Airbus Helicopters amenință Guvernul cu închiderea uzinei din Brașov: “Răbdarea noastră are limite!”

Distribuie!by   loading... Image source:  www.airbus.com Compania Airbus Helicopters amenință că și-ar putea înceta activităţile de producţie în România dacă nu primeşte o ofertă clară din partea Guvernului de la Bucureşti pentru intensificarea producţiei în uzina de la Ghimbav. Dezvăluirile au fost făcute în presa franceză de directorul general al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...
Image source:  www.airbus.com

Compania Airbus Helicopters amenință că și-ar putea înceta activităţile de producţie în România dacă nu primeşte o ofertă clară din partea Guvernului de la Bucureşti pentru intensificarea producţiei în uzina de la Ghimbav. Dezvăluirile au fost făcute în presa franceză de directorul general al firmei.

Șeful Airbus Helicopters, Bruno Even, a precizat pentru cotidianul La Tribune că aşteaptă o poziţionare fermă din partea României. Datele problemei sunt destul de clare: fie Bucureştiul cumpără elicoptere de la grupul franco-german, astfel încât să poată fi utilizată linia de asamblare a elicopterului de transport H215 de la Ghimbav (judeţul Braşov), inaugurată în august 2016 în prezenţa fostului preşedinte François Hollande, fie uzina va fi închisă, iar activităţile vor fi transferate în altă ţară.


“Sunt pregătiţi să sacrifice 50 de ani de cooperare. Este o imensă dezamăgire”, afirmă surse din cadrul companiei Airbus referindu-se la actuala Putere politică din România.

“Răbdarea noastră are limite. Avem nevoie de o comandă de cel puţin 16 elicoptere din partea armatei române pentru lansarea liniei de asamblare, dar românii nu prea mai par interesaţi”, au explicat sursele citate.


Bruno Even a făcut aceste declaraţii în contextul în care ministrul român al Apărării, Mihai Fifor, efectuează o vizită oficială în Franţa, unde se va întâlni cu omologul său francez,.

“Oare vizita în Franţa a ministrului român al Apărării va permite clarificarea intenţiilor României în privinţa achiziţionării de elicoptere?”, conchide publicaţia La Tribune.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Povestea românului care se bate cu marile rețele de supermarketuri: ”Nu mi-e rușine să spun că fac profit, dar îl fac din comercializarea produselor românești!”
Fiul lui Ion Caramitru și-a cumpărat o vilă cu 3 milioane de euro din "fonduri proprii". Taică-său după ce a trădat comunismul a pus laba pe clădirea UNITER, fosta vilă de stat în care a locuit Nicu Ceaușescu cu chirie!
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
DEZVĂLUIRI INCENDIARE: SRI patronează corupţia | Coldea şi-a scăpat oamenii din mână
Câte biserici ortodoxe au fost construite după 1989? Remus Cernea știe!
Protocol PNL-UDMR semnat de ungurii Ludovic Orban și Kelemen Hunor pe seama patrimoniului românesc
Sondaj american: Şase români din zece, nemulţumiţi de prestaţia lui Klaus Iohannis
Macaulay Culkin dezvaluie abuzurile pedofililor de la Hollywood
Protocolul Penal
Afise, brosuri si anunturi din anii 1900 care avertizau despre pericolele vaccinarii in America
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
BOMBA DEUTSCHE WELLE: PESTA PORCINA ”CURATA” TERENUL PENTRU FERMIERII DANEZI SI OLANDEZI?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro