Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaraţii ŞOCANTE pentru adepţii LGBT | Ne-am născut pentru a iubi o femeie. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el Video

Distribuie!by Alain Delon, unul dintre simbolurile frumuseţii masculine ale cinematografiei mondiale, a împărţit Franţa în două după ce a făcut un comentariu legat de homosexuali. loading... „Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el!”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Alain Delon, unul dintre simbolurile frumuseţii masculine ale cinematografiei mondiale, a împărţit Franţa în două după ce a făcut un comentariu legat de homosexuali.

loading...

„Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el!”, a declarat actorul francez, în timpul unei emisiuni în direct, difuzată de canalul France 2.


„Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferenţe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay, dar noi, bărbaţii, suntem făcuţi pentru a iubi femeile”.

Actorul s-a pronunţat şi împotriva legii din 2013 care permite cuplurilor LGTB să se căsătorească.


Într-un alt interviu, acordat ulterior ziarului Le Figaro, Alain Delon a vorbit şi despre legea care le dă homosexualilor dreptul să adopte copii.

„Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez, să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă care banalizează şi care este împotriva naturii”, a spus actorul.

 

Sursa: cocoon.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Reteaua Progresista in Romania. Activitatea lui Hunter Biden în România, fiul fostul vicepresedinte SUA, Biden, actualmente candidat pentru presedintia SUA, ridică noi întrebări cu privire la relațiile sale de peste mări
Angela Merkel va da toţi ROMÂNII afară din Germania. Noul proiect de lege al Ministerului de Interne german vizează expulzarea tuturor românilor din Germania.
Anul trecut, an neelectoral statul a cheltuit 120 de milioane de euro pe festivaluri cu mici si bere | suntem chiar proștii planetei?
ARME si MUNITII. Ce se afla intr-un container cu „ajutoare” pentru REFUGIATII din Grecia – VIDEO
Andreea Ogăraru scrie despre cum se face vaccinarea la copii în Olanda și Elveția: FĂRĂ vaccinuri la naștere, FĂRĂ administrare de substanțe, inclusiv laptele praf, înainte ca bebelușul să facă analize temeinice
Sorina se ferește de îmbrățișare în recenta filmare postată de adoptatori: Gestul spune multe- sa o ajutam pe Sorina sa scape din acest infern!
Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?
Ce a negociat Iohannis in Statele Unite , Gazul românesc – emblema trădării naționale
Traian Basescu a primit cetatenia Republicii Moldova
Gruparea Kovesi, paralizata de dezvaluirile Black Cube. Ce urmeaza
”Masoneria stă la pândă să vadă când se prăbuşeşte muntele acesta, bastionul Ortodoxiei – au răbdare. Se pare că suntem printre ultimii supravieţuitori ai Ortodoxiei” Parintele Iustin Parvu
GHITA JUMULESTE PANA CU PANA CUCUVEAUA MOV – Deputatul Sebastian Ghita a dus la DNA bufnitele pe care le-ar fi primit cadou de la sefa DNA: „Cand a venit la mine acasa, mi-a adus bufnitele astea si acum vreau sa duc bufnitele, sa i le trimita domnul Portocala inapoi. Mi le-a adus acasa si eu i le-am adus inapoi”. Gestul vine la nici 12 ore dupa ce Ghita a fost audiat la DIICOT si in plin scandal „Cucuveaua mov”. De doua zile sefa DNA tace. Pana acum, Kovesi n-a zis nici macar „buhuhu!” (Foto)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro