”Aginturili străine” se întoarce!

Distribuie!by Se spune că la moartea lui Iosif Vissarionovici Stalin, în 1953, mii de cetățeni ai Uniunii Sovietice s-au sinucis de disperare, înspăimîntați de perspectiva că vor trebui să își trăiască viețile fără să fie călăuziți de farul de la Kremiln. loading... Nu se știe dacă astăzi, în 2016, cînd […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se spune că la moartea lui Iosif Vissarionovici Stalin, în 1953, mii de cetățeni ai Uniunii Sovietice s-au sinucis de disperare, înspăimîntați de perspectiva că vor trebui să își trăiască viețile fără să fie călăuziți de farul de la Kremiln.

loading...

Nu se știe dacă astăzi, în 2016, cînd soroșismul se stinge cu repeziciune și, o dată cu el, Uniunea Sovietelor Globalizate Corporatiste, ce au devenit SUA și Europa, să fi existat cetățeni care să se sinucidă.

Cert este însă că mii de corporatiști din toată lumea, disperați de perspectiva de a-și trăi viețile fără propaganda globalistă, care le călăzuiește de atîta amar de vreme viața, au ieșit în stradă să conteste rezultatul unor scrutinuri libere, adică însăși democrația, cu ocazia mai multor momente recente, precum referendumul privind Brexit, alegerea lui Donald Trump sau diferite alegeri naționale, în care exponenți ai soroșismului au primit un hotarît șut popular în fund.

Perestroika și glasnostul americane ce se anunță încă de pe acum, la nivelul întregii lumi, o dată cu schimbarea conducerii SUA, reprezintă o amenințare serioasă la adresa imperiului globalizat corporatist mondial, care, la fel ca URSS în 1991, este gata să se destrame.

Similar anilor 1989 și 1990, în țările din jurul României pică, rînd pe rînd, regimurile soroșiste, toată lumea vorbește despre căderea zidului Bruxellesului și despre destrămarea lagărului UE.

Doar în țara noastră, într-un scenariu aproape identic cu cel din 1989, Președintele, Premierul și partidul Sistemului, PNL-PCR, îi trag mai tare decît niciodată cu victoria corporatismului globalist și cu omul nou european.

Autist la ceea ce se întîmplă în lume și în imediata apropiere a României, regimul abuziv, de forță, de la București își vede liniștit de aplicarea planurilor demente privind austeritatea, ținerea pensiilor și salariilor la nivele cît mai mici, concomitent cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, pe scurt, aducerea populației la sapă de lemn, în interesul direct al exploatatorilor corporatiști.

Sclav supus al intereselor globaliste, regimul de la București, la fel ca în 1989, este, prin reprezentanții săi de la cel mai înalt nivel, prea greoi, prea dogmatic, prea orb și prea surd, ca să nu spunem prea mut, pentru a mai slăbi nemiloasa dictatură a capitalului asupra oamenilor și a aduce o reformă în interesul cetățenilor.

Iar ”presa liberă” și ”elitele” își văd mai departe, la fel ca în 1989, de propaganda globalistă, pro-UE și în favoarea capitalismului sălbatic, instituind un adevărat embargo asupra oricăror opinii contrare, ce ar putea să destabilizeze status-quo-ul împămîntenit cu atîta trudă, în ultimii 25 de ani.

În timp ce în Anglia, în țările din Grupul de la Vișegrad, în Spania, în Italia, Franța, Olanda, Austria și alte țări europene se aud voci din ce în ce mai puternice care contestă autoritatea Bruxellesului și a Berlinului asupra Europei, în timp ce pînă și în Bulgaria globalizarea a suferit o înfrîngere categorică la recentele alegeri, regimul anacronic de la București continuă să arunce perdele groase de fum peste realitatea că România, grație tezelor neo-liberale și privatizărilor ce au distrus economia, a depășit de multă vreme buza prăpastiei și se află în cădere liberă.

Și de această dată, la fel ca în 1989, regimul neagă realitatea și aruncă totul în cîrca ”aginturilor străine”, adică a rușilor care vor să ne destabilizeze țara.

Asemănările cu 1989 sînt atît de mari, încît un singur lucru mai lipsește să se întîmple, pentru ca înțelepților lumii să li se dea încă o dată dreptate, atunci cînd spun că istoria se repetă:

Decolarea cu elicopterul și fuga la Târgoviște!

 


sursa invectiva.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

10 ani de (m)U.E.
Cel mai citit ziar din Rusia sugerează că Macron e „gay” şi „psihopat” | „Francezii nu-şi merită democraţia plătită cu preţul vieţii de mii de soldaţi sovietici”
„Acel club financiar falit numit Uniunea Europeană”
Stenograma unei convorbiri de 4 miliarde de dolari. Cei mai bine plătiți actori din lume joacă în filme cu mineri
Fiul lui Ion Caramitru și-a cumpărat o vilă cu 3 milioane de euro din "fonduri proprii". Taică-său după ce a trădat comunismul a pus laba pe clădirea UNITER, fosta vilă de stat în care a locuit Nicu Ceaușescu cu chirie!
USR și PNL au susținut și VOTAT în Parlament legea recursului compensatoriu! Dovadă VIDEO
Marea Neagra da in clocot. Turcia a blocat stramtorile pentru zeci de nave din Rusia
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
Iohannis şi Dragnea: Doi slugoi în fruntea României
Dan Diaconu: “Marea restauraţie”
Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”
Ceasul al 12-lea. Se apropie al III-lea Război Mondial?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro