Acestia sunt „sarmanii” IMIGRANTI. Nici nu au ajuns bine in UE si AMENINTA – Vezi si alte imagini

Distribuie!by   Agentia France Press a publicat o imagine a conflictelor dintre imigranti si politistii din Budapesta care a devenit virala pe retelele de socializare.  loading... Imaginea a surprins unul dintre imigrantii sirieni amenintand cu degetul un politist, care cu mainile impreunate il roaga sa aiba intelegere. Sute de imigranti care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Agentia France Press a publicat o imagine a conflictelor dintre imigranti si politistii din Budapesta care a devenit virala pe retelele de socializare. 

loading...

Imaginea a surprins unul dintre imigrantii sirieni amenintand cu degetul un politist, care cu mainile impreunate il roaga sa aiba intelegere.

refugiat


Sute de imigranti care doresc sa ajunga in Germani sunt blocati in gara Keleti din Budapesta, autoritatile oprind circulatia trenurilor. Ei striga „Germania, Germania” si flutura pancarte cu „Libertate”. Nu au lipsit nici incidentele cu politistii.

budapesta6

budapesta

budapesta2

budapesta3

budapesta4

budapesta5

Un total de 3.650 de imigranti au plecat cu trenul de la Budapesta spre Viena luni, un record in acest an pentru o singura zi, a declarat, marti, politia austriaca.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro