A slăbit 50 de kilograme în doar câteva luni după ce a înlocuit cafeaua cu această băutură-minune

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O tânăra de 23 de ani, care se îngrășase enorm după ce născuse, a slăbit jumătate din greutatea sa atunci când a decis să înlocuiască ceașca de cafea de dimineață cu una de ceai verde. 

loading...

Siobhan Thornton intrase în depresie atunci când ajunsese să cântărească peste 105 kilograme și să poarte măsura 22 la haine. Luase foarte mult în greutate după nașterea fiicei sale și după ce partenerul său a părăsit-o. Ajunsese în prag de diabet și era disperată.
Totuși, o mică schimbare în dieta ei a ajutat-o să slăbească foarte mult.

Thornton a început să bea zilnic câte două cești de ceai verde, prima dimineață, atunci când se trezea. Astfel, în doar câteva luni a reușit să slăbească peste 50 de kilograme.


„Nu mai aveam nici măcar curajul să mă privesc în oglindă. Sunt convinsă că am pierdut primele 30 de kilograme doar bând acel ceai verde. Am reușit să îmi reduc indicele de masă corporală la jumătate. Metabolismul meu s-a schimbat complet”, a spus tânăra pentru The Mirror.

Chiar și după ce a pierdut jumătate din greutate, Thornton continuă să bea ceai verde și să meargă la sala de sport de trei ori pe săptămână. A ajuns să cântărească 57 de kilograme.
Studiile au arătat faptul că ceaiul verde ajută la oxidarea grăsimilor și îmbunătățește efectul exercițiilor.

A slăbit 50 de kilograme în doar câteva luni după ce a înlocuit cafeaua cu această băutură-minune

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Noul "tată" al Sorinei lucrează inginer la corporația medicală ROCHE, care se ocupă de transplant de organe în SUA!!!!
Dr. Craiu cel care ia apărarea vaccinurilor este sponsorizat de către un producător de vaccinuri care a facut prăpăd in Filipine, a nenorocit mii de copii
EPIDEMIA DE GRIPĂ A UNA PROVOCATĂ, PENTRU A FORŢA OAMENII SĂ SE VACCINEZE CU NANOTEHNOLOGIA CARE VA INTERACŢIONA CU CIPUL LUI ANTIHRIST? Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Epidemia de gripă a una provocată, pentru a forţa oamenii să se vaccineze cu nanotehnologia care va interacţiona cu cipul lui antihrist?
Mamă a 7 copii: „Vreau să combat ideea că a avea mai mult de 2 copii e un lux"
Capitalism: copiii din orfelinate sedaţi sub protecţia statului, în comunism dădeau vina pe Ceaușescu azi nu dau vina pe Iohannis
17 citate de la Louise Hay care te vor ajuta să crezi în tine!
APA OXIGENATA – BENEFICII MIRACULOASE.
Mai vreți vaccinare obligatorie? Procuratura din Torino anchetează „substanțe suspecte” din vaccinul hexavalent
Avortul este pedepsit cu moartea în statul Georgia SUA, urmând să fie interzis în alte 3 state
Dacă aveți toți acești factori, atunci creierul, vasele de sânge, inima, sistemul imunitar vor funcționa perfect. Nu vă veți îmbolnăvi niciodată, vă garantez!”
Eleva care a demonstrat în laborator că excesul de telefonie mobilă dăunează creierului. Experimentul grâului iradiat 26
Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatorii: Orice vaccin implică riscuri... NU există nimic obligatoriu în privința propriului corp
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite