Academicianul Mason luciferian Răzvan Teodorescu, afirmație EXPLOZIVĂ | “SĂRĂCIA românilor, consecință a ORTODOXIEI”!

Distribuie!by   loading... Academicianul Răzvan Theodorescu, fost lider și senator PSD, dar și prieten al fostului președinte Ion Iliescu, face, în ultimul număr al revistei „Historia”, afirmații explozive: ortodoxia e un motiv major al sărăciei din țara noastră. ”Dacă luăm în considerare cercetările şcolii de Sociologie a Religiilor, constatăm o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

ec43e834d8d441d2042e09f944531521

loading...

Academicianul Răzvan Theodorescu, fost lider și senator PSD, dar și prieten al fostului președinte Ion Iliescu, face, în ultimul număr al revistei „Historia”, afirmații explozive: ortodoxia e un motiv major al sărăciei din țara noastră.

”Dacă luăm în considerare cercetările şcolii de Sociologie a Religiilor, constatăm o problemă a raportului său economie-religie; pretutindeni calvinii sunt mai bogaţi decât luteranii, luteranii mai bogaţi decât catolicii, aici se oprea analiza lui Max Weber. Extinzând teoria, catolicii sunt mai bogaţi decât ortodocşii şi ortodocşii, mai bogaţi decât islamicii, cu excepţiile artificiale: Luxemburg şi Qatar. Asta, din cauza unui tip de educaţie pe care ţi-l dă Ortodoxia, care nu este cel al protestantului. Consider că Ortodoxia e legată de o anumită rămânere în urmă economică. Protestantul ştie că el este o fărâmă, un nimic în mâna dumnezeirii, el este născut din păcatul lui Adam şi al Evei şi trebuie să muncească continuu ca să-i placă lui Dumnezeu. Trebuie să fie adeptul lui „Times is money“ şi chiar să se bucure puţin de plăcerile trupului. Răsăriteanul, de la Sfinţii Părinţi din secolul al IV-lea, ştie că omul este o parte din Dumnezeu, este făcut aidoma Lui, de aceea când se căsătoreşte în Biserică i se pune o coroană pe cap pentru că, pentru o clipă, este Împăratul lumii. Şi pentru că este asemenea lui Dumnezeu, Dumnezeu îl ajută. Dumnezeu îi face de toate, iar el stă, se uită, se roagă, se mai joacă cu nişte mătănii, aici se înrudeşte cu islamicul. Este o altă educaţie” scrie academicianul într-un amplu material despre creștinarea românilor, relateaza comisarul.ro.


Incredibil ce idioată înșiruire de platitudini și poncife cu pretenții sociologice la Răhzvan Theodoresu. Ăsta e cică academician, deși ar trebui să fie cercetat penal ca și Ilici pentru rolul său special în uriașa manipulare a cetățenilor la Mineriadă. Rol împărțit cu AZI și Adevărul, publicații ce au incitat la ură și crimă. CTP, Drăgoteasca, Lelia Munteanu, Știreanu. Andrei Pleșu, sunt doar câțiva dintre cei ce semnau căcaturi feseniste la ziar. Și astăzi tot asta fac.
În 90, după Mineriadă l-am ejectat din Facultate pe acest mizerabil slugoi și complice la crimă al lui Ilici, pur și simplu i-am închis sala de clasă cu lanțuri și am umplut școala cu imagini ale victimelor, unii dintre colegii studenți. S-a refugiat în TVR cu trei vaci și un muist, îi îndopa cu cola ca să nu piardă catedra că nu mai avea studenți.
Jegul a fost toată viața un fel de portavoce a lui Iici, un comunistoid ticălos și nemernic.
Textul de mai Jos din Historia îl reprezintă, nu doar pe el ci și Secta sa Masonică de cretini cu șorțulețe și compase în cur. Ce-l fute pe el grija, banii noștri, din care se îndestuleză Haita sa, masoneria este funanțată de stat iar scârnăvia de Theodorescu a încasat bani buni toată viața de la stat, de la cetățenii ortodocși pe care îi disprețuiește.
.
”Ortodoxia, un motiv al înapoierii noastre economice?

Am să închei cu un aspect referitor la modernitatea civilizaţiei ortodoxe. Ideea că Ortodoxia este desuetă sau conservatoare trebuie demontată. În momentul de faţă, 18% din Uniunea Europeană este ortodoxă. În această privinţă trebuie să avem în vedere două aspecte: unul privind raportului economie-confesiune, iar cel de-al doilea e cel al congruenţei Ortodoxiei cu Europa unită.


În primul rând, dacă luăm în considerare cercetările şcolii de Sociologie a Religiilor, constatăm o problemă a raportului său economie-religie; pretutindeni calvinii sunt mai bogaţi decât luteranii, luteranii mai bogaţi decât catolicii, aici se oprea analiza lui Max Weber. Extinzând teoria, catolicii sunt mai bogaţi decât ortodocşii şi ortodocşii, mai bogaţi decât islamicii, cu excepţiile artificiale: Luxemburg şi Qatar. Asta, din cauza unui tip de educaţie pe care ţi-l dă Ortodoxia, care nu este cel al protestantului. Consider că Ortodoxia e legată de o anumită rămânere în urmă economică. Protestantul ştie că el este o fărâmă, un nimic în mâna dumnezeirii, el este născut din păcatul lui Adam şi al Evei şi trebuie să muncească continuu ca să-i placă lui Dumnezeu. Trebuie să fie adeptul lui „Times is money“ şi chiar să se bucure puţin de plăcerile trupului. Răsăriteanul, de la Sfinţii Părinţi din secolul al IV-lea, ştie că omul este o parte din Dumnezeu, este făcut aidoma Lui, de aceea când se căsătoreşte în Biserică i se pune o coroană pe cap pentru că, pentru o clipă, este Împăratul lumii. Şi pentru că este asemenea lui Dumnezeu, Dumnezeu îl ajută. Dumnezeu îi face de toate, iar el stă, se uită, se roagă, se mai joacă cu nişte mătănii, aici se înrudeşte cu islamicul. Este o altă educaţie.”

http://www.historia.ro/…/e-o-enormitate-afirma-ne-am-nascut…


13086701_1108758805844400_2058814455351120041_o

a.pike
.
Să mori tu în echer că islamicul se înrudește cu ortodoxul? Una dintre marile autorități religioase ale Kuweitului a avut un discurs vituperant la adresa lumii arabe, teribil de documentat, a arătat că ciuhapii nu produc absolut nimic și mai ales că muncesc în medie pe zi doar 27 de minute.
Unde a văzut viermele ăsta comunisto-mason de Theodorescu români care să muncească 27 de minut pe zi? Poate la el la Lojă…
Spre deosebire de creștinii ortodocși, grecii muncesc de exemplu mai multe ore pe zi decâ nemții, o dovedesc statisticile europene ale muncii, aproape juma de miliard de ciuhapi ard cazul major ”muncind” 27 de minute pe zi.
Cei din Europa trăiesc ca paraziții din ajutor social pe cârca europenilor care muncesc din greu. Și care sunt scuipați în față de hoardele din ce în ce mai agresive islamiste. Occidentul euro-atlantic a fost decreștinat și subjugat de marxismul cultural inventat de Moscova și proiectat prin așa zisa Școala de la Frankfurt ai cărei corifei au fost și sunt evrei bolșevici, ca Tismăneanu, lepra lui Ilici și Voiculescu și Băsescu.
Subversiunea evreiască a lui Soros a erodat rădăcina creștină europeană, popoarele Europei sunt islamizate prin invazie organizată și moschei-cazemate. Numai în Franta s-au construit 1000 de moschei în ultimii 10 ani. Iar alte cîteva mii de biserici, inclusiv vestigii arhitectonice au fost demolate de regimurile socialiste. Marile orașe europene sunt pline de ghetouri islamiste, care au devenit stat în stat, unde domnește Sharia și foșgăie jihadiștii.
Atacurile teroriste, violurile, jafurile, agresiunile de tot felul au devenit o regulă în Europa subminată de Soros și Rețeaua sa comunistă.
Despre astea putea să vorbească ”academicianul”. Ce bună inspirație am avut să-l arunc cu șuturi din școală

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?
Iniţiativă privind autonomia Ţinutului Secuiesc, în Monitorul Oficial. Se va depune la Parlament
113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură ! "De 27 de ani tara e condusa de politicieni masoni, care nu au facut niciodata ceva bun pentru Romania, doar au distrus si au lucrat impotriva poporului si brusc vor sa impuna vaccinarea obligatorie
Presa din Israel: Rusia a început intervenția MILITARĂ în Siria contra ISIS. Reacția SUA
ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !
EXCLUSIV. Tragem cu praștia? Forțele Navale Române - mormane de fier vechi. Marinarii rup tăcerea
Un preot din Covasna, mesaj dur către Kelemen Hunor: Nu ești cetățean al României! Ești doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare românești și ungurești
Mondializarea: Corporatism, Banconomie, Mafii, Anticreştinism, Antinaţiune sau despre cum românii iresponsabili de azi au vândut - cu cinism şi egoism - viitorul propriilor copii. O dramă mistico-socială:
VEZI CUM ”VICE” TE-A PROSTIT ÎN TOT ACEST TIMP
DEMISIA. În timp ce aduce în România mii de imigranți islamici prin Relocări Forțate de Populații făcute Neconstituțional, CIOLOȘ îi îndeamnă pe ROMÂNI să-și părăsească propria țară, să-și creeze locuri de muncă în străinătate ca să "colonizeze" Europa
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro