A venit si randul nostru. 60 de REFUGIATI, toti barbati tineri si singuri, au patruns in Romania

Distribuie!by Politistii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat sambata 60 de imigranti care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, acestia fiind dusi la sediul Politiei de Frontiera Jimbolia. loading... ”In data de 16.01.2016, in jurul orei 01,45, politistii de frontiera […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Politistii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat sambata 60 de imigranti care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, acestia fiind dusi la sediul Politiei de Frontiera Jimbolia.

loading...

”In data de 16.01.2016, in jurul orei 01,45, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe camp, dinspre frontiera spre interiorul tarii. Imediat, mai multe patrule de interventie si supraveghere a frontierei de stat au intervenit, grupul fiind interceptat in apropierea frontierei pe directia localitatii Comlosu Mic”, a precizat Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara.


Potrivit acesteia, grupul de imigranti a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, in vederea cercetarilor.

Din primele verificari a reiesit ca imigrantii — barbati cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani — sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia si Maroc.

Au fost contactate autoritatile de frontiera sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie, se mai arata in comunicat.


Dispozitivul de supraveghere a frontierei de stat a fost intarit conform planului comun de actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, potrivit sursei citate.

Momentan toti refugiatii sunt adapostiti intr-o cladire ce dispune de toate facilitatile si sunt paziti de jandarmi pentru a evita orice fel de incidente.

Autoritatile romane discuta in acest moment cu cele din Serbia pentru a se stabili traseul imigrantilor, iar dispozitivul de intarire a supravegherii la frontiera a fost intarit.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unchiul Alexandrei recunoaște: Sunt vinovat că i-am ţinut în braţe public pe marii procurori, marile servicii.Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?
Deep Throat de România. Un martor a descris pentru DNA mecanismul fraudelor în achiziţiile IT
S-a vândut cel mai mare producător român de lactate, la reverede brandurile romanesti... cumparam doar de la piata !!
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Doi PENSIONARI i-au pus la PUNCT pe mai mulți #Rezistenții. Lecție de VIAȚĂ
La Colectiv a fost atentat terorist? Relatarea unui pompier şi opiniile unor specialişti: tinerii “au ars ca la crematoriu”
MAREA TRĂDARE de la 23 august 1944. Molotov către Pătrăşcanu: „Antonescu reprezenta România. Voi nu reprezentaţi pe nimeni!”
Începe recrutarea tinerilor care doresc să devină soldaţi. Care sunt condiţiile
REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist "democrația". Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
O asociație din Cluj-Napoca îi îndeamnă pe protestatari să facă vineri grevă generală. Interesant e cine finanțează acest ONG
Pentru cretinii care o ‘ard cu monarhia – Ordinul Francmasonilor şi Conexiunile Iezuiţilor Illuminati – Familiile regale inrudite intre ele
Tancuri americane debarcă în Germania, în vederea unei consolidări a flancului de est al NATO în faţa Rusiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro