Administrația Prezidențială de la București l-a CENZURAT pe Trump

Distribuie!by COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO) Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut menirea să acopere […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO)

Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut menirea să acopere exact punctul cel mai scandalos al întregii conferințe.

Iar punctul cel mai scandalos, și remarcat ca atare de toată presa, a fost cel în care, întrebați dacă au discutat problema liberalizării vizelor pentru românii, cei doi șefi de stat au dat răspunsuri contradictorii.
Donald Trump a spus că nu au discutat acest subiect, în timp ce Iohannis a spus că da.
Surprins de răspunsul lui Iohannis, Trump a încercat ulterior să o dreagă, dînd asigurări că problema se va discuta în viitor.

Unul dintre cei doi lideri a mințit în mod categoric.
Nu știm, deocamdată, care.

loading...

Versiunea Casei Albe

Versiunea Cotrocenilor

Ceea ce știm, însă, cu precizie, e că stenograma în limba engleză a conferinței de presă de vineri a fost postată pe site-urile oficiale ale celor două președinții (în cinci zile scurse, ea nu a putut fi tradusă în românește, să o înțeleagă tot amărășteanul plătitor de taxe!), numai că, în versiunea părții române, dezmințirea lui Trump a căzut la montaj, cum se spune, vezi imaginile de mai sus.
Oare de ce?

 


http://www.flux24.ro/administratia-prezidentiala-de-la-bucuresti-l-a-cenzurat-pe-trump/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un actor porno, originar din Turda, militează pentru independența Transilvaniei și pentru legalizarea consumului de marijuana! (+18 ani)
Alertă în Spania: Ce s-a descoperit despre Statul Islamic | NATO SPRIJINA ISIS.
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost ELIMINAȚI din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?
DEFRIŞĂRI MASIVE | Ministrul Pădurilor: 400.000 de metri cubi de masă lemnoasă au fost transportaţi ilegal anul trecut
Viorica Dăncilă - lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!
Bătrână abandonată în gară de propria familie - rudele au păcălit-o că se vor întoarce: 'De o lună așteaptă'
Ofensiva pedofililor: vor același drepturi ca și homosexualii și luptă pentru ele, pas cu pas, urmându-le modelul. Cum scapă pedofilii de pușcărie în România
Candidata Franței la Comisia Europeană nu își dă demisia nici dacă e pusă sub acuzare!
Sir Julian Rose: “MARILE CORPORAȚII CONDUC, guvernele doar le urmează. Corporațiile, lanțurile de supermarketuri, guvernele și UE, toate fac parte dintr-un MARE CLUB. Și tot ceea ce vor să obțină sunt bogăție și putere. AVEȚI O ULTIMĂ ȘANSĂ! Încercați să vă controlați resursele până nu vi se iau din mâini!” (VIDEO + TEXT)
Scrisoarea prin care Mugur Isarescu (văr prin alință cu Rege Mihai) a inceput Vanzarea Romaniei catre Bancheri incepand cu anul 1990!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro