Administrația Prezidențială de la București l-a CENZURAT pe Trump

Distribuie!by 1. 2. 3. COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO) Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO)

Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut menirea să acopere exact punctul cel mai scandalos al întregii conferințe.

Iar punctul cel mai scandalos, și remarcat ca atare de toată presa, a fost cel în care, întrebați dacă au discutat problema liberalizării vizelor pentru românii, cei doi șefi de stat au dat răspunsuri contradictorii.
Donald Trump a spus că nu au discutat acest subiect, în timp ce Iohannis a spus că da.
Surprins de răspunsul lui Iohannis, Trump a încercat ulterior să o dreagă, dînd asigurări că problema se va discuta în viitor.

Unul dintre cei doi lideri a mințit în mod categoric.
Nu știm, deocamdată, care.

loading...

Versiunea Casei Albe

Versiunea Cotrocenilor

Ceea ce știm, însă, cu precizie, e că stenograma în limba engleză a conferinței de presă de vineri a fost postată pe site-urile oficiale ale celor două președinții (în cinci zile scurse, ea nu a putut fi tradusă în românește, să o înțeleagă tot amărășteanul plătitor de taxe!), numai că, în versiunea părții române, dezmințirea lui Trump a căzut la montaj, cum se spune, vezi imaginile de mai sus.
Oare de ce?

 


http://www.flux24.ro/administratia-prezidentiala-de-la-bucuresti-l-a-cenzurat-pe-trump/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Viktor Orban – Declarații IREDENTISTE la Cluj: „Să creăm cămin aici… viitorul o să fie în limba maghiară”
Adrian Năstase, AUDIAT în Dosarul Rompetrol!
Premierul polonez: Varșovia nu va ceda în fața nebuniei elitelor de la Bruxelles în problema migranților
Protestele antiguvernamentale au continuat la Cluj-Napoca cu monarhiști și steagurile regale în frunte: “O dorință sinceră, România liberă” | Dar de Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatarii Declaratiei de la Budapesta din 1989 pentru Autonomia Transilvaniei, DOCUMENT al Tradarii au uitat protestatarii ?
Forumul "creștinilor" LGBT din 2017 va avea loc la București. În 2016 a fost la Chișinău
''Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!'' AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!
Nu a existat cineva care sa ii scrie lui Ceausescu o scrisoare cu o problema si ea sa nu fie rezolvata
Poate vede si Dragnea. Asa arata cu adevarat „dezastrul” lasat in urma de Dacian Ciolos si guvernul sau. Iata ce s-a realizat doar intr-un an
"Chemtrails"!!! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!
Atenție! Ce mișcare cere autonomia Transilvaniei și promovează protestele anti-Guvern
Fost colonel SRI Daniel Dragomir : violențele din piața Victoriei, sunt doar un test, scopul real urmărit fiind ruperea statului român
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro