AEP a trimis Poliția la USR pentru că a folosit materiale de propagandă în care apăreau copii

Distribuie!by Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu-Buică, a precizat joi că organizația USR Sector 3 a folosit în campania electorală pentru europarlamentare materiale de propagandă cu minori. loading... Potrivit lui Buică, Poliția a sancționat USR Sector 3, scrie Agerpres. „După alegerile europarlamentare și controlul efectuat de departamentul de specialitate, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu-Buică, a precizat joi că organizația USR Sector 3 a folosit în campania electorală pentru europarlamentare materiale de propagandă cu minori.

loading...

Potrivit lui Buică, Poliția a sancționat USR Sector 3, scrie Agerpres.


„După alegerile europarlamentare și controlul efectuat de departamentul de specialitate, în unele materiale de propagandă au fost identificați minori. Autoritatea a solicitat sprijinul organelor de poliție și acestea deja au sancționat unul din competitorii electorali că a folosit copii pe afișe, pe materialele de propagandă și le solicit competitorilor electorali să nu utilizeze, împotriva legii, copii cu vârsta sub 16 ani, deoarece legea interzice folosirea copiilor minori până la vârsta de 16 ani în campania electorală. Noi am solicitat Poliției și am sesizat Poliția cu privire la firmele care au produs acele materiale și Poliția a considerat de cuviință să sancționeze competitorul electoral care a avut în materialele de propagandă electorală copii minori”, a spus Buică într-o conferință de presă.

El a menționat că USR Sector 3 a folosit astfel de materiale de propagandă în campania electorală pentru europarlamentare.


Buică a amintit că pe 12 octombrie va debuta campania electorală pentru alegerile prezidențiale și a făcut apel la competitori să folosească doar materiale de propagandă ce pot fi finanțate.

Sursa: https://www.activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iohannis si propaganda LGBT. Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si „deschiderea fata de alte orientari”
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
ExxonMobil și OMV Petrom vor extrage 6 miliarde de metri cubi de gaze pe an din Marea Neagră
Supermarketurile străine nu vor mai fi obligate să cumpere peste 51% din mărfurile alimentare din România | adio producătorilor autohtoni
Talidomida, „medicamentul-minune” care a schilodit o generație întreagă
Lovitura data de Ministerul Educatiei: Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală
Ungaria în război cu Soros
Postarea lui Iohannis confirmă că vrea sa dea foc României. Omul acesta nu se va dă în spate de la NIMIC pentru a-şi promova agenda politica care e vădit anti-românească
Sclavia ocupației germane! Femei și fete dintr-un sat românesc obligate să le facă drum prin mocirlă coloanei de mașini și supravegheate de bine hrănitele trupe germane de ocupație...
Stiri fierbinti din Franta si o intrebare: e Romania terenul unor macro-experimente politice?
Lumea a ajuns o turmă lașă, terorizată de frica legilor date de niște criminali masoni ca pe vremea holocaustului. În privința decăderii din drepturile părintești pentru refuzul vaccinării.
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro