ADEVĂRUL dosarului lui Carmen IOHANNIS: „Acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic”

Distribuie!by Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu. loading... Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă. „E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu.

loading...

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă.


„E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. Dacă nu mă înșel el a stat pe acolo prin birouri, a trebuit ca dumneavoastră să vă interesați, a venit și a spus ca e in REM, după nu s-a făcut nicio comunicare publică. Totuși, într-un asemenea caz comunici public (…) Se comunică, se spune stadiul, se spune cine a mai venit.

E un dosar care nu e de ici de colo”, a declarat Ion Cristoiu.


„Dacă ați observat, din start acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic de care beneficiază numai anumite persoane pentru că celelalte persoane din republică sunt afișate, expuse, convocate”, a mai declarat Cristoiu la Antena 3.

Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului.

SURSA: https://evz.ro/adevarul-dosar-carmen-iohannis.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România, singura țară UE care face vaccinul BCG la naștere. Dr. Christa Todea-Gross: „Efectul cel mai frecvent al BCG este acela de a declanșa tuberculoza, în loc să o prevină”.
Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !
Incendiar! Nicușor Dan, afaceri cu un fost colaborator al Securității!
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
Preşedintele Iohannis, la inaugurarea unui mare club privat de golf din România: Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial (Țara arde și baba se piaptănă 🙁 )
Romania sub asediul terorismului sexual. Iohannis e cowboy in campanie, CSAT e inexistent!
DETALII ȘOC în motivarea instanței în dosarul BERBECEANU. Masoneria crima organizata in lupta cu BERBECEANU
Munca patriotică, un abuz „comunist”, dar de voluntariat nu ați auzit?
Tăriceanu taie subvențiile pentru corporații! ”S-a terminat!”
Elena Udrea a fugit în Costa Rica
Elsie a fost ucisă cu BESTIALITATE de un HOMOSEXUAL după ce a ADOPTAT-O. De ce Protecţia Copilului din Anglia A LĂSAT-O SĂ MOARĂ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro