ADEVĂRUL dosarului lui Carmen IOHANNIS: „Acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic”

Distribuie!by Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu. loading... Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă. „E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu.

loading...

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă.


„E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. Dacă nu mă înșel el a stat pe acolo prin birouri, a trebuit ca dumneavoastră să vă interesați, a venit și a spus ca e in REM, după nu s-a făcut nicio comunicare publică. Totuși, într-un asemenea caz comunici public (…) Se comunică, se spune stadiul, se spune cine a mai venit.

E un dosar care nu e de ici de colo”, a declarat Ion Cristoiu.


„Dacă ați observat, din start acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic de care beneficiază numai anumite persoane pentru că celelalte persoane din republică sunt afișate, expuse, convocate”, a mai declarat Cristoiu la Antena 3.

Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului.

SURSA: https://evz.ro/adevarul-dosar-carmen-iohannis.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro