Holocaustul facut de romani ! Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL pentru că românii au vrut libertate la crime. 25 de milioane întreruperi de sarcină în total sau poporul care a avortat un popor !  Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, s-au produs peste 1 MILION de întreruperi de sarcină…

Distribuie!by Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL. Si peste 18.000.000 de întreruperi de sarcină în ultimii 25.  Sau poporul care a avortat un popor.  loading...  Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL. Si peste 18.000.000 de întreruperi de sarcină în ultimii 25.  Sau poporul care a avortat un popor. 

loading...

 Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, s-au produs peste 1 MILION de întreruperi de sarcină…

Acum 28 de ani, pe 26 decembrie 1989, Consiliul Frontului Salvării Naționale, organismul masonic ( Soros & Brucan etc. ) care preluase puterea în stat de la Nicolae Ceaușescu, a anunțat primele măsuri ale României libere.

Astfel, era abolită folosirea obligatorie a cuvântului „tovarășe”, se dădea liber la mărfuri de import: carne, banane, portocale, cafea sau coca-cola…

Totodată, în această zi mare pentru creștinătate, CFSN liberaliza complet avortul. În 1990, primul an de libertate, conform statisticilor oficiale, peste 1 milion de copii n-au mai apucat să vadă lumina zilei ca urmare a acestei decizii.

Tot în 26 decembrie, Petre Roman este numit prim-ministru.

 

Oficial: 21,6 milioane de avorturi în România, în perioada 1958 – 2011. Anul în care din 100 de copii, 80 au fost avortaţi

Oficial: 21,6 milioane de avorturi în România, în perioada 1958 – 2011. Anul în care din 100 de copii, 80 au fost avortaţi
În România s-au efectuat, din 1958, până în 2011, un număr de  21.651.277 de avorturi, se arată într-o statistică realizată de Asociaţia Pro-Vita Bucureşti la finalul anului trecut.

1958 este anul în care,regimul comunist a legalizat avortul, iar 1967  este anul în care regimul Ceauşescu l-a trecut din nou în ilegalitate. Evenimentele din 1989 au dus din nou, la dezincriminarea avortului, astfel că în 1990 s-au înregistrat aproape un milion de asemenea proceduri.

Drept comparaţie, în 1989 ultimul an de „ilegalitate” s-au raportat 193.000 de avorturi.

Maximul istoric s-a înregistrat în 1965, atunci când s-au raportat 1.015.000 de avorturi. Practic, în acel an, din 100 de sarcini, româncele au întrerupt 80. În 2011 s-au raportat 103.386 avorturi. În România nu au fost luate în calcul şi clinicile private, care nu raportează cifrele copiilor avortaţi.

În 2013, România a înregistrat cele mai puţine naşteri de când există ca stat modern, iar specialiştii previzionează că în 15 ani vom ajunge la populaţia din 1946, adică aproximativ 16 milioane de oameni.

21-de-milioane-de-avorturi-in-romania

Declinul demografic continuă! România pierde un locuitor la fiecare două minute. CIFRE îngrijorătoare

Declinul demografic continuă! România pierde un locuitor la fiecare două minute. CIFRE îngrijorătoare

Anul 2013 a fost al 22-lea an consecutiv de scãdere a numãrului populaţiei României prin componenta naturalã şi prin migraţie. Încă din anul 2007 un raport al Centrului de Cercetări Demografice „Vladimir Trebici” trăgea un semnal de alarmă asupra acestui aspect, dar după cum se observă, nu a fost luat în seamă. Oficial, 2013 a fost anul cu cele mai puţine naşteri de când există România ca stat modern, iar persepectivele sunt sumbre.

„O societate nu poate să se dezvolte doar datorită drumurilor, datorită canalizării, datorită achiziţiei de bunuri, ci se dezvoltă doar prin copii, prin volumul populaţiei, prin forţa de muncă. România pierde în fiecare an un oraş de dimensiuni medii, de 30.000 de locuitori”,spune Ana Bulai, sociolog.

Dacă acest ritm se va menţine pe termen lung, atunci în 15 ani, populaţia României va fi egală cu cea din 1946, adică nu va depăşi 16 milioane, câţi eram după două războaie care au secerat Europa.

Datele statistice arată că în acest an, în luna iulie, România va avea 19.450.000 de locuitori adică vom fi cu un sfert de milion mai puţini decât anul trecut. Practic, România anului 2014 va avea acelaşi număr de locuitori ca acum 45 de ani.

Din datele furnizate de Institutul Naţional de Statistică reiese că în 2014 va fi o înmormântare la fiecare două minute, o nuntă la fiecare 4 minute şi 15 secunde şi un divorţ la fiecare 15 minute şi 45 de secunde. Sociologii estimează că anul 2014 va doborî recordul negativ al natalităţii. Numărul naşterilor va coborî, spun ei, pentru al patrulea an consecutiv, sub pragul de 200.000.

Din trei gravide care vor trece pragul maternităţii, două vor naşte şi una va avorta, astfel încât conform statisticii din România, va fi o naştere la fiecare 2 minute şi 40 de secunde şi un avort la fiecare 5 minute şi 15 secunde.

„Nu avem un sprijin pentru copii. Gândiţi-vă că în România, momentan, alocaţia pentru un copil este de 10 ori mai mică decât alocaţia pentru un câine vagabond, şi de 100 de ori mai mică decât alocaţia pentru un puşcăriaş”, a mai spus Ana Bulai.

 

25.000.000 de avorturi sau poporul care a avortat un popor

1

Câte avorturi s-au făcut în cei 25 de ani de la “revoluţie”? Câte avorturi s-au făcut în ultimii 50 de ani? Ei bine, mult mai multe decât cei în viaţă. Începând cu 1958 şi până în prezent s-au făcut aproape 25.000.000 de avorturi. Oameni buni, 25 de milioane de avorturi. Vorbim de întreruperi voluntare de sarcină, nu de copii morţi la naştere, copii bolnavi sau de alte situaţii nedorite, ci de AVORTURI VOLUNTARE.

Doamnelor, de ce aţi făcut asta? Aţi avortat un POPOR ÎNTREG! Celălalt popor, cel nenăscut!

În România mai există în acest moment puţin peste 18.000.000 de suflete. Dintre care probabil 8.000.000 sunt tigani şi aproximativ 1.000.000 alte minorităţi. Bănuiesc că dintre cei 25.000.000 de avortaţi, majoritatea sunt români, întrucât ţiganii nu sunt preocupaţi de contracepţie.

Oameni buni, în acest moment ar fi trebuit să fim cel puţin 36.000.000 sau chiar 40.000.000, însă degenerarea care a lovit acest popor, pecum un Tsunami ne-a adus în această stare jalnică.

Aspectul Moral

Nu doresc să intru în discuţii de natură religioasă, însă un copil care vine pe lume înseamnă un proces cosmic, dar şi unul fizic. Un suflet coboară pe pământ pentru a-şi împlini destinul şi a-şi trăi experienţele. Pe de altă parte, în trupul mamei se formează un zigot, apoi un embrion, un fetus, o fiinţă umană Fără a insista prea mult asupra aspectelor spirituale, mai spun doar că acel suflet vine să se unească cu embrionul din pântecele mamei, pe care îl va “imbiba” cu esenţa sa.

2

De acum, fie şi numai în plan fizic, se petrec procese absolut spectaculoase pe care le cunoaştem cu toţii. Se formează miliarde de legături neuronale zilnic, miliarde de neuroni şi axoni, iar toate organele şi sistemele încep să capete contur.

Mânuţe, ochi, picioruşe, toate încep să capete formă. Inima începe să bată, iar sângele să circule prin vene. În acest moment intervine de obicei avortul, curmând o viaţă, în numele motivaţiilor economice.

Dacă am omorî pe cineva, pe motiv că aveam nevoie de bani, cu siguranţă am intra la închisoare sau măcar am considera că nu e bine. Atunci de ce nu vi se pare la fel de ridicolă suprimarea unei vieţi din aceste motive economice?

Absolut nimic nu justifică moartea. “Ce să îi ofer?”, “Nu vreau să crească fără tată”, “Ce să fac să îl chinui?” sunt întrebări retorice în spatele cărora se ascund majoritatea femeilor care avortează. Nimic mai fals. Aşa cum tu, scumpă doamnă n-ai făcut nimic voluntar spre a zămisli acea viaţă – căci nu tu ai făcut calcule complicate, nu tu ai creat sistemul nervos sau cel respirator, rinichii sau ficatul fetusului – la fel de bine nu ai dreptul s-o suprimi.

În pântecele tău s-a petrecut o minune, pe care tu, manipulată de criminalii de peste ocean prin mass-media, ai suprimat-o. În numele banilor, a nivelului de trai şi a altor aiureli care d.p.d.v cosmic nu au nici o relevanţă, ai săvârşit o crimă.

NU te condamn şi nu te judec scumpă doamnă, mai mult decât pe domnul care a fost lângă tine în momentul concepţiei. Responsabilitatea aparţine amândorura în egală măsură, dar tu puteai opri măcelul din pântecele tău. Nu ai simţit nimic când viaţa a părăsit fetusul ce se pregătea să trăiască? N-ai plâns şi n-ai suferit când ai văzut o mânuţă ruptă aruncată în sacul steril? Se pare că nu din moment ce avem:

 

25.000.000 de avorturi în ultimii 50 de ani şi 18.000.000 în ultimii 25.

Componenta politică

E un lucru destul de cunoscut că peste rasa albă se lasă IARNA DEMOGRAFICĂ (  urmăreşte aici documentarul) şi femeile albe nu mai nasc copii. Cel puţin nu în acelaşi ritm ca alte rase. Femeile şi bărbaţii albi sunt infertili într-o proporţie alarmantă.

3

România se pare că nu este lovită întru totul de acest flagel. România însă se sinucide prin avorturi. Acest popor vechi (poate cel mai vechi din Europa) n-a pierit în drumul său prin istorie, dar piere acum, manipulat de o mass-media cel puţin răuvoitoare dacă nu monstruoasă. Şi la fel cum naşterea vine prin femeie, şi pieirea vine prin ea.

De aceea mass-media manipulează femeia. E mai simplu şi mai eficient. Ei i se spune şi i se repetă că trebuie să fie independentă. Că trebuie să se ridice în faţa bărbatului cu propriile opinii, iar dacă acestuia nu-i convine n-are decât să plece. E chiar încurajat să plece şi să lase totul în urmă.

 

Nu se întreabă nimeni totuşi cine creşte copiii dacă femeia e la job. Statul, bunicii sau bona nu ? Căci aşa e modern. Nu se întreabă nimeni cine are grijă de casă. Nu se întreabă nimeni cine are grijă de soţ. Pentru că soţul dacă nu te găseşte acasă se duce şi el la altă “modernă” ca tine care nu mai trece prin propria casă decât seara.

Astfel, fiecare dintre noi – bărbaţi şi femei – luăm masa mai mult cu colegul/colega de serviciu decât cu soţul/soţia. Nu ne mai dorim unii pe alţii într-o căsnicie, pentru că fiecare dintre noi are opţiuni multiple. Vă asigur că orice bărbat doreşte o relaţie sexuală extraconjugală, în 3 zile o are. Şi atunci cum să mai facem copii? Pentru ce, când e atât de simplu să faci sex oriunde, oricum şi cu oricine?

Pentru a opri acest flagel al avorturilor, în primul rând femeia ar trebui să stea acasă. Să nască copii şi să îi crească, să se ocupe de casă, de arte, de literatură, de muzică şi în general de cultură. Cultură pe care să o ofere copiilor ei. Aşa am avea o naţiune sănătoasă.

Din păcate însă, ea a fost momită cu o viaţă socială iluzorie, care n-o împlineşte. În termeni reali o femie e fericită în familie. Acolo ea îşi găseşte împlinirea emoţională şi fericirea, dar nu mai ştie asta.

Bărbatul nu mai e bărbat şi nu mai are ce să-i ofere. Impotenţa, lipsa de educaţie şi de respect la adresa femeii, dar mai ales perceperea ei ca pe un cal de povară, a făcut din căsătorie un cerc vicios în care ambii speră să-şi găsească fericirea în afară.

4

Pseudo-cultura holywoodiană a reuşit să pervertească valorile fundamentale ale omenirii. Au făcut-o pe femeie mândră că asudă pe şantier, iar pe bărbat bucuros că aia aduce bani în casă.

În aceste condiţii avortul nu poate fi oprit. Şi dacă la alte popoare iarna demografică are condiţii obiective, la noi ele sunt de natură morală. Acest popor frumos, cu femei superbe şi bărbaţi vrednici a ajuns cum nu se poate mai rău.

 

Decretul 770/1966 legea avortului an epoca Ceausescu

1 octombrie – 49 de ani de la emiterea decretului privind interzicerea avorturilor

Cu 43 de ani in urma, conducerea Partidului Comunist Roman emitea decretul privind interzicerea avorturilor, anunta Radio Romania Actualitati. Decretul a cauzat, intre 1966 si 1989, ….inmultirea populatiei de la 16 milioane la 23 de milioane !!!!!
Avortul la cerere era legal in Romania din 1957. Interzis de Nicolae Ceausescu in 1966, el a fost din nou legalizat imediat dupa Revolutia din 1989.

Ce zice biblia despre avort:

1. Avortul este omor

A cincea din cele zece porunci ai lui Dumnezeu spune: „Să nu ucizi.” (Exodul 20:13). Avortul este un omor premeditat şi cu atât mai mult sunt vrednici de moarte ucigaşii.  Acesta este un păcat foarte mare, şi Biblia ne spune că „plata păcatului este moartea” (Romani 6:23). Biblia spune că dacă copilul se naşte înainte de vremea hotărâtă, fără să se întâmple o altă nenorocire, oamenii care au început cearta şi au lovit pe femeia însărcinată, vor fi puşi să plătească o despăgubire, pentru că au întrerupt dezvoltarea normală a fetusului.

„Dacă se ceartă doi oameni, şi lovesc pe o femeie însărcinată, şi o fac doar să nască înainte de vreme, fără altă nenorocire, să fie pedepsiţi cu o gloabă, pusă de bărbatul femeii, şi pe care o vor plăti după hotărârea judecătorilor. Dar dacă se întâmplă o nenorocire, vei da viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior, arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânătaie pentru vânătaie.” (Exodul 21:22-25).

 

În 50 de ani a avortat un alt popor.

Statistică conform Ministerului Sănătăţii (PDF)

Alte date privind natalitatea (PDF)

Documentar IARNA DEMOGRAFICĂ EUROPEANĂ

 

Spovedania unor medici , au refuzat să mai facă avorturi: „Mă simţeam ca un killer plătit să ucidă” (video)

646x404

”Dacă mama mea ar fi făcut avort, eu nu mă mai bucuram astăzi de familia mea”

Într-un interviu acordat Asociaţiei Pro Vita, medicul Dan Păscuţ povesteşte cum a luat decizia de a renunţa la practicarea avortului.

„După Revoluţie, având posibilităţi de examinare ecografică, văzând embrionul, citind pe tema acestui subiect şi înfiinţându-mi un cabinet privat unde primeam bani pentru avorturi am început să mă simt ca un killer plătit să ucidă. Atunci nu m-am mai putut suporta pe mine însumi. Era exact acelaşi sentinment ca şi cum aş fi fost plătit să ucid. Măcar un adult are posibilitatea să se apere. Fătul intrauterin nu are nicio posibilitate să se apere. Sunt absolut convins că există viaţă şi că prin avort se distruge o viaţă. Am şi declarat oarecum anecdotic că şi dacă ar trebui să fac puşcărie pentru asta nu voi mai face avorturi”, a declarat medicul Dan Păscuţ.

Un alt medic, foarte renumit în Timişoara, care refuză să mai facă avorturi este Ionel Cioată. Acesta a luat decizia de a renunţa la practica avortului în urmă cu 15 ani. „A fost o decizie greu de luat pentru că avortul era o practică pe care am învăţat-o în cursul pregătirii mele şi mă ascundeam în spatele acestei datorii ale mele de a face acest lucru”

„Decizia mea a fost luată după câteva vizite la Muntele Athos, unde am avut discuţii cu vrednicul de pomenire, părintele Petroniu. El mi-a spus să am grijă ce fac pentru că acest păcat este capital. În Postul Crăciunului din 1999-2000, am fost să mă spovedesc. Părintele mi-a spus că nu mă pot împărtăşi până nu rezolv problema. A fost durere mare pentru că eu nu am putut lua parte la sfânta împărtăşanie. A fost picătura care a umplu paharul”, îşi aminteşte emoţionat medicul Ionel Cioată.

”Mulţi au crezut că mi-am schimbat religia”

„Viaţa mea s-a schimbat, familia mea s-a schimbat, relaţia mea cu pacienţii s-a schimbat şi tot mai mulţi pacienţi au început să vină la mine. Bunul Dumnezeu mi-a dovedit că El este bun, iubitor şi iertător. Sper să mă ierte pentru toate păcatele pe care le-am făcut prin uciderea a sute şi sute şi nu mai ştiu câte suflete”

Doctorul Cioată a mai povestit că după ce a luat decizia de a refuza să mai facă avorturi, nu numai că nu a mai realizat această practică, dar a încercat să le consilieze pe pacientele care vroiau să renunţe la sarcină pentru a le convinge să păstreze copilul. „Am avut foarte multe cazuri de pacienţi indecişi, cupluri necăsătorite, fete tinere. Mi-am luat timp şi am discutat cu ei. Le-am arătat embrionul, fătul, inimioara pentru a-i determina să îşi schimbe decizia. Mulţi dintre ei au renunţat la ideea de a face avort. Au rămas pacienţi, i-am ajutat la naştere şi au fost fericiţi. Trebuie să luptăm să vină pe lume fiecare suflet pe care Dumnezeu îl rânduie”

 

 

70848_avort77sgshsj

 


Din mai multe surse: http://activenews.ro, http://www.comunitarism.ro, http://adevarul.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro