Adevăratul conducător al României

Distribuie!by Timp de zece ani, între 2007 și 2017, conform Alinei Bica, adevăratul conducător al României a fost Florian Coldea. La data exit-ului său, general cu patru stele și director operativ al Serviciului Român de Informații. Fostul șef DIICOT afirmă răspicat acest lucru. Ceea ce înseamnă că toți cei aleși […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Timp de zece ani, între 2007 și 2017, conform Alinei Bica, adevăratul conducător al României a fost Florian Coldea. La data exit-ului său, general cu patru stele și director operativ al Serviciului Român de Informații. Fostul șef DIICOT afirmă răspicat acest lucru. Ceea ce înseamnă că toți cei aleși în acest lung interval de timp, fie ca parlamentari, fie în alte demnități ale administrației locale, fie chiar ca președinți ai României, au fost doar un simplu decor. La fel cum decoruri au fost și guvernele care s-au succedat.Aparent, de ochii lumii, România a organizat, ciclic, alegeri. Pentru ca cetățenii să decidă în mod liber pe cine să pună în funcții de primari, de consilieri, cine să le fie parlamentarii, cine să se mute la Cotroceni în calitate de președinte al României și cine să îi reprezinte la Palatul Victoria, în Executiv, pe cei aleși. Totul, însă, nu a fost decât o simplă butaforie. Capul unei instituții de forță dirija totul, conducea efectiv România din poziția de al doilea om al instituției. În condițiile în care, în prima poziție a SRI, a fost menținut un om de paie, în persoana lui George Maior.

loading...

 


Din 2007 până în 2017, am avut instalate, la Palatul Victoria, Guvernele Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Dacian Cioloș și, în fine, Guvernul Sorin Grindeanu. La Palatul Cotroceni, s-au succedat Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Nu mai are rost să-i enumerăm pe nenumărații primari generali, primari și consilieri. Nici pe șefii celor mai importante o sută de instituții din România. În intervalul 2007-2017, am avut trei Parlamente. Trei rânduri de senatori și deputați. Astăzi, avem confirmarea că șeful absolut al acestui uriaș angrenaj aparent democratic a fost generalul cu patru stele Florian Coldea. Cel despre care mulți au scris și au afirmat, și au și plătit pentru asta, eu unul mă număr printre ei, că ar conduce, prin mijloace oculte, o Românie doar aparent democratică.

 


Adevărata știre, adevărata bombă nu este însă ceea ce s-a mai vehiculat anterior, și anume că o instituție de forță, prin șeful ei, s-a substituit instituțiilor democratice ale statului român. Asta se știa. Noi toți ne imaginăm însă că, o bună perioadă din cei zece ani, mai exact opt din cei zece, adevăratul stăpân al României, vinovatul numărul unu pentru toate nenorocirile a fost Traian Băsescu. Și rând pe rând, am demonstrat cum acesta, pentru a-și întări puterea și pentru a suprima puterea celorlalți, și-a subordonat cele mai importante instituții ale statului. Numind, în fruntea lor, pe cine l-a tăiat capul. Iată însă că, azi, aflăm cu totul și cu totul altceva. Afirmațiile Alinei Bica, un om aflat mult timp la vârful sistemului, sunt abrupte, tăioase, concludente și categorice. Conform acestora, adevăratul conducător al României nu a fost, timp de opt ani, așa cum ne imaginam, Traian Băsescu. El a fost doar un papagal. Jucat în toate chipurile în care a vrut Florian Coldea. Pur și simplu un om politic ales, aparent democratic, în cea mai înaltă funcție în stat și trimis la înaintare. Un fel de purtător de cuvânt al directorului operativ SRI. Asta da scamatorie. Să îi faci pe toți să privească la mâna stângă, în timp ce tu scoți iepurașul cu mâna dreaptă.

 

Iar sub mandatul lui Klaus Iohannis lucrurile au fost mult mai simple. Iohannis a fost adus la putere nu așa cum credeam noi, de liberali, de electoratul liberal, de populația care nu a crezut în politicile stângii. Iohannis a fost adus la Palatul Cotroceni, în condițiile în care fusese subordonat anterior, chiar de către Florian Coldea.


În aceste condiții, dincolo de alte întrebări dramatice, care trebuiesc puse, vizând falsul stat de drept instaurat în România, mai plutește una, încă mai dramatică. Dacă așa stau lucrurile, cum de a fost totuși posibilă aruncarea peste bord a lui Florian Coldea? Pentru moment, singurul răspuns care îmi vine în minte se referă la factorul extern. Ceea ce este prea mult îi poate deranja chiar și pe stăpânii din afară, indiferent de loialitatea cozii de topor. Așa a fost posibil ca domnul Coldea să fie, strategic și chirurgical, extras din funcția de comandă operativă a României.

un comentariu de Sorin Roșca Stănescu, jurnalist

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

S-A ACTIVAT SI MUGUR ISARESCU - OMUL BANCILOR STRAINE SI A FMI-ULUI IN ROMANIA. Mugur Isărescu: "UN NOU ACORD CU FMI AR FI BENEFIC. Trebuie axat pe probleme nerezolvate"
Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Russiatoday.ro: Romania va fi impinsa într-un război alături de nefericiții baltici și de iresponsabilii polonezi împotriva unui colos, pentru a apăra o entitate care încorporează ilegal pământ românesc!
Ultima oră: Iohannis anunță desființarea județelor: „Reforma administrativă nu mai poate fi amânată!”
Un jurnalist Pro TV a generat un fake-news uriaș: Ăștia sunt formatorii de opinie care spală mințile tefeleilor. Astea sunt procedurile de bune practici ale vestitei instituții deontoloage Pro TV
UNGARIA cumpără TRANSILVANIA. 50% din terenurile agricole din România sunt deja controlate de străini. Romanii vand terenurile mai ieftin ca-n Africa !!
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Strigător la cer! Legătura dintre procurorul din Caracal și interlopii traficanți de fete
USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot pentru că aveau potential de a deveni multinaționale românești, de aceea s-au distrus acesti giganți economici!
„Acel club financiar falit numit Uniunea Europeană”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro