Actorul Florin Zamfirescu despre veleitarismul lui Remus Cernea: Orice catastrofă este lipsită de moralitate! A-l neglija este unicul mod de a-l anula

Distribuie!by   Actorul Florin Zamfirescu taxează, într-o postare pe Facebook, ieșirile deputatului Remus Cernea, unul dintre inițiatorii legalizării parteneriatului civil, , înfocat susținător al homosexualilor. loading... Actorul și profesorul Florin Zamfirescu face un portret al lui Remus Cernea, despre care spune că este dornic de notorietate și de dorința de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Florin Zamfirescu taxează, într-o postare pe Facebook, ieșirile deputatului Remus Cernea, unul dintre inițiatorii legalizării parteneriatului civil, , înfocat susținător al homosexualilor.

loading...

Actorul și profesorul Florin Zamfirescu face un portret al lui Remus Cernea, despre care spune că este dornic de notorietate și de dorința de a se face remarcat, veleitarismul fiind caracteristic celor lipsiți de calități. Florin Zamfirescu îi sfătuiește pe cei care îi acordă prea multă atenție lui Cernea să îl ingnore, pentru că “mercenarul, cu cât este mai luat în seamă, cu atât mai mult i se legitimează prezența și utilitatea”.

“Remus Cernea,
personalitate accentuată, marcat de ambiția de notorietate, al carui unic suport este dorința de a se face remarcat.
Lipsa de calitate combinată cu voința de a exista generează întotdeauna veleitarismul.
Mercenarul, cu cât este mai luat în seamă, cu atât mai mult i se legitimează prezența și utilitatea.

A-l neglija este unicul mod de a-l anula.

În caz contrar va fi capabil de a produce avalanșe de care se va declara mai apoi nevinovat.
Lipsa de viziune crează furtuni al căror final este imprevizibil…
Să mai remarcam faptul că orice catastrofă este lipsită de moralitate!”, scrie Florin Zamfirescu pe Facebook.

Remus Cernea este cunoscut ca unul dintre cei mai mari susținători al comunității homosexualilor. După depunerea celor trei milioane de semnături ale Coaliției pentru Familie, în vederea modificării Constituției pentru protejarea familiei, Cernea a apărut la toate posturile de televiziune pentru a pleda cauza homosexualilor, denigrând inițiativa Coaliției. Pe contul de Facebook, Cernea a scris, referindu-se la acest demers, că “rasiștii, homofobii, misoginii, antisemiții și alte categorii de oameni dominați de prejudecăți și ură fac parte din aceeași familie tradițională de mentalitate a celor care s-au opus dintotdeauna egalității în drepturi pentru toți cetățenii, fără deosebire de rasă, orientare sexuală, gen, etnie etc”.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Filmul Thrive - Momeală Illuminati ?
Betonul fără ciment, invenția unui român, a luat medalia de aur la cel mai mare salon de invenții din Europa
TERIBILA PROFEŢIE din Vechiul Testament stârneşte panică! Ce urmează să se întâmple în Siria şi ce spun teologii
Iohannis și Kovesi au atacat Presa și Libertatea Presei la Bilanțul DNA. Kovesi a invocat chiar DIVERSIUNEA SOROȘIȘTĂ numită FAKE NEWS, atunci când a atacat presa.
Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă ROMÂNIA
Profesorul Ion Coja: „Eu am cu ce să conving electoratul să nu-l mai voteze pe Iohannis!”
Avioane charter pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Românii pleacă să culeagă recolta germanilor
Valer Dorneanu, șeful CCR, îi face PRAF pe procurorii DNA / VIDEO
Economiștii lumii avertizează că ne aflăm în cea mai periculoasă perioadă de la căderea zidului Berlinului
De ce a dat Dragnea jos un om al Sistemului mai mititel pentru a pune în loc unul mai mare? Amănunte INCENDIARE despre rolul lui Iohannis!
Se confirmă că mass-media l-a nenorocit pe profesorul de religie din Copșa Mică. Patriarhia și elevii îl apără pe preot. Cancerul i-a revenit și face un tratament care poate da mâncărimi de piele, ca efect secundar
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro