Airbus Helicopters amenință Guvernul cu închiderea uzinei din Brașov: “Răbdarea noastră are limite!”

Distribuie!by   loading... Image source:  www.airbus.com Compania Airbus Helicopters amenință că și-ar putea înceta activităţile de producţie în România dacă nu primeşte o ofertă clară din partea Guvernului de la Bucureşti pentru intensificarea producţiei în uzina de la Ghimbav. Dezvăluirile au fost făcute în presa franceză de directorul general al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...
Image source:  www.airbus.com

Compania Airbus Helicopters amenință că și-ar putea înceta activităţile de producţie în România dacă nu primeşte o ofertă clară din partea Guvernului de la Bucureşti pentru intensificarea producţiei în uzina de la Ghimbav. Dezvăluirile au fost făcute în presa franceză de directorul general al firmei.


Șeful Airbus Helicopters, Bruno Even, a precizat pentru cotidianul La Tribune că aşteaptă o poziţionare fermă din partea României. Datele problemei sunt destul de clare: fie Bucureştiul cumpără elicoptere de la grupul franco-german, astfel încât să poată fi utilizată linia de asamblare a elicopterului de transport H215 de la Ghimbav (judeţul Braşov), inaugurată în august 2016 în prezenţa fostului preşedinte François Hollande, fie uzina va fi închisă, iar activităţile vor fi transferate în altă ţară.

“Sunt pregătiţi să sacrifice 50 de ani de cooperare. Este o imensă dezamăgire”, afirmă surse din cadrul companiei Airbus referindu-se la actuala Putere politică din România.


“Răbdarea noastră are limite. Avem nevoie de o comandă de cel puţin 16 elicoptere din partea armatei române pentru lansarea liniei de asamblare, dar românii nu prea mai par interesaţi”, au explicat sursele citate.

Bruno Even a făcut aceste declaraţii în contextul în care ministrul român al Apărării, Mihai Fifor, efectuează o vizită oficială în Franţa, unde se va întâlni cu omologul său francez,.

“Oare vizita în Franţa a ministrului român al Apărării va permite clarificarea intenţiilor României în privinţa achiziţionării de elicoptere?”, conchide publicaţia La Tribune.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezbatere în lumea medicală? Eroare 404! Asociația Medicilor de Familie Mureș a RETRAS de pe site un articol în care se criticau hibele legii vaccinării obligatorii
EXCLUSIV : Guvernul Ciolos a dinamitat piata achizitiilor publice
Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“
Sclavagismul modern: pericol sau bunastare?
Coruptia, o perdea de fum : Traian Băsescu si mafia portocalie au vândut România străinilor
RAPORTUL MCV SUBMINEAZA JUSTITIA – Avocata Angela Ciurea acuza: „Experti indoctrinati de personaje cu frustrari... Raportul e urmarea a ani de zile in care Romania s-a batut cu pumnu-n piept cat de corupta e, cu caciula-n maini pe la porti straine... Justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!” Judecatoarea TMB Adina Ghita: „Nu-mi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA”
România şi Polonia vor fi luate ca ţinte prin amplasarea unor sisteme Iskander la Kaliningrad
Strainii interzic firmele romanesti!
ORICINE poate fi considerat TERORIST. Modificarea LEGII TERORISMULUI, in dezbatere publică
Techniques for dilution, misdirection and control of a internet forum..
Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au manipulat oamenii sa iasa in strada!
Mihai Fifor confirmă: 112 trece de la STS la MAI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro