A slăbit 50 de kilograme în doar câteva luni după ce a înlocuit cafeaua cu această băutură-minune

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O tânăra de 23 de ani, care se îngrășase enorm după ce născuse, a slăbit jumătate din greutatea sa atunci când a decis să înlocuiască ceașca de cafea de dimineață cu una de ceai verde. 

loading...

Siobhan Thornton intrase în depresie atunci când ajunsese să cântărească peste 105 kilograme și să poarte măsura 22 la haine. Luase foarte mult în greutate după nașterea fiicei sale și după ce partenerul său a părăsit-o. Ajunsese în prag de diabet și era disperată.
Totuși, o mică schimbare în dieta ei a ajutat-o să slăbească foarte mult.

Thornton a început să bea zilnic câte două cești de ceai verde, prima dimineață, atunci când se trezea. Astfel, în doar câteva luni a reușit să slăbească peste 50 de kilograme.


„Nu mai aveam nici măcar curajul să mă privesc în oglindă. Sunt convinsă că am pierdut primele 30 de kilograme doar bând acel ceai verde. Am reușit să îmi reduc indicele de masă corporală la jumătate. Metabolismul meu s-a schimbat complet”, a spus tânăra pentru The Mirror.

Chiar și după ce a pierdut jumătate din greutate, Thornton continuă să bea ceai verde și să meargă la sala de sport de trei ori pe săptămână. A ajuns să cântărească 57 de kilograme.
Studiile au arătat faptul că ceaiul verde ajută la oxidarea grăsimilor și îmbunătățește efectul exercițiilor.

A slăbit 50 de kilograme în doar câteva luni după ce a înlocuit cafeaua cu această băutură-minune

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce e bine să mănânci stând pe podea- secrete ascunse pentru occidentali cu scopul de a le reduce durata vietii
EPIDEMIA DE GRIPĂ A UNA PROVOCATĂ, PENTRU A FORŢA OAMENII SĂ SE VACCINEZE CU NANOTEHNOLOGIA CARE VA INTERACŢIONA CU CIPUL LUI ANTIHRIST? Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Epidemia de gripă a una provocată, pentru a forţa oamenii să se vaccineze cu nanotehnologia care va interacţiona cu cipul lui antihrist?
Sanofi producatorii de vaccinuri de la care primeste si Dr. Craiu oficial sponsorizări sunt acuzați de justiția din Filipine pentru uciderea copiilor
Parinti, atentie la vaccinuri! Cantareata Delia Matache a surzit de la un vaccin. Toni Tecuceanu ar fi implinit 40 de ani
Ipocrizia lui Răzvan Simion de a susține vaccinarea, având un copil bolnav de epilepsie și cine este medicul STREINU CERCEL invitat în emisiune?
Decizie judecătorească italiană: Vaccinul „Infanrix Hexa”, produs de firma Glaxo, provoaca autism!
MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI
Meniu dieta keto pentru o saptamana intreaga
Topul celor mai toxice iaurturi din supermarket-uri. Iată mizeria ce se ascunde în ele și pe care o dai copilului tău
Bonus de $16 milioane! Cum sunt cumpărați cei ce avizează vaccinurile- O poveste de coșmar cu autism, vaccinuri, fraude științifice, mușamalizări și mulți, mulți bani
OM DE ŞTIINŢĂ ÎNCARCERAT PENTRU CĂ A DESCOPERIT CĂ VIRUŞI CAUZATORI DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Dovada că presa din România este plătită de industria farmaceutică pentru propaganda de vaccinare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite