Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaraţii ŞOCANTE pentru adepţii LGBT | Ne-am născut pentru a iubi o femeie. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el Video

Distribuie!by Alain Delon, unul dintre simbolurile frumuseţii masculine ale cinematografiei mondiale, a împărţit Franţa în două după ce a făcut un comentariu legat de homosexuali. loading... „Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el!”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Alain Delon, unul dintre simbolurile frumuseţii masculine ale cinematografiei mondiale, a împărţit Franţa în două după ce a făcut un comentariu legat de homosexuali.

loading...

„Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el!”, a declarat actorul francez, în timpul unei emisiuni în direct, difuzată de canalul France 2.


„Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferenţe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay, dar noi, bărbaţii, suntem făcuţi pentru a iubi femeile”.

Actorul s-a pronunţat şi împotriva legii din 2013 care permite cuplurilor LGTB să se căsătorească.


Într-un alt interviu, acordat ulterior ziarului Le Figaro, Alain Delon a vorbit şi despre legea care le dă homosexualilor dreptul să adopte copii.

„Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez, să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă care banalizează şi care este împotriva naturii”, a spus actorul.

 

Sursa: cocoon.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro