Adevărata miză a eliminării PSD: Jefuirea resurselor și afaceri de miliarde pentru investitorii străini

Distribuie!by Insistența cu care președintele Klaus Iohannis cere eliminarea PSD din peisajul politic nu are nimic de-a face cu ideologia, nici cu „ciuma roșie”. La mijloc sunt interese de miliardare pentru investitorii străini, în special cei din zona energiei și a exploatărilor de gaze de la Marea Neagră. La ședința de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Insistența cu care președintele Klaus Iohannis cere eliminarea PSD din peisajul politic nu are nimic de-a face cu ideologia, nici cu „ciuma roșie”. La mijloc sunt interese de miliardare pentru investitorii străini, în special cei din zona energiei și a exploatărilor de gaze de la Marea Neagră.
La ședința de taină de luni a liberalilor, președintele Iohannis le-a dictat acestora prioritatea zero a momentului, preluarea controlului asupra Camerei Deputaților și a Senatului, astfel încât guvernul Orban să poată trece rapid prin Parlament legile reclamate de grupurile internaționale ale căror planuri fuseseră puse pe butuci prin celebra ordonanță 114 dată de fostul guvern PSD la inițiativa lui Liviu Dragnea. Aceasta stabilea taxarea suplimentară a exploatărilor din Marea Neagră și direcționarea unei cote a gazelor după dorința noastră – și impozitarea multinaționalelor, inclusiv din domeniul financiar bancar și de telecomunicații.

loading...

Dacă fostul lider PSD a fost eliminat și trimis la închisoare, ordonanța este încă în vigoare zădărnicind planurile celor care vor „să exploateze, în condiții de profit maxim, resursele țării noastre”, după cum notează o analiză Sputnik România.
Printre cei care așteaptă cu sufletul la gură abrogarea ordonanței 114 se află grupul OMV
Potrivit directorului general al OMV Petrom, Christina Verchere, „decizii în timp util” vor fi importante pentru înlăturarea barierelor aflate în calea investiţiilor şi a reducerii riscurilor proiectului.


„Suntem pregătiţi să începem o investiţie de miliarde de euro la zăcământul Neptun, odată ce toate barierele sunt înlăturate”, a afirmat Christina Verchere.

Modificările rapide în domeniul energiei se pot face deținând controlul Parlamentului – atât prin majoritate, cât și prin conducerea celor două Camere. Celelalte puncte ale strategiei lui Iohannis de anihilare a PSD sunt:


-Remanierea guvernului să aibă loc până la sfârșitul luni februarie 2020.

-Alegerea primarilor să se desfășoare în două tururi.

-Președinții de Consilii Județene să fie aleși prin votul consilierilor.

-Să organizeze alegeri parlamentare anticipate.

 

Deci practic pe ei nu ii intereseaza sa faca nimic pentru populatie si tara ci sa deserveasca intereselor corporatiilor internationale, sa o duca ei bine si romanii sa stea pe salarii de mizerie. Practic Iohannis e pus de cei din spatele sa ( Merkel &co.) sa scape de PSD cei care mai cereau iste bani sa ramana si in tara, sa nu ii mai deranjeze absolut nimeni in jaful urias pe care intentioneaza sa il faca. Germania si alte tari prospera extrem de mult prin lanturile de supermarket pe care le au deja la noi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro