Acest truc simplu te ajută să-ți înveți copilul tabla înmulțirii cât ai clipi

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest truc simplu te ajută să-ți înveți copilul tabla înmulțirii cât ai clipi


Tot mai mulți părinți se plâng de faptul că sistemul de învățământ se înrăutățește tot mai mult, profesorii nu sunt interesați de cunoștințele copiilor, iar elevii nu sunt stimulați să învețe. Însă problema nu este aici, dar în faptul că copii moderni nu sunt obișnuiți să gândească. Ei știu că este suficient să găsească răspunsul în Internet. Matematica nu este doar o disciplină la care trebuie să iai o notă mare, dar ea te învață să gândești.

как выучить таблицу умножения всю

Fasingur.info vă sugerează cum să ajutați copilul să învețe tabla înmulțirii fără prea mult efort și în scurt timp. Fiecare caiet în partea din spate are tabla înmulțirii, dar ele dețin multă informație în plus care doar umple memoria. Această metodă este mult mai interesantă și mai eficientă!


как выучить таблицу умножения всю

Cum să învățați rapid tabla înmulțirii

Tabla înmulțirii, cea din spatele caietului reprezintă doar niște notițe. Adevărata tablă a înmulțirii era scrisă pe caietele care erau produse cu mulți ani în urmă. Ea mai este cunoscută ca tabelul lui Pitagora.


как выучить таблицу умножения всю

Ea este mult mai utilă, deoarece nu conține informație de prisos. Doar cifre. Acesta este cartea de atu.

как выучить таблицу умножения быстро и легко

Un alt avantaj al tăbliței lui Pitagora este că face copii să gândească logic. Când copilul o privește, el începe să gândească. Tabelul are în partea de sus și în stânga aceleași cifre. Aici este ascunsă regula principală a înmulțirii: dacă se schimbă locul factorilor, produsul nu se schimbă.

loading...
как выучить таблицу умножения быстро и легко

Avantajele tabelului nu se termină aici. Probabil nici dvs. nu ați știut. Dacă veți alege orice cifră și veți face un dreptunghi până în partea stângă și în sus, atunci numărul celulelor din dreptunghi va fi egală cu acel număr. Copilul face două lucruri concomitent: să gândească logic și să se joace.

как выучить таблицу умножения быстро и легко

Invenția anterioară nu este o întâmplare. Cu ajutorul acesteia este foarte ușor să explicați unui copil care este suprafața unui dreptunghi și cum se calculează. Desigur, aceasta nu se învață în clasa întâi, dar mai târziu va învăța foarte ușor geometria.

Acest fapt nu înseamnă că tabla înmulțirii obișnuită este ineficientă și trebuie respinsă. Pur și simplu, ea nu are nici un sens, decât o simplă notiță pentru o evaluare. Puteți arăta copilului, pentru comparație, și tabelul lui Pitagora, rezultatul este același, dar va învăța înmulțirea prin joc.

как выучить таблицу умножения и сберечь кучу нервов

Nu este neapărat să învățați înmulțirea în baza tabelului lui Pitagora, puteți folosi și niște bețișoare obișnuite. Scopul principal – copilul să înțeleagă principiul înmulțirii și atunci va putea înmulți orice cifre.

как выучить таблицу умножения и сберечь кучу нервов

De asemenea, nu trebuie să obligați copilul să învețe pe de ros și să piardă tot timpul prețios pentru a învăța. Trebuie să-l atrageți să învețe. Părintele trebuie să înțeleagă că nu este nevoie doar pentru a avea o bună reușită la școală, dar și pentru dezvoltarea copilului. În viață este foarte importantă gândirea logică.

как выучить таблицу умножения и сберечь кучу нервов

Credeți că este utilă și eficientă această metodă de învățare a înmulțirii?

SURSA: http://fasingur.info/acest-truc-simplu-te-ajuta-cat-ai-clipi-sa-inveti-copilul-tabla-inmultirii/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Viitorul Preşedinte al românilor, ales deja!

Victoria Nuland, secretarul de stat adjunct al SUA pentru Europa, va indica curand cine este „alesul”. Romanii care se vor

Catastrofa nucleara de la Sodoma si Gomora dovedeste din nou veridicitatea Bibliei

Catastrofa nucleară a cetăţilor Sodoma şi Gomora Întrucât „zeii” lor enliliţi nu reuşiseră să-i apere de armatele cotropitoare coalizate, este

Zeul obscen adorat de strămoşii noştri: cine a fost Priapus şi de ce miresele erau obligate să se aşeze pe falusul său imens

Urmele cultului lui Priapus, zeul mai multor popoare antice înfăţişat în cele mai obscene ipostaze, au fost descoperite în ruinele

Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați, arată studiile

Un studiu din 1990 arată că, copiii vaccinați sunt mai predispuși la astm, eczeme, infecții ale urechii, hiperactivitate și la

CELE MAI UTILE TEHNICI DE VIZUALIZARE, PRIN CARE POTI INVINGE ORICE BOALA! A FOST DEMONSTRAT CA DISTRUGE CANCERUL!

Celebru cancerolog american, director al Centrului de Consultanta si Studii asupra cancerului din Forth Worth – Texas, dr. Carl Simonton

Înregistrări video BOMBĂ cu RITUALURI MASONICE în care sunt implicate MARI PERSONALITĂȚI ale ROMÂNIEI – VIDEO

Mai multe filme video postate, zilele trecute, pe Youtube, au în prim plan o serie de personalități de prim rang

Închide