Accident cumplit. O vedetă TV și-a pierdut viața/ video

Distribuie!by Accident teribil pe DN 2 E85 chiar în Ajun de Crăciun. O tănâră, în vărstă de 30 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a ieșit în décor și a izbit un stâlp. loading... Din primele date, se pare că mașina pe care o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Accident teribil pe DN 2 E85 chiar în Ajun de Crăciun. O tănâră, în vărstă de 30 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a ieșit în décor și a izbit un stâlp.

loading...
Din primele date, se pare că mașina pe care o conducea, un La Rover, a “mușcat” din marginea șoselei si a ieșit în decor, informează vrancea24.ro.
content-image
Dine nefericire, Iuliana Gătej, de origine din Focșani, jurnalist la Antena 1 și Antena 3 a decedat în urma impactului violent. Ea se ducea la Focșani pentru a petrece Crăciunul alături de părinți și de fratele său. 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SOROS LUPTĂ CU ÎNDÂRJIRE ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE. 48 de ONG-uri majoritatea finanțate de SOROS solicită șefului statului și președinților Camerelor să consulte Comisia de la Veneția în privința "redefinirii familiei din Constituție"
Generația Următoare. Ce fac beizadelele, copiii bogați ai politicienilor
Islamul creatia Vaticanului ! (Video)
HALUCINANT | România, prima țară din Europa care și-a cedat PAVILIONUL național
Iată cum se vinde țara. Portul Constanța promis de Cioloș Olandezilor în schimbul aderării la Schengen. Deutsche Welle: "Premierul Cioloș propune Olandei o bună afacere în domeniul transporturilor"
„Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere”.
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Bogatia/lacomia nu este prostie, ci este un avanpost al satanismului !!
Bravii milițieni, au prins-o chiar pe Șefa Mafiei, maștera evaziunii fiscale din România !!
Premierul luxemburghez devine primul lider UE care se căsătoreşte cu o persoană de acelaşi sex
Coaliția pentru Familie, TRĂDATĂ în Parlament. Aleșii s-au RĂZGÂNDIT. Nu mai știu dacă e de competența lor căsătoria, deși au votat proiectul pe articole
„Privatizarea“ şi falimentarea industriei bucureştene (1990-2010). Ce aveam în decembrie 1989
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro