Acum 27 de ani (25 decembrie 1989) de la suverani, la sclavi…

Distribuie!by loading... Marele ADEVĂR despre România pe care L-A SPUS Nicolae Ceaușescu ÎNAINTE de a fi ASASINAT – S-A ADEVERIT TOTUL  – Și mor pentru țară și pentru ideile lor Ceauşescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! În 1982, România atingea vârful de plată al datoriei de 11 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Marele ADEVĂR despre România pe care L-A SPUS Nicolae Ceaușescu ÎNAINTE de a fi ASASINAT – S-A ADEVERIT TOTUL  – Și mor pentru țară și pentru ideile lor

Ceauşescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! În 1982, România atingea vârful de plată al datoriei de 11 miliarde USD către FMI şi avea nevoie de lichidităţi pentru a nu intra în incapacitate de plată. Conform contractului semnat cu FMI, incapacitatea de plată presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care România garantase împrumuturile.

Nu e vorba numai de aur, e vorba de arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium, nichel, uraniu şi mai ales WOLFRAM, toate având aplicaţii militare şi industriale strategice. Wolframul, metalul cu punct de topire extrem de înalt, este folosit în industria aero-spaţială, dar şi în ogivele nucleare. Wolframul se găseşte DOAR ÎN DOUĂ LOCURI PE PLANETĂ. În Afganistan şi în România, în Munţii Apuseni.

E vorba de valori incomensurabile (care nu poate fi măsurat,foarte mare, nelimitat, care nu poate fi evaluat, care este foarte valoros)

Institutul de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizică” aduce la cunoşţința lui Ceauşescu că în Apuseni, pe lângă aur se află şi alte comori extrem de importante. Aflând acestea, Ceauşescu ia o decizie care uimeşte Planeta. În loc să permită FMI-ului începerea exploatării din Apuseni şi de la Roşia Montană, Ceauşescu plăteşte până în 1985 întreg debitul de 11 miliarde USD. Eforturile întregii ţări au fost imense. Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului , energia electrică era direcţionată 99% spre producţia industrială, limitând astfel în multe cazuri accesul populaţiei la iluminatul casnic. Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din Munţii Apuseni, zăcăminte girate ca de altfel şi astăzi FMI-ului. Plătirea datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul astfel că am fost penalizaţi aspru prin aproape triplarea dobânzii de drept. Exact precum un cămătar fără scrupule FMI-ul a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen pentru luna martie 1989.

Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceauşescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense făcute de popor reuşeşte să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme!

Fără a avea datorii majore , Ceauşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înnebuneşte de-a dreptul. Planul cu bătaie lungă a lui Ceaușescu le dă insomni şi palpitaţii deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro!!! Profit!!! Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, şi punea la cale împreună cu China, Iranul şi Libia, o replică a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceauşescu trebuia condamnat la moarte prin împuşcare şi România condamnată la jaf şi sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-aţi strânge cureaua şi nu aţi agonisi bănuţ cu bănuţ timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiţi 1000 de ani voi şi neamul vostru în bogăţie şi prosperitate?

Românii sunt distruşi mental premeditat.

De ce a fost distrus mental poporul român? Pentru că a demonstrat, chiar și în istoria recentă, că este capabil de lucruri extraordinare, care se pot interpune și îngreuna planurile Noii Ordini Mondiale de monopol (bani, energie, resurse) și control total asupra omenirii. Până la asasinarea președintelui patriot Nicolae Ceaușescu în 25 decembrie 1989, România devenise independentă POLITIC, MILITAR, ȘI ECONOMIC (după plata datoriei externe din aprilie ’89). În ultimii 26 de ani, România a fost cucerită treptat și ascuns, colonizată și exploatată, iar poporul român distrus mental pas cu pas, pentru că un popor care NU PRICEPE ce se întâmplă în jurul lui ESTE MULT MAI UȘOR DE CONTROLAT și EXPLOATAT.

Istoria, așa cum ne-a fost ea livrată în ultimii 26 de ani este O MINCIUNĂ. Dacă am cunoaște adevărul istoric – nu neapărat foarte îndepărtat în timp, de exemplu dacă am știi pe bune ce s-a întâmplat la Lovitura de stat din ’89, am înțelege MUUULT mai bine ce ni se petrece nouă astăzi ca țară și popor. Dar…ăsta e principalul motiv pentru care sistemul de învățământ este DISTRUS iar Mass media CUMPĂRATĂ -> pentru ca adevărul să nu iasă la iveală.

Cea mai dură consecință a distrugerii mentale este INCAPACITATEA DE A CĂUTA ȘI FACE FAȚĂ ADEVĂRULUI, REALITĂȚII REALE DIN JUR. Din acest motiv, oamenii NU CITESC MAI MULT despre realitatea din jur și NU LE PASĂ de subiecte precum ”Cine și cum conduce lumea și România”, ”sclavia modernă”, ”controlul total al omenirii”, ”guvernul mondial din umbră”, ”noua ordine mondială”

Oamenii sunt supuşi continuu unui proces de distrugere mentală premeditată, adică unor tehnici şi metode prin care creierul omului să fie pur şi simplu distrus, limitat, îndobitocit. Fără un creier “dăştept” nu te poţi prinde în legătură cu ce se întâmplă în jurul tău. Aşa că trebuie să fii distrus mental.

Să nu aveți ILUZIA că europenii din occident sunt liberi! NU NU! Sunt tot sclavi, ca și noi, doar că regimul lor de sclavie e puțin mai „soft”. La noi e varianta mai dură (colonizare-exploatare la sânge-distrugere).

luziile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată ce au fost aplicate pe români mai ales după Lovitura de stat din 1989 când a fost eliminat un regim naționalist și o țară SUVERANĂ. Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menținuți PREMEDITAT blochează accesul la ADEVĂR, blochează conștientizarea realității reale din jurul nostru, blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României.

Surse :

https://ceicunoi.wordpress.com/…/iluzii-in-care-cred-roman…/

http://www.justitiarul.ro/nicolae-ceausescu-condamnat-la-m…/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro