A venit si randul nostru. 60 de REFUGIATI, toti barbati tineri si singuri, au patruns in Romania

Distribuie!by Politistii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat sambata 60 de imigranti care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, acestia fiind dusi la sediul Politiei de Frontiera Jimbolia. loading... ”In data de 16.01.2016, in jurul orei 01,45, politistii de frontiera […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Politistii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat sambata 60 de imigranti care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, acestia fiind dusi la sediul Politiei de Frontiera Jimbolia.

loading...

”In data de 16.01.2016, in jurul orei 01,45, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe camp, dinspre frontiera spre interiorul tarii. Imediat, mai multe patrule de interventie si supraveghere a frontierei de stat au intervenit, grupul fiind interceptat in apropierea frontierei pe directia localitatii Comlosu Mic”, a precizat Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara.


Potrivit acesteia, grupul de imigranti a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, in vederea cercetarilor.

Din primele verificari a reiesit ca imigrantii — barbati cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani — sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia si Maroc.

Au fost contactate autoritatile de frontiera sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie, se mai arata in comunicat.


Dispozitivul de supraveghere a frontierei de stat a fost intarit conform planului comun de actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, potrivit sursei citate.

Momentan toti refugiatii sunt adapostiti intr-o cladire ce dispune de toate facilitatile si sunt paziti de jandarmi pentru a evita orice fel de incidente.

Autoritatile romane discuta in acest moment cu cele din Serbia pentru a se stabili traseul imigrantilor, iar dispozitivul de intarire a supravegherii la frontiera a fost intarit.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A cui securitate o amenință autostrada trans-carpatică?
Asistăm la programul de ştergere a identităţii naţionale a poporului roman !
Se împlineşte profeţia. SUA a atacat SIRIA. Rusia condamnă atacul. Se cere convocarea Consiliului de securitate a ONU
Sorin Ovidiu Vântu, mesaj din Deltă | Nu va mai dura mult până să vă dați vilele, casele, mașinile, pentru un kil de porumb, companiile străine ne iau totul
LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
Tancuri americane debarcă în Germania, în vederea unei consolidări a flancului de est al NATO în faţa Rusiei
E OFICIAL, PROTOCOALELE SUNT ILEGALE – Dupa Curtea Militara de Apel, care a stabilit ca protocoalele "au fost incorporate obscur in procedura penala", avem verdictul irevocabil ca protocoalele sunt ilegale si abuzive. Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate formulata de Camera Deputatilor si a stabilit ca SRI a intervenit nelegal in dosarele penale. Instantele trebuie sa ia masuri in cauzele in care s-a lucrat pe protocoale (Document)
Băsescu ţopăind discret pe bordură, doar pentru a fi văzut alături de Obama
​Misterul se adinceste: mici scapari ale companiei Black Cube
Pentru prima oară în istorie, datoria României a depășit 100 de miliarde de euro. Ceaușescu cu 11 miliarde de dolari a construit o țară!
Realitatea pur românescă. Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?
Misterul unei crime al cărei autor este căutat de aproape 20 de ani. Cum a fost ucisă o femeie din Alba Iulia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro