Adevărata miză a eliminării PSD: Jefuirea resurselor și afaceri de miliarde pentru investitorii străini. Ludovic Orban “Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI”

Distribuie!by Ludovic Orban “Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI” loading... Ludovic Orban “Dacian Cioloş pregătise […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ludovic Orban “Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI”

loading...

Ludovic Orban “Dacian Cioloş pregătise OUG corporativă prin care se privatiza capitalul de stat, din nefericire PSD a abrogat-o imediat ce a ajuns la putere”…

Insistența cu care președintele Klaus Iohannis cere eliminarea PSD din peisajul politic nu are nimic de-a face cu ideologia, nici cu „ciuma roșie”. La mijloc sunt interese de miliardare pentru investitorii străini, în special cei din zona energiei și a exploatărilor de gaze de la Marea Neagră.


La ședința de taină de luni a liberalilor, președintele Iohannis le-a dictat acestora prioritatea zero a momentului, preluarea controlului asupra Camerei Deputaților și a Senatului, astfel încât guvernul Orban să poată trece rapid prin Parlament legile reclamate de grupurile internaționale ale căror planuri fuseseră puse pe butuci prin celebra ordonanță 114 dată de fostul guvern PSD la inițiativa lui Liviu Dragnea. Aceasta stabilea taxarea suplimentară a exploatărilor din Marea Neagră și direcționarea unei cote a gazelor după dorința noastră – și impozitarea multinaționalelor, inclusiv din domeniul financiar bancar și de telecomunicații.

Dacă fostul lider PSD a fost eliminat și trimis la închisoare, ordonanța este încă în vigoare zădărnicind planurile celor care vor „să exploateze, în condiții de profit maxim, resursele țării noastre”, după cum notează o analiză Sputnik România.
Printre cei care așteaptă cu sufletul la gură abrogarea ordonanței 114 se află grupul OMV
Potrivit directorului general al OMV Petrom, Christina Verchere, „decizii în timp util” vor fi importante pentru înlăturarea barierelor aflate în calea investiţiilor şi a reducerii riscurilor proiectului.


„Suntem pregătiţi să începem o investiţie de miliarde de euro la zăcământul Neptun, odată ce toate barierele sunt înlăturate”, a afirmat Christina Verchere.

Modificările rapide în domeniul energiei se pot face deținând controlul Parlamentului – atât prin majoritate, cât și prin conducerea celor două Camere. Celelalte puncte ale strategiei lui Iohannis de anihilare a PSD sunt:

-Remanierea guvernului să aibă loc până la sfârșitul luni februarie 2020.

-Alegerea primarilor să se desfășoare în două tururi.

-Președinții de Consilii Județene să fie aleși prin votul consilierilor.

-Să organizeze alegeri parlamentare anticipate.

 

Sursa: bpnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Microsoft, pe tine nu te întreabă nimeni nimic?
China intervine dupa ce Trump a trimis o armada navala in Peninsula Coreeana
Europa socata : " nu avem nicio idee ce va face acest nou președinte american"
Nu mai pot fi numite "conspiratii"- raportul a iesit, expertii INEC au ajuns la concluzia ca la COLECTIV focul nu a pornit de la artificii ci a fost provocat
60.000 de manifestanți au mărșăluit pe străzile din Varșovia atacând politicile proeuropene: Îl vrem pe Dumnezeu!
Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
Clotilde Armand: Acasă, la București, fac cumpărături dintr-un supermarket deținut de francezi, operatorul meu de telefonie și compania de apă sunt franceze. Plătesc factura la gaze la o multinațională franceză, printr-o bancă franceză, desigur
SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”
3 țări NATO și UE au sabotat România în scandalul Rogozin: Polonia, printre ele
DUMINICA URII II COSTA PE ROMANI (I) – Guvernul PNL condus de Klaus Iohannis prin intermediul lui Ludovic Orban taie banii de la Educatie, Transporturi, Agricultura si Interne. In schimb, liberalii maresc bugetele SRI, SIE si SPP. Deficitul bugetar tinut de Guvernele PSD sub 3% va creste la 4,3%. Salariul minim va fi majorat doar cu 83 lei, nu cu 100 lei, asa cum proiectase Guvernul PSD. Un fost ministru liberal de Finante anunta apocalipsa: pensiile si salariile nu vor mai creste (Ordonanta)
ROMANIA CEA MAI CREDINCIOASA TARA DIN EUROPA. DAR spre deosebire de marea majoritate a populatiei, Ziarele de Mare Tiraj din Romania duc o propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa. PE CINE SERVESC ELE?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro