Al Jazeera arunca bomba: „Numarul refugiatilor din Siria va ajunge la 5 MILIOANE la sfarsitul acestui an” IN ACEST CAZ, GERMANIA VA TRIMITE CATRE ROMANIA SUTE DE MII DE IMIGRANTI. Ponta: “Imigranții aduc valoare adăugată societății. Lucrează din greu”

Distribuie!by loading... Postul de stiri Al Jazeera a publicat sambata, pe pagina sa de internet, o analiza a unui bun cunoscator a situatiei din Siria si Irak care sustine ca pana la sfarsitul acestui an vor pleca din Siria peste cinci milioane de oameni. Hamish de Bretton-Gordon este specialist in […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Postul de stiri Al Jazeera a publicat sambata, pe pagina sa de internet, o analiza a unui bun cunoscator a situatiei din Siria si Irak care sustine ca pana la sfarsitul acestui an vor pleca din Siria peste cinci milioane de oameni.

Hamish de Bretton-Gordon este specialist in armele chimice, a fost deseori in Orientul Mijlociu, fiind in acest moment consultant pentru mai multe organizatii care lucreaza in Siria si Irak. In textul publicat de Al Jazeera, intitulat „Pierdem din din vedere ce este mai important in criza refugiatilor din Siria”, el spune ca pana la sfarsitul acestui an este de asteptat sa plece inca cinci milioane de oameni din Siria.

„Ascultand stirile prin care se cere guvernului britanic sa primeasca mii de refugiati imi dau seama ca este o abordare complet gresita si arata ca nu am invatat nimic din lectiile trecutului, din ce s-a intamplat in Irak si Afghanistan. Noi am creat in Europa problema refugiatilor din Siria. Este consecinta directa a inactivitatii noastre din Siria.

(…) Trebuie ca acum sa cream ‘zone sigure’ si zone interzise survolului pentru ca refugiatii sa se poata intoarce in Siria. Asa va fi mai bine pentru sirieni. Este cea mai buna solutie pentru Siria, iar nu sa permitem plecarea a inca cinci milioane de oameni spre Europa si Orientul Mijlociu.

Marea Britanie, impreuna cu aliatii, trebuie sa faca un pas inainte in lupta cu Statul Islamic si sa forteze indepartarea de la putere a lui Bashar al-Assad, pentru a crea un climat in care cetatenii sirieni sa poata trai.

Trebuie de acum sa cream conditiile pentru ca refugiatii sa aiba unde se intoarce si pentru ca altii sa nu plece, altfel pana la sfarsitul acestui an vor fi cinci milioane de oameni care isi vor cauta adapost in Marea Birtanie si Europa”, a scris specialistul pe site-ul Al Jazeera.

Angela Merkel a declarat deja, vineri, ca Germania poate primi in acest an 800.000 de imigranti, confirmand ca se asteapta la un val masiv de refugiati.


Potrivit presei britanice, in conditiile in care UE trebuie sa distribuie 160.000 de refugiati in statele membre, Romania ar urma sa primeasca aproximativ 7.000. In conditiile in care s-ar ajunge la un aflux de cinci milioane de refugiati, Romania ar trebui sa gazduiasca, conform cotei alocate, nu mai putin de 220.000 de imigranti sirieni.

 


Ponta e gata sa-i primeasca pe toti imigrantii

Într-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, Premierul Victor Pont și-a expus părerea despre imigranți.


“Este absolut inacceptabil să-i respingem și să-i lăsăm să moară pe mare” pe imigranții care vor să ajungă în Uniunea Europeană”, a declarat premierul Victor Ponta, într-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera.

“Nu putem să construim un zid împotriva oamenilor care vor să ajungă în Europa”, a precizat premierul. Victor Ponta a adăugat că “mii și mii de oameni lipsiți de speranță încearcă să ajungă zilnic în Europa”. El a adăugat că “este inacceptabil ca UE să spună că nu poate face nimic decât să-i respingă pe acești oameni”, scrie Agerpres. Imigranții, plus valoare pentru societate

“Toate țările europene își pot permite să primească imigranți.

Imigranții aduc valoare adăugată societății. Lucrează din greu. Se adaptează foarte rapid.

Aceasta este opinia mea și este și experiența României”,

a declarat prim-ministrul, care a subliniat că “politicienii extremiști și populiști se folosesc de tema imigrației în lupta politică”, lucru “care este împotriva valorilor europene”.

 

(Mediafax)

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ungaria, un palat de spume mincinoase. ECUILIBRUL – articolul pentru care a fost urmarit Eminescu de organele unguresti, la 20 de ani
UNIVERSITATEA HARVARD VINDE, DE URGENțĂ, PĂDURILE DIN ROMÂNIA
REVOLTATOR ! Ce au descoperit analizele mierii de Salcam din SELGROS si KAUFLAND
Statul politienesc, disperare în MAI? Internele apelează la personal NECALIFICAT: „Și tu poți fi colegul nostru!” | Angajări masive în poliţie, fără şcoală de specialitate
Un fond de investiţii american preia peste 18.000 de hectare de teren arabil în România
SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie
Cornel Nistorescu: Să ne temem de Klaus Iohannis! Nu este decât un crâmpei din foamea de nehalit a unui om disperat de putere
Savaliuc, despre Kovesi și Lazăr: Nu vreti sa va dati demisia? O sa fiti dati jos din functie!
Viaţa e complicată pentru sclavul de casă si votul pentru acestia contează
Istoricul Ioan Scurtu este târât prin tribunale fiindcă a spus adevărul despre organizația hitleristă Grupul Etnic German, succedată oficial de FDGR-ul lui Klaus Iohannis!
Ce nebunie! Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici, pentru schimbarea sexului… A devenit o modă, în urma propagandei!!!
Directorul Ateneului din Focșani a dat de pământ cu Ambasada SUA și activiștii LGBT, care veniseră să promoveze ideologia gender unor elevi: „Eu nu admit în Ateneu să se discute despre homosexualitate, despre lesbianism, despre transgender”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro