Adrian Nastase il demasca pe Iohannis: a supt serios de la PSD

Distribuie!by Fostul premier Adrian Năstase intervine în scandalul declanșat după publicarea acordului încheiat in 2002 între Forumul Democrat al Germanilor din România, condus de Klaus Iohannis, și Partidul Social-Democrat. Pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis a încheiat un protocol de colaborare la nivel local cu PSD, obținând […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul premier Adrian Năstase intervine în scandalul declanșat după publicarea acordului încheiat in 2002 între Forumul Democrat al Germanilor din România, condus de Klaus Iohannis, și Partidul Social-Democrat.
Pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis a încheiat un protocol de colaborare la nivel local cu PSD, obținând sprijin politic pentru proiectele sale, dar mai ales fonduri de la guvernul PSD, scrie fostul premier pe blogul său.
„Colaborarea s-a realizat conform punctului IV din protocolul național între PSD/FDGR, protocol realizat la dorința expresă a primarului Iohannis care, în Consiliul municipal Sibiu, nu avea majoritatea și dorea că majoritatea formată din consilierii PSD să-i susțină anumite proiecte!! Lucru care s-a și întâmplat!”
„Proiectele mai importante nu l-au avut pe Iohannis ca autor!!! Ele s-au născut din colaborarea activă cu mediul economic, cultural, universitar al Sibiului. În baza protocolului, aceste proiecte au devenit o componentă de baza a STRATEGIEI DE DEZVOLTARE a municipiului și a județului Sibiu. Prezentate și susținute de PSD la București, aceste proiecte au fost susținute de Guvernul PSD/Năstase!! Fără această susținere financiară ele nu puteau fi realizate pentru că depășeau cu mult posibilitățile financiare locale!”
Adrian Năstase a prezentat și o listă a proiecte realizate de Iohannis cu sprijinul PSD.
„Iohannis a fost însă profitorul acestor realizări, obținute cu sprijinul financiar, masiv, al PSD. Și este cel care acum consideră că PSD a fost ”catastrofal” pentru România!„

loading...

Fără sprijinul financiar al guvernului PSD, Iohannis nu ar fi avut pe ce baze să-și construiască imaginea de primar gospodar, grație căreia câțiva ani mai târziu avea să vină la București să bată palma cu un alt lider PSD, Mircea Geoană.


„Sper că înțelegeți acum de ce îl acuz pe Iohannis de ipocrizie atunci când critică PSD și cere distrugerea sa. Și de ce va îndemn să votați Viorica Dancilă!!” – incheie Adrian Năstase.

Adrian Năstase șterge pe jos cu președintele: Iohannis „a supt” serios de la PSD!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro