Agent CIA aflat pe patul de moarte face dezvaluiri incredibile! „Am aruncat in aer World Trade Center pe 9/11″

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamaniimediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey. Dl. Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” a World Trade Center 7, a treia clădire care a fost distrusă pe 11 septembrie.

Dl. Howard, care a lucrat pentru CIA timp de 36 de ani ca operator, susține că a fost contactat de agenții CIA pentru a lucra la un proiect în domeniul demolării.


Instruit ca inginer civil, dl. Howard a devenit expert în explozivi pentru CIA la începutul anilor 1980. Dl. Howard spune că are o vastă experiență în ceea ce privește plantarea explozivilor in locuri greu de descoperit.

Spune că a lucrat la operațiunea CIA numită „New Century” între mai 1997 și septembrie 2001, timp în care afirmă că CIA „încă mai lua ordine de sus”. El face parte dintr-o celulă de 4 operatori însărcinați sa se asigurare că demolarea va avea succes.


Dl. Howard spune că operațiunea World Trade Center 7 este unică printre demolările sale, deoarece este singura demolare pe care „a trebuit să ne prefacem că nu era o lucrare de demolare”. El susține că nu avea nici o problemă să treacă prin această înșelăciune la acel moment, pentru că … „când ești patriot, nu pui la îndoială motivația CIA sau a Casei Albe. Presupun că scopul mai mare este pentru un bine mai mare. Ei recruteaza numai oameni buni, loiali ca mine….

[John Kerry admite că WTC 7 a fost distrus de o demolare controlată]

Dar chiar el admite că acum, privind înapoi, „Ceva nu era corect”.

„Din acesta situatie nu a rezultat nimic bun. Aceasta nu este America pe care mi-am imaginat-o.”

 

loading...

Domnul Howard spune: „A fost o demolare clasică controlată cu explozivi. Am folosit materiale compozite nanotehnologice super-fine de calitate ca explozivi. Partea dificilă a fost obținerea de mii de kilograme de explozivi, siguranțe și mecanisme de aprindere în clădire, fără a cauza prea multă îngrijorare. Dar aproape fiecare birou din clădirea 7 a fost închiriat de CIA, Serviciul Secret sau militar, ceea ce a făcut totul mai ușor. ”

Dl. Howard explică faptul că WTC 7 a fost „încărcat cu explozivi în locuri strategice”din luna in care a inceput misiunea până în ziua care a schimbat cursul istoriei americane. Pe 11 septembrie, în timp ce turnurile de nord și de sud au ars, explozibilele au fost aprinse în World Trade Center 7, iar exploziile de nanotera au spulberat clădirea, distrugând structura de oțel, înlăturând armăturile scoțând-o ca o coajă.

World Trade Center 7 sa prăbușit în amprenta proprie la ora 17.20, la șapte ore după distrugerea WTC 1 și 2. Clădirea a șocat martorii coborând la viteza de cadere liberă, indicând faptul că a întâmpinat rezistență zero în calea în jos.

Dl. Howard și colegii săi și-au făcut treaba. Sursa: yournewswire.com

 

SURSA: https://extranews.ro/agent-cia-aflat-pe-patul-de-moarte-face-dezvaluiri-incredibile-am-aruncat-in-aer-world-trade-center-pe-911/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Poetul Stănchescu îl acuză pe Augustin Lazăr de tergiversarea anchetării morții lui Eminescu. De ce credeți că nu se dorește anchetarea cazului?

Poetul şi jurnalistul Laurian Stănchescu îi adresează o scrisoare publică Procurorului General, Augustin Lazăr, în care îl acuză de tergiversarea

66,6 ore în Norvegia: Pornografia este prezentă în școli încă de la 12 ani. De teama Barnevernet, o mamă și-a lăsat copilul să sângereze pentru a nu se interpreta că poate i-ar fi provocat chiar ea, rana

Multe s-au spus și s-au scris despre sistemul de protecție al copiilor din Norvegia sau Barnevernet, așa cum mai este

Rugaciunea care dezleaga tot ce a fost legat! Invatatura parintelul Ilarion Argatu

Părintele Ilarion Argatu a fost unul dintre cei mai importanți duhovnici români, iar sfaturile sale se regăsesc în mai multe

Radu Moraru face dezvăluiri incendiare! „Mă simt manipulat că am strigat #Rezist”

Jurnalistul Radu Moraru vine cu o nouă dezvăluire incredibilă. Într-un editorial publicat pe site-ul nasul.tv, Moraru afirmă că se simte

Proprietatile uimitoare ale PATRUNJELULUI

PATRUNJELUL Esti convins de acest lucru? "Nu imi propun sa daram acet mit, pentru ca ar fi poate imposibil, dar

Regina Elisabeta a fost gasita vinovata in cazul copiilor disparuti. Oameni care au chestionat sau anchetat vinovatia ei, au fost omorati, incarcerati sau bagati in spitale de psihiatrie!!!!

In anul 2014, soldatul britanic Vivian Cunningham a fost sedata si institutionalizata impotriva vointei sale. Se pare ca "crima" din

Închide