ADEVĂRUL dosarului lui Carmen IOHANNIS: „Acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic”

Distribuie!by Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu. loading... Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă. „E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat astăzi la Parchetul General, în dosarul referitor la casele din Sibiu.

loading...

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut declarații pe această temă.


„E mai mult ca sigur un aranjament făcut cu mult înainte ca domnului Lazări să i se repartizeze acest dosar. Dacă nu mă înșel el a stat pe acolo prin birouri, a trebuit ca dumneavoastră să vă interesați, a venit și a spus ca e in REM, după nu s-a făcut nicio comunicare publică. Totuși, într-un asemenea caz comunici public (…) Se comunică, se spune stadiul, se spune cine a mai venit.

E un dosar care nu e de ici de colo”, a declarat Ion Cristoiu.


„Dacă ați observat, din start acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic de care beneficiază numai anumite persoane pentru că celelalte persoane din republică sunt afișate, expuse, convocate”, a mai declarat Cristoiu la Antena 3.

Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului.

SURSA: https://evz.ro/adevarul-dosar-carmen-iohannis.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare
Din exterior se pregătește dezmembrarea României, slugile autohtone execută: fonduri alocate doar pentru infrastructura din Ardeal!
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Tanarul care a vrut sa il asasineze in cap a recunoscut de ce a vrut sa faca asta: auzeam voci in cap, in ultima vreme tot mai puternice si mai frecvente | Efectul de voci in cap se datoreaza antenelor GSM sau implantului de microcip
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
Agenții sistemului se dau de ceasul morții că lumea VEDE pericolele VACCINĂRII. Iată probele. Trimite mai departe!
Neurochirurg: teoria incinerării este atât de departe de adevăr încât e tragi-comic faptul că anchetatorii au putut lua în seamă o asemenea ipoteză
Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui, a murit otrăvită cu un cocktail radioativ. A agonizat o luna
Murdăriile adopțiilor- din 89 până azi, o mafie și o contrabandă incredibilă
MAFIOTUL CHINEZ WANG, CĂRUIA I S-A RETRAS ÎN 2014 CETĂȚENIA LA CEREREA SRI CA ”PERICOL PENTRU SIGURANȚA NAȚIONALĂ”, ARE AZI CONTRACT PE 100% DIN PRODUCȚIA DE MINEREU DE CUPRU A ROMÂNIEI!
Sorin Ovidiu Vîntu: ”SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații îți este inamic!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro