Activistă LGBT: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Căsătoriile dintre homosexuali nu urmăresc egalitatea în drepturi, ci distrugerea căsătoriei şi a familiei


Un susţinător al drepturilor homosexualilor ar fi exprimat raţiunile care stau în spatele mult-revendicatei „căsătorii dintre homosexuali”, atunci când, într-o dezbatere publică desfăşurată anul trecut, a menţionat că mişcarea de emancipare a homosexualilor nu urmăreşte atât egalitatea şi înlăturarea discriminării, ci urmăreşte mai degrabă însăşi disoluţia instituţiei familiei.

Masha Gessen, pe numele ei adevărat Maria Alexandrovna Gessen (n. 13 ian. 1967), jurnalistă care activează în Rusia şi SUA precum şi cunoscută susţinătoare a drepturilor minorităţilor sexuale (ea însuşi făcând parte dintr-o astfel de minoritate), de asemenea şi scriitoare cunoscută pentru conflictele cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a făcut următoarele declaraţii în luna mai, anul 2012, în cadrul unui Festival al Scriitorilor desfăşurat în Australia, la Sidney:


„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr.

Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

loading...

După ce îşi aduce propria sa viaţă şi experienţă în apărarea cauzei pe care o susţine, anume de a denigra şi încerca să înlăture instituţia familiei din cadrul societăţii, Gessen îşi descrie în câteva cuvinte structura complexă a familiei sale, care este alcătuită din trei copii şi cinci părinţi, între care există grade diferite de rudenie. Unul dintre copii a fost adoptat, împreună cu fostul său partener dintr-un orfelinat din Rusia, un al doilea copil, pe care l-a născut, are un tată biologic în Rusia, iar cel de-al treilea este copilul biologic dintre fratele ei şi actuala sa parteneră de viaţă. Aceşti trei copii au cinci adulţi în roluri parentale dar aceştia nu sunt părinţii tuturor copiilor.

„Cei cinci părinţi se împart în grupe de câte trei. Şi într-adevăr, mi-aş dori să trăiesc într-un sistem juridic şi legislativ care este capabil să-şi asume această realitate şi să reflecteze la ea, dar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituţia căsătoriei sau cu morala familiei.”

Pe înregistrarea dezbaterii care a avut loc la Festivalul Scriitorilor desfăşurat la Sidney, atunci când Gessen îşi expune în faţa publicului o părere personală şi anume că familia nu ar trebui să mai existe, este uimitor cum auditoriul aplaudă frenetic spusele jurnalistei, ceea ce constituie încă o mărturie a puternicei ofensive care se desfăşoară astăzi, pe plan mondial, împotriva celor trei piloni fundamentali ai umanităţii: familia, şcoala şi biserica.


LifeSiteNews.com după culturavietii.ro

http://www.teologie.net/2013/05/19/casatorii-gay-diversiune-distrugere-familie/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis a executat. A dat drumul defrișărilor!

Documente devastatoare privind implicarea conducerii României în mafia defrișării pădurilor au fost prezentate, luni, într-o conferință de presă de deputatul

Bicarbonatul face minuni! Iata ce efect are asupra rinichilor tai!

Rinichii sunt unele dintre cele mai importante organe ale corpului uman, contribuind la filtrarea și detoxifierea sângelui. Pe lângă aceste

COMUNICAT: Suspendati functionarea ilegala a fabricii SCHWEIGHOFER de la Reci!

COMUNICAT DE PRESA Fagaras, 04. 05. 2015 Asociatia Bankwatch Romania, cu sediul in Bucuresti si Asociatia Neuer Weg, cu sediul

VIDEO convoi de aparatura militara in Romania | Romanii vor sa moara pentru America si pentru americani in razboi!

Contributia anuala la sanatate la un salariu mediu este de 46 de ori mai mare decat contributia catre culte-asa ca terminati cu minciunile

Iata parerile reale cu cifre ale crestinilor din Romania care s-au saturat de mincinile ong-urilor secularist-umaniste de tip Remus Cernea,

Fost locuitor al Savarsinului: Cucoana, nu ati facut nimic /fa bine sa platesti corect oamenii care lucreaza pentru voi acolo!

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, o critică pe Principesa Margareta, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru Săvârşin ”

Închide