESSONE, al cui este site-ul si de ce slugile acestuia se sperie de COCOON?
Nu avem nevoie de pașaport pentru Transilvania în țara noastră!
Sute de persoane au luat parte la marșul de protest împotriva legiferării parteneriatelor civile (VIDEO)
WikiLeaks: Generalul Degeratu făcea comerţ neautorizat cu arme americane
Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA
Scandal în USR! Soţul lui Clotilde Armand se dezice de ”sorosiști” și șeful de campanie ”Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are”
Firma romaneasca striga: Anul trecut ne-a fost refuzat un ajutor de stat în favoarea unei multinaţionale
O idee pentru Orban-Iohannis: Austria mărește impozitele multinaționalelor și reduce impozitele clasei de mijloc și ale muncitorilor
MARTURIA CARE A CUTREMURAT INALTA CURTE – Fostul deputat Mihai Banu a recunoscut ca a facut denunt impotriva ex-ministrului Gabriel Berca la presiunile DNA
Culmea Nesimțirii Progresiste: O Individă de la ziarul progresisto-soroșist Republica, pune UCIDEREA LUI ALFIE făcută de medicii și de judecătorii progresiști din Marea Britanie pe "seama lui Dumnezeu" și a "răutății lui Dumnezeu"
OTRAVIREA ALIMENTARA A POPULATIEI ROMANIEI/ Informatii esentiale despre CONSPIRATIA OMG (organisme modificate genetic), CODEX ALIMENTARIUS. Plus: Documentarul VIITORUL ALIMENTATIEI (video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro