Adopții în serie: Sora lui Săcărin se judeca în martie pentru un băiețel de patru ani din Reșița

Distribuie!by Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat pe contul ei de socializare informația că, în luna martie, sora lui Gabriel Săcărin solicitase exercitarea autorității părintești asupra unui băiețel de patru ani, însă instanța i-a dat acest drept unei românce pentru un an de zile. Ea scrie pe Facebook: loading... „Famiglionul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat pe contul ei de socializare informația că, în luna martie, sora lui Gabriel Săcărin solicitase exercitarea autorității părintești asupra unui băiețel de patru ani, însă instanța i-a dat acest drept unei românce pentru un an de zile. Ea scrie pe Facebook:

loading...

„Famiglionul Sacarin s-a pus pe „adoptat” copii din Romania! In timp ce Sacarin cu nevasta-sa au pus gheara pe Sorina de la Baia de Arama, sora lui Sacarin, Roxana, a cerut in instanta un copil din Resita! Doar ca e un pic diferiit: ia cititi, cu mare atentie:

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta SĂCĂRIN ROXANA, în necontradictoriu cu intimata BORLEA MARIANA. Deleagă temporar, pe o perioadă de 1 an, începând cu data de 18.03.2019, exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorul PĂDURARU MARIAN-ALEXANDRU, născut la data de 15.08.2015, intimatei BORLEA MARIANA, respectiv următoarele drepturi şi obligaţii: asigurarea condiţiilor de viaţă necesare dezvoltării copilului (stare de sănătate, dezvoltare fizică, educaţie, şcolarizare); PAZA şi supravegherea copilului; dreptul de a lua anumite măsuri disciplinare cu respectarea demnităţii fără să primejduiască dezvoltarea fizică, intelectuală, morală ori sănătatea copilului; dreptul de a cere înapoierea copilului de la orice persoană care îl ţine fără drept; dreptul de a stabili locuinţa copilului; obligaţia de a informa copilul despre toate actele şi faptele care l-ar putea afecta şi să ia în considerare opinia acestuia; obligaţia de a coopera cu copilul; dreptul şi obligaţia de a administra bunurile copilului; dreptul şi obligaţia de reprezentare în actele civile şi de a lua toate măsurile necesare pentru protejarea şi realizarea drepturilor copilului.

Dispune comunicarea unui exemplar al prezentei hotărâri Primarului mun. Reşiţa, jud. Caraş-Severin. Executorie. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Reşiţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.03.2019.

Document: Hotarâre cameră consiliu 1113/2019 18.03.2019”

Jurnaliștii de la ActiveNews.ro au verificat informația, identificând dosarul nr 1302/290/2019 de la Judecătoria Reșița.

 


sursa:http://stiripentruviata.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro