Adopții în serie: Sora lui Săcărin se judeca în martie pentru un băiețel de patru ani din Reșița

Distribuie!by Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat pe contul ei de socializare informația că, în luna martie, sora lui Gabriel Săcărin solicitase exercitarea autorității părintești asupra unui băiețel de patru ani, însă instanța i-a dat acest drept unei românce pentru un an de zile. Ea scrie pe Facebook: loading... „Famiglionul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat pe contul ei de socializare informația că, în luna martie, sora lui Gabriel Săcărin solicitase exercitarea autorității părintești asupra unui băiețel de patru ani, însă instanța i-a dat acest drept unei românce pentru un an de zile. Ea scrie pe Facebook:

loading...

„Famiglionul Sacarin s-a pus pe „adoptat” copii din Romania! In timp ce Sacarin cu nevasta-sa au pus gheara pe Sorina de la Baia de Arama, sora lui Sacarin, Roxana, a cerut in instanta un copil din Resita! Doar ca e un pic diferiit: ia cititi, cu mare atentie:

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta SĂCĂRIN ROXANA, în necontradictoriu cu intimata BORLEA MARIANA. Deleagă temporar, pe o perioadă de 1 an, începând cu data de 18.03.2019, exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorul PĂDURARU MARIAN-ALEXANDRU, născut la data de 15.08.2015, intimatei BORLEA MARIANA, respectiv următoarele drepturi şi obligaţii: asigurarea condiţiilor de viaţă necesare dezvoltării copilului (stare de sănătate, dezvoltare fizică, educaţie, şcolarizare); PAZA şi supravegherea copilului; dreptul de a lua anumite măsuri disciplinare cu respectarea demnităţii fără să primejduiască dezvoltarea fizică, intelectuală, morală ori sănătatea copilului; dreptul de a cere înapoierea copilului de la orice persoană care îl ţine fără drept; dreptul de a stabili locuinţa copilului; obligaţia de a informa copilul despre toate actele şi faptele care l-ar putea afecta şi să ia în considerare opinia acestuia; obligaţia de a coopera cu copilul; dreptul şi obligaţia de a administra bunurile copilului; dreptul şi obligaţia de reprezentare în actele civile şi de a lua toate măsurile necesare pentru protejarea şi realizarea drepturilor copilului.

Dispune comunicarea unui exemplar al prezentei hotărâri Primarului mun. Reşiţa, jud. Caraş-Severin. Executorie. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Reşiţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.03.2019.

Document: Hotarâre cameră consiliu 1113/2019 18.03.2019”

Jurnaliștii de la ActiveNews.ro au verificat informația, identificând dosarul nr 1302/290/2019 de la Judecătoria Reșița.

 


sursa:http://stiripentruviata.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

George Maior afirmă din nou că SRI trebuie să aibă ofițeri acoperiți, inclusiv în presă: Statele au nevoie de măsuri de apărare cu orice instrument
PENIBIL: ciuma galbenă PNL încearcă să-l spele pe tovarășul Gusti Lazăr! Orban o dă cotită căci taică-său a fost comunist bolșevic
Dragnea, atac dur asupra multinaţionalelor: Trebuie impus impozit pe cifra de afaceri, nu pe profit. Au afaceri de miliarde şi profit de 0,8 la mie
A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Zebră pictată în Bacău in cinstea identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen)
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
PLANUL UCIGAS DE LA COLECTIV – Candidatul la presedintie Alexandru Cumpanasu acuza: „Cu o saptamana-doua inainte de a izbucni focul care a omorat 67 de copii, auzisem din Sistem ca va avea loc o tragedie si ca guvernul Ponta va fi dat jos prin forta strazii. N-am stiut locatia... Tinerii au fost ucisi pentru un scop de care presedintele Romaniei de azi nu este strain... Nu au murit accidental... Dupa a doua zi de proteste, a inceput politizarea” (Video)
SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei
„Antrenorul de genii” Florin Colceag: „La naştere, toţi copiii sunt supradotaţi. De cei care pălesc, mamele sunt responsabile total!”
Socant Adevărul despre Banca privata "Federal Reserve" și sistemul bancar ceea ce nu se va auzi niciodata pe "mass-media mainstream"! (VIDEO)
ROMANIA CEA MAI CREDINCIOASA TARA DIN EUROPA. DAR spre deosebire de marea majoritate a populatiei, Ziarele de Mare Tiraj din Romania duc o propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa. PE CINE SERVESC ELE?
Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică Citeste mai mult: adev.ro/pv1n1h
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro