Alain Delon: Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!»

Distribuie!by „Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viată lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viată lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea și prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificată. În consecintă, transmit Academiei că poate să dea curs petiției, acest trofeu mă interesează foarte puțin spre deloc. 

loading...

 Mă interesează însă, chiar mă ingrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrântită, sărită de pe axul Firescului și Normalității. Această țară (Franța) a generat și a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism robesperian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreată, pe placul lui Dumnezeu. 


 Chiar și amicul meu, Gerard (Depardieu) a tulit-o în Rusia din două motive:

 -Să nu-i mai ia fiscul globalist din banii câștigați cu atâta trudă, cu eforturi anti-bahice considerabile și sudoarea nasului său celebru (râde zgomotos).


-Nu mai putea cu «corecții»! Ajunsese la un moment dat să se plângă că în toată echipă de filmare nu mai are decât doi francezi, și ăia pe la cabluri și lumini. Cum naiba, – mă întreba – să faci filme despre celți și gali antici cu Hamid și Abdullah?

 M-aș fi dus și eu după el, sincer, dar nu-mi priește clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el… Deci, să ia premiul cine vrea, dar vă rog, cu cuvintele marelui Hasek: «Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!».  Doar nu am/ați înnebunit chiar cu toții, ca să «luăm lumină» tocmai din SUA, tara lui Antihrist, căzută ireversibil în hăul «corectitudinii politice» și a relativismului moral.

Ce-aș mai putea eu să adaug? Te iubesc, Alain Delon, respect și recunostintă veșnică pentru talent și COLOANĂ VERTEBRALĂ! Tu și Denzel ați rămas la fel de integri cum ați fost întotdeauna…

 

Alain Delon a tinut sa-si exprime parerea asupra unui subiect fierbinte, care divizeaza societatea franceza: adoptia de catre cuplurile de homosexuali, intr-un interviu recent acordat publicatiei Figaro Magazine.

In aprilie 2013, in ciuda unor proteste populare masive, Franta a legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex, conferind drepturi civile cuplurilor gay si posibilitatea de a adopta copii.

La cateva luni de la adoptarea acestei legi controversate, subiectul este inca unul fierbinte, actorul Alain Delon exprimandu-si si el opinia in aceasta privinta, intr-un interviu recent, potrivit Voici.

Impotriva adoptiei de catre cuplurile de homosexuali

“Rolurile barbatilor si ale femeilor sunt mai putin definite in societatea de astazi, iar uneori chiar se inverseaza, cum ar fi de exemplu acordarea concediului de paternitate”, a spus actorul cand a inceput sa dezbata acest subiect. Dupa care a continuat cu convingere:

“Apoi, am impresia ca se incearca a se impune ideea ca a fi cu cineva de sex opus sau de acelasi sex, este la fel. Ori, acest lucru este foarte grav. Nu sunt impotriva mariajul gay, sau mai degraba imi este indiferent, insa in ceea ce priveste adoptarea copiilor de catre aceste cupluri, sunt impotriva.

Poate ca mi se va repeta ca trebuie sa ma adaptez vremurilor in care traiesc… Ei bine, imi este foarte greu sa traiesc in aceasta epoca in care se banalizeaza tot ceea ce este impotriva naturii. Cu riscul de a fi considerat un batran idiot, spun ca ceea ce se intampla ma socheaza”, a declarat categoric celebrul actor.

Marcat si de problemele copilariei sale – dupa ce parintii au divortat cand avea 4 ani a fost dat in plasament, apoi a intrat la o pensiune catolica, ajungand in cele din urma inapoi la mama sa care se recasatorise -, Alain Delon sustine ca fiecare copil ar trebui sa creasca intr-un mediu normal, alaturi de o mama si de un tata.

Regreta masculinizarea femeii de astazi

Ajuns la 77 ani, celebrul actor, perceput de public ca un seducator incorigibil, nu a uitat sa aminteasca in treacat si de pozitia sa in ceea ce priveste femeile: “Datorez viata mea si cariera femeilor”, a spus actorul, regretand ca astazi reprezentantele sexului frumos prefera sa-si ascunda o parte din calitatile feminine.

“Este pacat, pentru ca nimic nu este mai frumos pe lume decat o femeie. Asta am gandit intotdeauna. O femeie adevarata, care isi pastreaza aerul de femeie…”.

”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el!”. Declarația a fost făcută de actorul francez Alain Delon în timpul unei emisiuni,  în direct, difuzată de Canalul France 5 și a provocat stupoare printre francezi.
”Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferențe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay , dar, noi, bărbații, suntem făcuți pentru a iubi femeile”, a continuat Alain Delon. Și, pentru că la momentul apariției sale, în 2013, în emisiunea TV în Franța tocmai fusese aprobată legea privind căsătoria între persoane de același sex, actorul a subliniat că este împotriva acestui act normativ care prevede ”căsătorie pentru toți”.
”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el”, a spus Alain Delon.
Într-un interviu ulterior pentru ziarul Le Figaro, vedeta franceză spunea că nu este de acord că legea recent adoptată în Franța le dă homosexualilor dreptul de a adopta copii. ”Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă care banalizează și care este împotriva naturii”, mărturisea Delon.
Actor și producător, câștigător al Premiului César, Alain Delon, în vârstă de 80 de ani,  este considerat un monstru sacru al cinemarografiei franceze și internaționale. Ascensiunea sa a fost rapidă, iar rolurile care l-au consacrat rămân cele  din ”Rocco și frații săi”, “Ghepardul” , ”Samuraiul” și ”Clanul sicilienilor”.

“Nu am nimic împotriva homosexualilor care vor să fie împreună, dar eu cred că sunt totuşi împotriva naturii. Scopul nostru, al bărbaţilor, este să iubim femeile, să le curtăm, nu să flirtăm cu un bărbat sau să fim agăţaţi de vreun bărbat” a mai afirmat Alain Delon, sub privirile vizibil jenate ale fiicei sale, Anouchka.

Actorul reiterează o serie de declaraţii făcute pentru Figaro Magazine în această vară, când în Franţa a fost votată o lege, (legea Taubira), care le permite homosexualilor căsătoria şi adopţiile de copii.

Sute de mii de francezi au ieşit pe străzi în marşuri contra legii Taubira, protestând nu atât împotriva căsătoriilor cuplurilor gay, cât contra dreptului lor de a adopta. Francezii nu îşi doreau să asiste la o explozie a adopţiilor şi cu atât mai puţin la o escaladare a fenomenului mamelor surogat. Multe femei sărace ar putea deveni, contra cost, se temeau francezii, mame purtătoare de feţi concepuţi in vitro, special pentru homosexuali. Tradiţionalişti, francezii au considerat legea Taubira un abuz, în special la adresa copiilor, ameninţaţi să crească fără să mai ştie că mama este o femeie iar tata este un bărbat.

http://www.ziare.com/vedete/stiri-vedete/alain-delon-sunt-socat-de-ce-se-intampla-astazi-1247194

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce scot multinaționalele oamenii la proteste! Noul Cod Fiscal le obligă să plătească impozite și să nu ”fugă” cu profitul?
Căpșunari în propria țară! Problemă de siguranță națională în CSAT: Peste 40% din pământul agricol al României a ajuns pe mâinile străinilor
USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.
24 ian.1948: Începe construcția record a Fabricii de confecții, "APACA", din București. La 1 mai 1948, fabrica începe să producă
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
A MUNCIT pana in ultima clipa! La doar 30 de ani o asistenta medicala din Sibiu A MURIT DE EPUIZARE!
Guvern curat pentru George Maior - “Execuţia” în masă a politicienilor corupţi va continua şi după campanie
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
EXPLOZIV / Jaful BARONILOR LOCALI(AVERE) într-un top al americanilor despre corupţia din România !
Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite