Actorul Mihai Călin îl acuză Ion Caramitru, că este „dictator” iar oamenii se tem de el „ca de cancer”

Distribuie!by Hopa, rezistentii il ataca pe Caramitru ca se imbogateste…normal, cum credeti ca si-a cumparat fiu-sau casa cu 300.000 de euro, ca sa dea sfaturi de USRist apoi :)) Actorul Mihai Călin, unul dintre actorii valului  #Rezist, ieșind în stradă alături de Tudor Chirilă,  Victor Rebengiuc și Marius Manole pentru a susține […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Hopa, rezistentii il ataca pe Caramitru ca se imbogateste…normal, cum credeti ca si-a cumparat fiu-sau casa cu 300.000 de euro, ca sa dea sfaturi de USRist apoi :))
Actorul Mihai Călin, unul dintre actorii valului  #Rezist, ieșind în stradă alături de Tudor Chirilă,  Victor Rebengiuc și Marius Manole pentru a susține protestele magistraților față de ordonanța care modifica legile justiției,  a lansat un atac dur la adresa directorului Teatrului Național București. Călin a declarat la Digi 24 că  directorul TNB,  Ion Caramitru, conduce dictatorial, autocrat instituția, că a folosit în interes personal o mare parte din resursele teatrului, iar oamenilor le este frică să vorbească pentru că se tem de el „ca de cancer”, scrie G4Media.
„Din punctul meu de vedere și al conducerii sindicatului actorilor, dl Ion Caramitru, managerul general al Teatrului Național, care acum încearcă să facă ceva, să obțină fonduri, să deblocheze, dumnealui în ultimii ani a folosit foarte mult în interes propriu, personal o mare parte din activitatea teatrului. A condus în mod dictatorial, în mod autocrat, folosind o mare parte din resursele teatrului pentru propriul avantaj financiar. Mare parte din spectacole sunt regizat și jucate de dumnealui”, a afirmat Mihai Călin.
„Iar dl Caramitru pe fiecare spectacol regizat sau în care joacă ia 10% din încasări. Iar în 2018 din 120 de spectacole jucate la Sala Mare 66 sunt regizate sau/și jucate de dl Ion Caramitru, în condițiile în care regizează foarte mult, el fiind – a și spus – în materie de regie mai puțin performant”, a susținut Mihai Călin.
Alături de Victor Rebengiuc, Mihai Șora, Marius Manole, Tudor Chirilă, Oana Pellea, Mihai Călin este unul dintre protestatarii din Piața Victoriei.
https://www.activenews.ro/stiri/Actorul-Mihai-Calin-il-acuza-pe-directorul-TNB-Ion-Caramitru-ca-este-%E2%80%9Edictator-iar-oamenii-se-tem-de-el-%E2%80%9Eca-de-cancer-156680?fbclid=IwAR2kE9aKr2kLSVEnS6HZjCXaKUCppXa41UjH4oYRlQYvyl-OFS01_K26pFk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Protestul din Piata Victoriei de astazi se numeste : Operațiunea Steagul UE și Revoluția Luminii #rezist „București - Rezistăm. Schimbăm”. (VIDEO LIVE)
GEORGE FRIEDMAN, ANALISTUL CIA trimis in Romania ca “SOL DE RAZBOI”. Interviu foarte important al sefului STRATFOR despre posibilitatea unei INVAZII RUSESTI pe teritoriul Romaniei si rolul tarii noastre de AVANPOST AMERICAN intre GERMANIA si RUSIA
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.
SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, sau va paste razboiul”
Vreți spitale, nu catedrale? Vă zice moșu’ unde e banii!
Dezvaluire-bomba: Bivolaru, arestat in Franta pentru a proteja imaginea lui Ciolos
Situatia se schimba în Siria, avioanele rusesti luate la tinta de rachetele sol-aer ale ISIS
Chevron va fora perpendicular pe falia seismică Vidraru-Snagov-Shabla
Cat de periculoasa poate fi „Protectia copilului” din Norvegia, Lider de la Barnevernet (protectia copilului) Norvegia acuzat de incest cu propriile fiice.
Supercamionul lui Ceaușescu, un colos care a uimit lumea
DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro