Abuzurile “justitiei” continua: familiei care a crescut fetita 8 ani i s-a facut dosar penal iar procuroarea si familia cautatoare de organe nu pateste nimic!!!

Distribuie!by Poliția Română a venit cu precizări despre situația dramatică a preluării unei fetițe din Mehedinți cu mascații după ce aceasta a fost încredințată spre adopție unei familii de români din America: loading... „În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la misiunea polițiștilor, derulată astăzi, pe raza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poliția Română a venit cu precizări despre situația dramatică a preluării unei fetițe din Mehedinți cu mascații după ce aceasta a fost încredințată spre adopție unei familii de români din America:

loading...

„În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la misiunea polițiștilor, derulată astăzi, pe raza localității Baia de Aramă, județul Mehedinți, facem următoarele precizări:


Polițiștii I.P.J. Mehedinți au fost delegați, de procurorul de caz, să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova.

Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hotărâre judecătorească definitivă.


Toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz, numărul polițiștilor prezenți în acea misiune stabilindu-se după o analiză realizată anterior, care a avut în vedere inclusiv riscurile la adresa ordinii publice care pot să apară pe fondul unui impact emoțional puternic.

În fapt, analiza s-a dovedit a fi corectă întrucât, într-un interval relativ scurt de timp, la fața locului s-au adunat aproximativ 50 – 60 de persoane.

Așadar, reiterăm faptul că principala misiune a polițiștilor a fost asigurarea și menținerea unui climat de liniște în zonă, iar în interiorul locuinței au intrat 3 polițiști care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți ai DGASPC.”

Procurorul de caz este Maria Pițurcă, de la Parchetul Curții de Apel Craiova. Ea declară pentru Adevarul.ro că nu a bruscat fetița, dar filmările arată cum fetița se lovește în tip ce procuroarea trage de ea.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MOSCOVA-USL, WASHINGTON-TEL AVIV-ARD-PDL, BUDAPESTA-UDMR SI MASONERIA ATACA SI DISTRUGE ROMANIA SA SALVEZE MONARHIA aka capul Masoneriei
Hellvigul – unitatea de măsură a intelligence
Coca-Cola a lansat mai multe reclame prietenoase cu homosexualii, reclame "Gay Friendly". Consumați Coca-Cola Friendly.
Europarlamentar austriac, în inspecţie prin pădurile UNESCO din România: „N-o să credeţi ce minciuni mi-au spus...."
Cine sunt jurnaliștii propagandiști români care denigrează România în presa străină? Ce e mai josnic decât să îți denigrezi propria țară?
Cum a pierdut România dreptul de a deține marca proprie pentru aur din cauza lui Isărescu ( verișorul regelui Mihai) Ceaușescu ținea cu dinții de poanson
Avioanele israeliene bombardează aeroportul militar din Damasc. Siria promite un răspuns
Elena Dumitrescu: Jurnal de mămică (20): De ce nu prea mai ascult rock de când am născut copiii
A cui securitate o amenință autostrada trans-carpatică?
Direcția în care actuala societate se îndreaptă:
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
BNR a sărit ca ARSĂ după declarațiile lui Tudose! Agitație în ”șerpărie”. Se ascunde ceva?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro