Ai gasit masina in parcare zgariata sau lovita? Putini romani stiu ca pot fi despăgubiţi chiar dacă şoferul vinovat nu a fost prins.

Distribuie!by Mulţi dintre şoferii români îşi găsesc uneori maşina lovită în parcare. Ştim toţi că găsirea şoferului vinovat poate fi extrem de dificilă, iar poliţiştii sunt ocupaţi cu alte cazuri mult mai complicate. loading... Există totuşi o veste foarte bună pentru şoferii care îşi găsesc maşina lovită în parcare. Aceştia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mulţi dintre şoferii români îşi găsesc uneori maşina lovită în parcare. Ştim toţi că găsirea şoferului vinovat poate fi extrem de dificilă, iar poliţiştii sunt ocupaţi cu alte cazuri mult mai complicate.

loading...

Există totuşi o veste foarte bună pentru şoferii care îşi găsesc maşina lovită în parcare.


Aceştia pot fi despăgubiţi, chiar dacă şoferul vinovat nu este găsit.

Cei care nu au asigurare CASCO se resemnează în cele mai multe dintre cazuri şi îşi repară singuri maşina lovită în parcare.


În primul rând, şoferii care îşi găsesc maşina lovită în parcare trebuie să anunţe incidentul la sediul Poliţiei Rutiere.

Acest lucru trebuie să se întâmple în cel mult 24 de ore de la constatare.

Condiţii pentru despăgubire în cazul în care aţi găsit maşina lovită în parcare
În caz contrar, atât şoferul vinovat, cât şi cel cu maşina lovită, riscă să le fie suspendate permisele de conducere pentru 30 de zile.

De acest lucru scapă doar cei care sunt plecaţi din ţară sau din oraş şi află mai târziu că maşina le-a fost lovită în parcare.

La Serviciul Rutier, proprietarul maşinii va primi un număr de înregistrare, iar dosarul ajunge la un poliţist.

Cu actele eliberate de poliţişti, proprietarii trebuie să se adreseze Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR).

Pentru acest lucru, proprietarii trebuie să aibă o poliţă RCA valabilă, dar şi ITP-ul valabil.

Banii pentru despăgubire vin de la Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii, o direcţie din cadrul BAAR.

Astfel, toţi şoferii care şi-au găsit maşina lovită în parcare vor fi despăgubiţi.

Din nefericire, puţini şoferi ştiu despre acest sistem şi astfel pierd sume importante de bani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prajitura faimoasă în ARDEAL care a ajuns celebră până în cele mai rafinate patiserii din Franța
Sistemul Electronic de Santate din Romania - o afacere plina de erori a "baietilor destepti": A treia zi în care nu funcționează sistemul informatic al cardului de sănătate
Ludovic spune a trăit un an cu întreaga familie din 3000 de lei lunar din care au economisit și 10.000 de euro
MII de ani de PUŞCĂRIE si AVERI INEXPLICABILE au defilat la ÎNMORMÂNTAREA LUXOASĂ care ar trebui să pună FISCUL pe GÂNDURI. După ziua de ieri, cineva de la ANAF îşi ridică vreun semn de întrebare?
EXPLOZIV/ Principesa Margareta, 300.000 de euro de la Soros în scandalul Roșia Montană
Primăria mută locul de amplasare al statuii Prințului Rainier al III-lea de Monaco
UNGARIA cumpără TRANSILVANIA. 50% din terenurile agricole din România sunt deja controlate de străini. Romanii vand terenurile mai ieftin ca-n Africa !!
Surse: Trump a pregătit ordinul de anulare a sancțiunilor antirusești
Imaginile acestea nu s-au dat. Fetița este pocnită! De două ori. Întinde brațele după ajutor la tatăl care a crescut-o, care e ținut de mascat în timp ce procuroarea lovește mai departe copilul... Urletele.... Cel puțin zece mascați înarmați până în dinți....
Jenant: cum s-a comportat Dan Barna la Barcelona cu românii de acolo | să fii prost să-l mai votezi
Conspirație împotriva marilor agricultori români? Atac virulent al președintelui LAPAR
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro