Adio libertate…!! Daca nu a functionat legea “Big Brother”cu actiunea “Charlie Hebdo”, atunci au creat un evenimet la nivel European .. “Invazia Islamului” … “Ordo ab Chao”

Distribuie!by Criza refugiaților, cea mai bună PERDEA DE FUM! 5 subiecte GRAVE, care ne vor afecta LIBERTATEA și viitorul, trecute sub tăcere din cauza “pericolului islamist” loading... Discuțiile pe tema refugiaților, despre identitatea și religia acestora, precum și despre eventuala moschee ce se va construi la București, par să nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Criza refugiaților, cea mai bună PERDEA DE FUM! 5 subiecte GRAVE, care ne vor afecta LIBERTATEA și viitorul, trecute sub tăcere din cauza “pericolului islamist”

loading...

Untitled-1


Discuțiile pe tema refugiaților, despre identitatea și religia acestora, precum și despre eventuala moschee ce se va construi la București, par să nu se mai termine. Alimentate de politicieni direct interesați, dezbaterile iau uneori accente grotești. Nicio armă nu este exclusă în războiul manipulării: de la inducerea fricii, până la sentimentalizarea excesivă.

Deși aceste subiecte domină agenda românilor, în realitate se întâmplă lucruri foarte grave, care trec neobservate din cauza perdelii de fum numită “refugiați”. Aceasta, deși niciun refugiat nu a ajuns în România!


ActiveNews trece în revistă câteva din acestea, doar din ultimele zile:

1) Miercuri a fost adoptată, de către Camera Deputaților, legea “Big Brother”.  În forma ei actuală, aceasta permite “organelor de urmărire penală, organelor de stat cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale și instanțelor să aibă acces rapid la datele de identificare ale clienților operatorilor de telecomunicații”. Cu autorizarea judecătorului, furnizorii trebuie să pună la dispoziția organelor datele românilor, în maxim 48 de ore. Datele noastre vor putea rămâne în sistem între trei și cinci ani! Legea așteaptă acum doar semnătura președintelui Klaus Iohannis.


2) Armata americană acoperă cazurile de pedofilie din Afganistan. Celebrul cotidian New York Times publica, acum trei zile, un material extrem de compromițător despre US Army, în care mai mulți ofițeri mărturisesc că eșaloanele superioare le-au cerut să nu facă în nimic în privința cazurilor în care autorități afgane sunt prinse abuzând sexual minori.

Practic, în Afganistan bărbații în funcție de conducere au obiceiul de a abuza minori, în special, băieți, pentru a-și arăta importanța socială. Aceștia îi aduc pe copii chiar sub nasul soldaților americani, care asistă nepunticioși la maltratarea acestor suflete. Răspunsul șefilor US Army: “Nu ne băgăm în cultura locală”.

3) Scăderea la un nivel fără precedent a relațiilor israeliano-americane. Rusia și Israel au convenit să colaboreze în războiul din Siria, peste capul Statelor Unite. Într-un fapt fără precedent, americanii au fost ignorați de către aliatul lor istoric, Israel, care discută cu Rusia, țară considerată amenințare pentru siguranța Statelor Unite.

4) Roșia Montană. Canadienii de la Gabriel Resources au primit încă o veste proastă: avizul de mediu pentru PUZ zona industrială Roșia Montană a fost suspendat!Avizul de mediu a fost emis de Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu (ARPM Sibiu) în luna martie, 2011. Hotărârea privind suspendarea are efecte chiar din momentul pronunțării, iar recursul nu suspendă efectele sentinței – actul rămâne suspendat până la soluționarea unui eventual recurs de către Curtea de Apel Bacău. În acest moment, Planul Urbanistic Zonal care reglementează zona industrială, fără avizul de mediu aferent nu produce niciun fel de efecte juridice. Prin urmare, nici proceduri subsecvente întemeiate pe acest act, precum obținerea acordului de mediu și emiterea autorizației de construire nu se pot desfășura în mod legal.

5) Barack Obama, musulman. Într-o interpelare de la un miting cu susținătorii săi, Donald Trump a fost întrebat ce are de gând să facă în legătură cu faptul că actualul președinte SUA, Barack Obama, este musulman. Surprinzător sau nu, Trump nu a negat și i-a răspuns alegătorului că după alegerea sa în funcție: “Se va ocupa și de asta”.

 

De asemenea s-a așternut tăcerea despre:

Dosarul Microsoft

Dosarul EADS

Dosarul de evaziune fiscală al lui Adrian Sârbu

Dosarul Schweighofer Holzindustrie

Adevărul despre doborârea avionului MH17 deasupra Ucrainei

Dosarul lui Mircea Băsescu

Legea 217/2015, “antilegionară”

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Efectele neintarziate ale DEFRISARILOR in ROMANIA! Cod ROSU de inundatii in 6 judete
Meleșcanu, MESAJ clar către Budapesta: În Ungaria avem o comunitate de români confruntată cu probleme foarte reale de supraviețuire. Doresc un sprijin mai serios din partea Ungariei pentru păstrarea și dezvoltarea identității naționale
BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.
La Camera Deputaţilor, o lege satanică impusă de Oculta Mondială
Casa Regală îi cere statului român despăgubiri de 51 de milioane de euro pentru că… nu poate DEFRIȘA pădurile care i-au fost retrocedate!!!
Ce nu ți se spune la TV: cine îi dă ordine lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna din exterior!
Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre presiunile politice din TVR | Se sună ca la balamuc, sună toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească
JEAN VALVIS, patronul AQUA CARPATICA, este membru ASPEN, institut finantat de ROCKEFELLER. Asta ca sa intelegem care-i treaba cu scandalul Olivia Steer – Gala Femeilor – Vaccinuri
Ghiță minte. Poliția Română a plătit aducerea în țară a lui Nicolae Popa
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Șoc în PSD! Lider din teritoriu surprins în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat! Acum se intelege de ce PSD nu a promovat referendumul caci PSD-ul colcaie de homosexuali
Ed Snowden, in cel mai scurt timp: „Serviciile secrete ale Romaniei, controlate de CIA, implicate in actiuni de spionaj impotriva Europei…”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro